Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам съвети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
    За ипсилона нищо не знам, но туингото е много добър избор. Вътре е много просторно, с хитро измислена задна седалка, не е скъпо за поддръжка, само не си взимай полуавтоматик модела, че ако здаде багажа скоростната, хвърляш цялата кола.
    Като дизайн реното е култово, ипсилона е готин. И двете са много индивидуални. Успех с избора.
    Абсолютно съм съгласен за Туингото,само дето имат доста проблеми и с механичните кутииИначе е доста опростена.За мен най-добрия вариант е Пунто

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      То нейното не е мерак а болна амбиция вече
      ТИ ли ще и купуваш колата или техните? Ако ще даваш от твойте пари и мацката не е карала до сега..вземи най-евтиното, което изглежда що годе приемливо...! Ако баща и дава парите, каквото и душа иска това да взима , все пак той ще я оправя в последствие
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        ТИ ли ще и купуваш колата или техните? Ако ще даваш от твойте пари и мацката не е карала до сега..вземи най-евтиното, което изглежда що годе приемливо...! Ако баща и дава парите, каквото и душа иска това да взима , все пак той ще я оправя в последствие
        с две думи - "който плаща, той поръчва музиката"?
        най-краткият път до това жените ви да спрат да ви уважават
        колкото по-скоро осъзнаете, че от османлийското си отношение към тях само губите, толкоз по-добре (основно за вас самите).

а сега сериозно - имайте ни малко повече доверие.
        по-добрата ми половина видя за пръв път настоящия ми автомобил на охраняемия паркинг, извозена след нотариалното й прехвърляне.
        в момента е влюбен в нея.

не ни подценявайте толкова - може пък да се изненадате приятно
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Колеги искам съвети от вас относно колата , която предстои да купя за жената ( писах в ланча раздела , но няма отговор ). Та тя си е харесала ланча Y и рено туинго. Аз харесвам 145иците , но за да е хубава трябва да се бръкна много , а за първа кола не ми се ще. Вие за коя от двете сте , или нещо друго за горе долу тия пари ?
          здравей колега!

аз до сега съм сменил 4 алфи, а на жена ми до сега 3 рена (само че Клио)...последното е 2004 година. Малките рена са изключително дамски коли, направени са да се карат от жени,возят изключително удобно,тръгват от почти всяка скорост и са евтини за поддръжка. ...та според мен вземи туингото и няма да съжаляваш!

но винаги имай едно в предвид - съобрази се с това което харесва жена ти(все пак тя ще я кара)...ако иска туинго , вземи и туинго, иначе после само ще ти се натяква.
          Успех!
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

И двете коли са несериозни за цената си, ама то в тоя сегмент това важи за почти всички екземпляри.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако зависи от мен Туингото.Гори по -малко,по -евтини са ремонтите,най-стабилно е в эавой от повечето малки коли.А на эадната седалка каква спалня става(от опит)
              EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
              Suzuki GSXF600 99г.
              Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Иииии ква тема се е заформила , едната от гореизброените коли определено е по-евтина и лесна за поддръжка...Ама май по-добре е преди да се купи една кола, независимо каква е и кой ще я кара е да се види на сервиз как е положението и съответно тоз дето ще я кара да я покара малко да види как е, щото ... ако не се харесат колата и жената/мъжа, ко прайм?
                Влюбена в Alfa Romeo GTV
                GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Ами тя повече харесва туингото " пък ако може и да е кабрио " ама не знам коя е по -изгодна за потдръжка , а и да е по -здрава ако може ....
                  епа ти за тез пари и със спортен мотор не щеш ли?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    епа ти за тез пари и със спортен мотор не щеш ли?
                    Такива претенции няма ,обаче е фенка на високите скорости с 200 и над 200 не я е страх ......стига да не кара тя разбира се . Хубавото е , че тя много добре осъзнава че за първа кола трябва да е по - скромна в изискванията си. Сама препоръча да и взема нещо евтино " за да не счупи алфата , а да кара нещо което мога да прежаля"
                    Last edited by SandoOne; d.m.y г., 15:49.
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

ама то сега няма кола която да не прай 200 ама там си е много сложно щот много боли после.ташак братле,вземай рендето и да знаеш че ще ти е по джоба и ще си вечно с празен джоб.има голяма врата и пакетите от мола влизат без проблем.вътре е страшно широко и удобно.за кви пари говориш?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                        ама то сега няма кола която да не прай 200 ама там си е много сложно щот много боли после.ташак братле,вземай рендето и да знаеш че ще ти е по джоба и ще си вечно с празен джоб.има голяма врата и пакетите от мола влизат без проблем.вътре е страшно широко и удобно.за кви пари говориш?
                        Тя не от жените дето единствена цел в живота им е да се гримират и пазаруват , а иначе мога да отдела до 2000 лева за да зема нещо читаво ...
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin

Comment

Тя не от жените дето единствена цел в живота им е да се гримират и пазаруват , а иначе мога да отдела до 2000 лева за да зема нещо читаво ...
                          за 2000лв може и да случиш на що годе добра кола.на жена ми 1на колежка има туинго май беше 1.4 или 1.5 и го продава но за кви пари не знам.

Comment

...,обаче е фенка на високите скорости с 200 и над 200 не я е страх ......
                            Тя не от жените дето единствена цел в живота им е да се гримират и пазаруват , ...
                            определено имаш готина жена - харесах я, без да я познавам

дано уцелите кола, която да съответства на желанията и на двама ви
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              определено имаш готина жена - харесах я, без да я познавам

дано уцелите кола, която да съответства на желанията и на двама ви
                              Ми за харесване си е повечето жени са страхливи ''Намали да се отрепаме ли искаш" цитирам майка си аз затова ще и купя автомобил пък има добра страна не пие алкохол много и като ходиме на кръчма ще мога да си пия колкото си искам ....

Ramstein - Benzin

Comment

Попрехвърлих темата отгоре, но не срещнах някой да е имал Ланча Ипсилон, та тъй-като аз съм имал такава мога да ти дам лек съвет. За съжаление нямам лични впечатление от Туинго за да ги сравня коректно, но все пак от това което съм чувал за реното, смея да твърдя, че ланчата е в пъти по-здрава ,поради простата причина, че е едно към едно с Фиат Пунто. Моя модел беше с двигател 1.2 16клапана, 86 к.с. и вървеше доста брутално за кубатурата си, с учудващо нисък разход, прилично, дори учудващо добре обезшумено купе. За мен лично Ланчата е по-добър вариант от Реното. Обслужването е като за Пунто - ефтино, разликата между Пунто и Ипсилон е, че Ипсилона е с по луксозно и обезшумено купе , естествено по-различно. При почти постоянно инфантилно и дори от време на време брутално експоатиране за година и половина не можах да я счупя, дори и по ходовата част. Купих я нов внос, дори не и смених ремъците, само свещи и масла........ Ето и снимки, ако визираш този модел...
                                Attached Files
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 17:41.

Comment

Working...
                                X