If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е от нашите Пешка. Вчера те видях ,но ти много бързо ми избяга и не можах да те поздравя.Стоеше точно срещу моята кола.
Човече ако щеш вярвай щях да се разрева като видях как сте окепазили 75цата.
А по въпроса с поздрава,не съм те видял а и най малко съм очаквал Алфисти на такова мероприятие,и не съм се оглеждал.Бях се ядосал че си дадох пистарката на един приятел да се изфука а той се опита да се изкачи по баира с нея и ми отлесе една скоба на генерацията.Иначе мероприятието беше интересно,както винаги тия Лади направиха фурора.
п.п. Прибрахте ли поне една със здрава щанга на задния мост
Човече ако щеш вярвай щях да се разрева като видях как сте окепазили 75цата.
А по въпроса с поздрава,не съм те видял а и най малко съм очаквал Алфисти на такова мероприятие,и не съм се оглеждал.Бях се ядосал че си дадох пистарката на един приятел да се изфука а той се опита да се изкачи по баира с нея и ми отлесе една скоба на генерацията.Иначе мероприятието беше интересно,както винаги тия Лади направиха фурора.
п.п. Прибрахте ли поне една със здрава щанга на задния мост
Нито една несе прибра читава а даже жигулата жълтата се метна 50 метра надолу в дерето и я вадиха 2 джипа с лебедки и после пак на пътя
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Докато някои се забавляват трошеики 75-цата..... други гледат снимки и ги боли сърцето
Еми аз никаде невидях в раздела "Купувам" даже и 1 обява търся алфа 75 иначе веднага щях да го заведа и да си купи тази за 350лв още преди да беше пипната
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Еми аз никаде невидях в раздела "Купувам" даже и 1 обява търся алфа 75 иначе веднага щях да го заведа и да си купи тази за 350лв още преди да беше пипната
Минало е вече...другия път ако има някаква такава кажи, все ще се намери някои да я купи
ПОЗДРАВИ!
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment