някои има ли впечатления от сервиза на магистралата, добро ли е обслужването, кадърни ли са маисторите, режат ли глави ? щото искам да отида да ми напраят диагностика , и да видя какво имам за смяна, че ми писна вече, ония ден както си карам ми падна хидравличната помпа, направо си висна ииии аз направо побеснях хахаха, че така, общи впечатления ако има някои нека сподели !
Известие
Collapse
No announcement yet.
сервиз Алфа Ромео Варна ?
Collapse
X
-
колега за диагностика ще ти направят но за други ремонти не гарантирам.ако изкаш ще те пратя в сервиз кадето е правена мойта алфа и на други колеги от който сме доволни.сервиза гарантирам за него за качество на обслужване и цени.на матистралата режат и глави ама с голямата брадваAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеколега за диагностика ще ти направят но за други ремонти не гарантирам.ако изкаш ще те пратя в сервиз кадето е правена мойта алфа и на други колеги от който сме доволни.сервиза гарантирам за него за качество на обслужване и цени.на матистралата режат и глави ама с голямата брадва
Comment
-
И кой е сервиза?Пуснете едно ЛС..ако може..
Comment
-
Първоначално публикувано от Bacard Покажи съобщениеИ кой е сервиза?Пуснете едно ЛС..ако може..Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
"на магистралата" са добри момчетата, за диагностика вземат 20лв. или поне преди 4,5 месецаподгревна свещ ми смениха за 5 лв.(труд). абе добри са, пък ако не ти хареса цената, ходи на друго място. все пак е спец.сервиз за Алфа, за такъв поне е създаден
Comment
-
За сервиз,по ходова част и двигател си мисля че Бончо е твоя човек 0899/96-89-16Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениенякои има ли впечатления от сервиза на магистралата, добро ли е обслужването, кадърни ли са маисторите, режат ли глави ? щото искам да отида да ми напраят диагностика , и да видя какво имам за смяна, че ми писна вече, ония ден както си карам ми падна хидравличната помпа, направо си висна ииии аз направо побеснях хахаха, че така, общи впечатления ако има някои нека сподели !Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Клубен сервиз във Варна: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72699Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
Comment