Известие

Collapse
No announcement yet.

сервиз Алфа Ромео Варна ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сервиз Алфа Ромео Варна ?

някои има ли впечатления от сервиза на магистралата, добро ли е обслужването, кадърни ли са маисторите, режат ли глави ? щото искам да отида да ми напраят диагностика , и да видя какво имам за смяна, че ми писна вече, ония ден както си карам ми падна хидравличната помпа, направо си висна ииии аз направо побеснях хахаха, че така, общи впечатления ако има някои нека сподели !

колега за диагностика ще ти направят но за други ремонти не гарантирам.ако изкаш ще те пратя в сервиз кадето е правена мойта алфа и на други колеги от който сме доволни.сервиза гарантирам за него за качество на обслужване и цени.на матистралата режат и глави ама с голямата брадва
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      колега за диагностика ще ти направят но за други ремонти не гарантирам.ако изкаш ще те пратя в сервиз кадето е правена мойта алфа и на други колеги от който сме доволни.сервиза гарантирам за него за качество на обслужване и цени.на матистралата режат и глави ама с голямата брадва
      кажи го тоя сервиз колега ?!

Comment

И кой е сервиза?Пуснете едно ЛС..ако може..
        Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Първоначално публикувано от Bacard Покажи съобщение
          И кой е сервиза?Пуснете едно ЛС..ако може..
          обади ми се колега ще ти обясна 0886 38 32 56 утре защото после съм извън страната
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

"на магистралата" са добри момчетата, за диагностика вземат 20лв. или поне преди 4,5 месеца подгревна свещ ми смениха за 5 лв.(труд). абе добри са, пък ако не ти хареса цената, ходи на друго място. все пак е спец.сервиз за Алфа, за такъв поне е създаден

sigpic
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

абсолютни пичове вихрен и компания аз съм доволен питаш и ти обесняват като на човек,ако могат да поправят нещо го правят не ти казват веднага трябва нова част и си разбират
              MiTo 1.4 155

Comment

За сервиз,по ходова част и двигател си мисля че Бончо е твоя човек 0899/96-89-16
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                  някои има ли впечатления от сервиза на магистралата, добро ли е обслужването, кадърни ли са маисторите, режат ли глави ? щото искам да отида да ми напраят диагностика , и да видя какво имам за смяна, че ми писна вече, ония ден както си карам ми падна хидравличната помпа, направо си висна ииии аз направо побеснях хахаха, че така, общи впечатления ако има някои нека сподели !
                  аз съм ходил, момчетата (особено на диагностиката) са много точни. Препоръчвам ти го!
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

там ще е, на магистралата !!! хаха
                    диагностика ми трябва, и дано праят реглаж на помпи !

Comment

Колеги може ли да ми препрочвате доверен сервиз в варна? Продават една алфа гт да ѝ прегледат.

Comment

Клубен сервиз във Варна: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72699
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Благодаря

Comment

Иво - Pininfarina е за тая област

Comment

Working...
                            X