Първоначално публикувано от EMo0o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откраднати джанти!?
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...а бе, интересно тая тухла "YTONG" как издържа цял джип?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...а бе, интересно тая тухла "YTONG" как издържа цял джип?
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...а бе, интересно тая тухла "YTONG" как издържа цял джип?
А колкото до джантите и кражбите спасение няма все пак живеем в БГ не го забравяйте... Единственото решение според мен е много ниска кола , толкова ниска че шибания крик да не може да се напъха под нея!
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеПреди седмица бях в завода на "YTONG" гледах как се правят блоковете и т.н. и общо взето 1кв. см издържа на 2,5т натиск... по техни изследвания и проучвания ....
А колкото до джантите и кражбите спасение няма все пак живеем в БГ не го забравяйте... Единственото решение според мен е много ниска кола , толкова ниска че шибания крик да не може да се напъха под нея!
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение...
Криковете тип крокодил си влизат навсякъде ... пък и най-много да ти свалят праговете33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеКриковете тип крокодил си влизат навсякъде ... пък и най-много да ти свалят праговетеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment