Известие

Collapse
No announcement yet.

1 Май Мото и Авто събор в Кремиковци-Ябланица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
    Всичко е от обич.
    предположих аз той ги умее тия събуждания
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Не е от нашите Пешка. Вчера те видях ,но ти много бързо ми избяга и не можах да те поздравя.Стоеше точно срещу моята кола.
      Човече ако щеш вярвай щях да се разрева като видях как сте окепазили 75цата.
      А по въпроса с поздрава,не съм те видял а и най малко съм очаквал Алфисти на такова мероприятие,и не съм се оглеждал.Бях се ядосал че си дадох пистарката на един приятел да се изфука а той се опита да се изкачи по баира с нея и ми отлесе една скоба на генерацията.Иначе мероприятието беше интересно,както винаги тия Лади направиха фурора.

п.п. Прибрахте ли поне една със здрава щанга на задния мост

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
        Човече ако щеш вярвай щях да се разрева като видях как сте окепазили 75цата.
        А по въпроса с поздрава,не съм те видял а и най малко съм очаквал Алфисти на такова мероприятие,и не съм се оглеждал.Бях се ядосал че си дадох пистарката на един приятел да се изфука а той се опита да се изкачи по баира с нея и ми отлесе една скоба на генерацията.Иначе мероприятието беше интересно,както винаги тия Лади направиха фурора.

п.п. Прибрахте ли поне една със здрава щанга на задния мост
        Нито една несе прибра читава а даже жигулата жълтата се метна 50 метра надолу в дерето и я вадиха 2 джипа с лебедки и после пак на пътя
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Абе сичко мноого яко изглежда ма защо някой не я пожали тази 75-ца,в Бг са почти няма пък и така да се трошат-не знам
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
            Абе сичко мноого яко изглежда ма защо някой не я пожали тази 75-ца,в Бг са почти няма пък и така да се трошат-не знам
            Защото момчето което караше 75-цата не е фен на марката а и едва ли го вълнуват наще класики

Comment

Докато някои се забавляват трошеики 75-цата..... други гледат снимки и ги боли сърцето

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                Докато някои се забавляват трошеики 75-цата..... други гледат снимки и ги боли сърцето
                Еми аз никаде невидях в раздела "Купувам" даже и 1 обява търся алфа 75 иначе веднага щях да го заведа и да си купи тази за 350лв още преди да беше пипната

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                  Еми аз никаде невидях в раздела "Купувам" даже и 1 обява търся алфа 75 иначе веднага щях да го заведа и да си купи тази за 350лв още преди да беше пипната
                  Минало е вече...другия път ако има някаква такава кажи, все ще се намери някои да я купи
                  ПОЗДРАВИ!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                  X