Известие

Collapse
No announcement yet.

категория А?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само като инфо.за цените, в Сандански правят курсове (преди 2-3 дни е почнал последния) и струват 300лв.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
      Само като инфо.за цените, в Сандански правят курсове (преди 2-3 дни е почнал последния) и струват 300лв.
      несправедливо е някакси
      да взема да ометкам един отпуск и да посетя Сандански ли

п.п. апропо.. заприличахте на бг-мама с тия лентички тип "оставащи дни до термина" :Р
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        може ли някой да ми каже, в случай, че има инфо (моля, без излишен спам), дали изобщо някъде в или в радиус до около 100 км от София се провеждат курсове в момента??
        http://www.stelt2002.com/courses.html

Аз я изкарах тук, полигона е в Костинброд на удобно място е.
        Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Забурих да кажа, че полигона се намира в Костинброд, а офиса на школата е на Ц.Гара
          Гарантирам ти, че ще останеш доволна, а не просто да си дадеш парите!
          Лошото е, че вече цената ще е доста висока... може би над 500лв.
          Цената 2007 г. беше 120 лв., сега мисля, че е 250 лв. Момчето което води курса (ако се е върнал от чужбина) се казва Сашо - 0896833966, син е на собственика на фирмата и обучава добре, в последствие се оказа към края на курса ми, че с него сме съученици... Ще те научи на много неща и няма да си дадеш парите напразно.

Курса и изпита се провеждат само на полигон имаш 10 елемента, които са елементарни и се учат много лесно:

1. Потегляне;
          2. Завиване в дясна или лява посока;
          3. Преминаване през пясък;
          4. Преминаване и спиране през рампа;
          5. Преминаване през греда;
          6. Преминаване през тунел;
          7. Преминаване през осморка;
          8. Преминаване с една ръка през охлюв;
          9. Преминаване през Зиг - Заг;
          10. Заобикаляне на препятствие.

Това са 10 -те елемента имам даже и схема на полигона, направих си я тогава за спомен
          Аз когато карах курса имаше и една жена учителка, беше се научила много добре да владее мотора...

Поздрави.
          Last edited by micevmi; d.m.y г., 11:00.

Comment

Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщение
            ... Момчето което води курса (ако се е върнал от чужбина) се казва Сашо - 0896833966, син е на собственика на фирмата и обучава добре, в последствие се оказа към края на курса ми, че с него сме съученици...
            звънях - не провеждат курс в момента.
            ще ме запишат в списък с чакащи
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

звънях - не провеждат курс в момента.
              ще ме запишат в списък с чакащи
              Ми ако не бързаш за категорията изчакай, няма да съжаляваш, ще научиш много интересни неща. Явно има нещо за да не го провеждат курса.
              Попитали колко пари е сега курса, че ми е интересно?

Поздрави.

Comment

не съм питала, но напоследък колкото пъти е задаван тоя въпрос, толкова пъти отговорът е в порядък 500.

по-напред в темата е писано по въпроса защо толкова, а и какви са проблемите (с няколко думи), поради които в момента никъде не се провеждат курсове за кат. А.

доволна съм обаче от друго: като говорих с твоя човек, попитах има ли възможност и за допълнителни часове - извън задължителните в курса (на мен не ми трябва просто категория, дори колело не съм карала поне от 15-20 години, та нямам идея как съм даже с равновесието на 2 колела).
                отговорът беше, че няма проблем, можело да се измисли нещо по въпроса.
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

не съм питала, но напоследък колкото пъти е задаван тоя въпрос, толкова пъти отговорът е в порядък 500.

по-напред в темата е писано по въпроса защо толкова, а и какви са проблемите (с няколко думи), поради които в момента никъде не се провеждат курсове за кат. А.

доволна съм обаче от друго: като говорих с твоя човек, попитах има ли възможност и за допълнителни часове - извън задължителните в курса (на мен не ми трябва просто категория, дори колело не съм карала поне от 15-20 години, та нямам идея как съм даже с равновесието на 2 колела).
                  отговорът беше, че няма проблем, можело да се измисли нещо по въпроса.
                  Да, може да караш допалнитено, аз също съм крал там повече часове от колкото беше курса, никога не е имало проблем, който е искал Сашо го е пускал допълнително да върти по полигона.
                  Сигурен съм че ще се научиш, аз когато бях на курса имаше едни момчета които дори не бяха карали велосипед, но се научиха, в началото им беше трудно Сашо им държеше кормилото обаче следващите пъти дори си правеха някои от елементите.

Поздрави.
                  Last edited by micevmi; d.m.y г., 11:55.

Comment

[quote=Ранобудниче;468002]може ли някой да ми каже[quote]

Да ами купи си един 125 к.к. развива до 120 130 спокоино и струва 2000лв сравнително нов и не ти трябва "А" категория, защо ти е голям да се трепаш незнам(от опит го казвам, защото и аз имам)
                    Spin City!

Comment

[quote=Zhivkov;472846][quote=Ранобудниче;468002]може ли някой да ми каже

Да ами купи си един 125 к.к. развива до 120 130 спокоино и струва 2000лв сравнително нов и не ти трябва "А" категория, защо ти е голям да се трепаш незнам(от опит го казвам, защото и аз имам)
                      И с каква категория ще го кара този 125 куб. см с ''М'' ли? За да го кара трябва подкатегория А1, което според мен няма смисъл...
                      Last edited by micevmi; d.m.y г., 19:34.

Comment

[quote=micevmi;472886][quote=Zhivkov;472846]
                        може ли някой да ми кажеИ с каква категория ще го кара този 125 куб. см с ''М'' ли? За да го кара трябва категория А1, което според мен няма смисъл...
                        ами за 125 искат ли A категория не го знаех, в испания го карам с Б и до 125 е с Б
                        Spin City!

Comment

[quote=Zhivkov;472909][quote=micevmi;472886]
                          Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                          ами за 125 искат ли A категория не го знаех, в испания го карам с Б и до 125 е с Б
                          Искат колега, искат:

(3) В рамките на категориите А, В, С, D, С+Е и D+Е, може да бъде издавано
                          свидетелство за управление на моторни превозни средства с ограничена валидност,
                          която се отразява със следните кодове:
                          1. код 72 (подкатегория А1) - мотоциклети с работен обем на двигателя не
                          повече от 125 куб. см и с максимална мощност не повече от 11 kW;

Извадката е от Закона за движение по пътищата...

Поздрави.

Comment

Да, може да караш допалнитено, аз също съм крал там повече часове от колкото беше курса, никога не е имало проблем, който е искал Сашо го е пускал допълнително да върти по полигона.
                            Сигурен съм че ще се научиш, аз когато бях на курса имаше едни момчета които дори не бяха карали велосипед, но се научиха, в началото им беше трудно Сашо им държеше кормилото обаче следващите пъти дори си правеха някои от елементите.

Поздрави.

звучи много добре - благодаря ти.

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение

какви 125.. аз с 400 се колебая дали да започвам - доколкото се познавам, след 2 месеца ще реша, че ми е малък и ще ме е яд на себе си.

не харесвам нито малки коли, нито малки мотори.

а и все пак, чопър ще е.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

звучи много добре - благодаря ти.

какви 125.. аз с 400 се колебая дали да започвам - доколкото се познавам, след 2 месеца ще реша, че ми е малък и ще ме е яд на себе си.

не харесвам нито малки коли, нито малки мотори.

а и все пак, чопър ще е.
                              И аз съм за чопър, щях да си купувам обаче ми излезнаха други разходи... Има хубави чопъри аз лично бих си взел Сузуки Мародер 800. Сузуки Интрудер също са здрави с кардан са, Хонда Шадол и т.н.
                              Абе за теб ядна Ямаха Вираго 535 ще ти е екстра ама аз съм 185 см. и ми е малка, абе въпрос на избор и пари...
                              Сега искам да си взема Алфа 147 и после ще мисля за чопър, че ако ти кажа сега какво карам... Поне ми харчи малко...

Comment

И аз съм за чопър, щях да си купувам обаче ми излезнаха други разходи... Има хубави чопъри аз лично бих си взел Сузуки Мародер 800. Сузуки Интрудер също са здрави с кардан са, Хонда Шадол и т.н.
                                Абе за теб ядна Ямаха Вираго 535 ще ти е екстра ама аз съм 185 см. и ми е малка, абе въпрос на избор и пари...
                                Сега искам да си взема Алфа 147 и после ще мисля за чопър, че ако ти кажа сега какво карам... Поне ми харчи малко...
                                не ми допада вирагото - визуално е къс мотор.
                                стои като наперено малко петле.

предпочитам драгстар или шадоу.
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X