Само като инфо.за цените, в Сандански правят курсове (преди 2-3 дни е почнал последния) и струват 300лв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
категория А?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеСамо като инфо.за цените, в Сандански правят курсове (преди 2-3 дни е почнал последния) и струват 300лв.
да взема да ометкам един отпуск и да посетя Сандански ли
п.п. апропо.. заприличахте на бг-мама с тия лентички тип "оставащи дни до термина" :Р
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеможе ли някой да ми каже, в случай, че има инфо (моля, без излишен спам), дали изобщо някъде в или в радиус до около 100 км от София се провеждат курсове в момента??
Аз я изкарах тук, полигона е в Костинброд на удобно място е.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗабурих да кажа, че полигона се намира в Костинброд, а офиса на школата е на Ц.Гара
Гарантирам ти, че ще останеш доволна, а не просто да си дадеш парите!
Лошото е, че вече цената ще е доста висока... може би над 500лв.Ще те научи на много неща и няма да си дадеш парите напразно.
Курса и изпита се провеждат само на полигон имаш 10 елемента, които са елементарни и се учат много лесно:
1. Потегляне;
2. Завиване в дясна или лява посока;
3. Преминаване през пясък;
4. Преминаване и спиране през рампа;
5. Преминаване през греда;
6. Преминаване през тунел;
7. Преминаване през осморка;
8. Преминаване с една ръка през охлюв;
9. Преминаване през Зиг - Заг;
10. Заобикаляне на препятствие.
Това са 10 -те елемента имам даже и схема на полигона, направих си я тогава за спомен
Аз когато карах курса имаше и една жена учителка, беше се научила много добре да владее мотора...
Поздрави.Last edited by micevmi; d.m.y г., 11:00.
Comment
-
Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщение... Момчето което води курса (ако се е върнал от чужбина) се казва Сашо - 0896833966, син е на собственика на фирмата и обучава добре, в последствие се оказа към края на курса ми, че с него сме съученици...
ще ме запишат в списък с чакащи
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениезвънях - не провеждат курс в момента.
ще ме запишат в списък с чакащи
Попитали колко пари е сега курса, че ми е интересно?
Поздрави.
Comment
-
не съм питала, но напоследък колкото пъти е задаван тоя въпрос, толкова пъти отговорът е в порядък 500.
по-напред в темата е писано по въпроса защо толкова, а и какви са проблемите (с няколко думи), поради които в момента никъде не се провеждат курсове за кат. А.
доволна съм обаче от друго: като говорих с твоя човек, попитах има ли възможност и за допълнителни часове - извън задължителните в курса (на мен не ми трябва просто категория, дори колело не съм карала поне от 15-20 години, та нямам идея как съм даже с равновесието на 2 колела).
отговорът беше, че няма проблем, можело да се измисли нещо по въпроса.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениене съм питала, но напоследък колкото пъти е задаван тоя въпрос, толкова пъти отговорът е в порядък 500.
по-напред в темата е писано по въпроса защо толкова, а и какви са проблемите (с няколко думи), поради които в момента никъде не се провеждат курсове за кат. А.
доволна съм обаче от друго: като говорих с твоя човек, попитах има ли възможност и за допълнителни часове - извън задължителните в курса (на мен не ми трябва просто категория, дори колело не съм карала поне от 15-20 години, та нямам идея как съм даже с равновесието на 2 колела).
отговорът беше, че няма проблем, можело да се измисли нещо по въпроса.
Сигурен съм че ще се научиш, аз когато бях на курса имаше едни момчета които дори не бяха карали велосипед, но се научиха, в началото им беше трудно Сашо им държеше кормилото обаче следващите пъти дори си правеха някои от елементите.
Поздрави.Last edited by micevmi; d.m.y г., 11:55.
Comment
-
[quote=Ранобудниче;468002]може ли някой да ми каже[quote]
Даами купи си един 125 к.к. развива до 120 130 спокоино и струва 2000лв сравнително нов и не ти трябва "А" категория, защо ти е голям да се трепаш незнам(от опит го казвам, защото и аз имам)
Spin City!
Comment
-
[quote=Zhivkov;472846][quote=Ранобудниче;468002]може ли някой да ми каже
Даами купи си един 125 к.к. развива до 120 130 спокоино и струва 2000лв сравнително нов и не ти трябва "А" категория, защо ти е голям да се трепаш незнам(от опит го казвам, защото и аз имам)
Last edited by micevmi; d.m.y г., 19:34.
Comment
-
[quote=micevmi;472886][quote=Zhivkov;472846]Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеможе ли някой да ми кажеИ с каква категория ще го кара този 125 куб. см с ''М'' ли? За да го кара трябва категория А1, което според мен няма смисъл...ами за 125 искат ли A категория не го знаех, в испания го карам с Б и до 125 е с Б
Spin City!
Comment
-
[quote=Zhivkov;472909][quote=micevmi;472886]Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениеами за 125 искат ли A категория не го знаех, в испания го карам с Б и до 125 е с Б
(3) В рамките на категориите А, В, С, D, С+Е и D+Е, може да бъде издавано
свидетелство за управление на моторни превозни средства с ограничена валидност,
която се отразява със следните кодове:
1. код 72 (подкатегория А1) - мотоциклети с работен обем на двигателя не
повече от 125 куб. см и с максимална мощност не повече от 11 kW;
Извадката е от Закона за движение по пътищата...
Поздрави.
Comment
-
Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщениеДа, може да караш допалнитено, аз също съм крал там повече часове от колкото беше курса, никога не е имало проблем, който е искал Сашо го е пускал допълнително да върти по полигона.
Сигурен съм че ще се научиш, аз когато бях на курса имаше едни момчета които дори не бяха карали велосипед, но се научиха, в началото им беше трудно Сашо им държеше кормилото обаче следващите пъти дори си правеха някои от елементите.
Поздрави.
звучи много добре - благодаря ти.
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
не харесвам нито малки коли, нито малки мотори.
а и все пак, чопър ще е.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениезвучи много добре - благодаря ти.
какви 125.. аз с 400 се колебая дали да започвам - доколкото се познавам, след 2 месеца ще реша, че ми е малък и ще ме е яд на себе си.
не харесвам нито малки коли, нито малки мотори.
а и все пак, чопър ще е.
Абе за теб ядна Ямаха Вираго 535 ще ти е екстра ама аз съм 185 см. и ми е малка, абе въпрос на избор и пари...
Сега искам да си взема Алфа 147 и после ще мисля за чопър, че ако ти кажа сега какво карам... Поне ми харчи малко...
Comment
-
Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщениеИ аз съм за чопър, щях да си купувам обаче ми излезнаха други разходи... Има хубави чопъри аз лично бих си взел Сузуки Мародер 800. Сузуки Интрудер също са здрави с кардан са, Хонда Шадол и т.н.
Абе за теб ядна Ямаха Вираго 535 ще ти е екстра ама аз съм 185 см. и ми е малка, абе въпрос на избор и пари...
Сега искам да си взема Алфа 147 и после ще мисля за чопър, че ако ти кажа сега какво карам... Поне ми харчи малко...
стои като наперено малко петле.
предпочитам драгстар или шадоу.
Comment
Comment