Известие

Collapse
No announcement yet.

Свински грип - много модерно......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги казвам ви информация от кухнята! Не се притеснявайте....Не се приема ваксина, а противовирусни лекарства (тамифлу, изопринозин, рибомунил итн) Има ги във всяка аптека...Така, че и в най-лошия случай ще се справим
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Колеги казвам ви информация от кухнята! Не се притеснявайте....Не се приема ваксина, а противовирусни лекарства (тамифлу, изопринозин, рибомунил итн) Има ги във всяка аптека...Така, че и в най-лошия случай ще се справим
      Тъй тъй оборот да има на аптеките..
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Дано на никой от вас не се налага, но в краен случай, ако ви потрябва нещо казвайте и ще ви правим отстъпка
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

няма грип

всичко е пунта мара аналитиците казват че Акапулко курорта де,тази година е с най много резервации до сега ,до новината с грипа де ,въобще дестинациата Южна америка щото там е по евтино знаете в тази криза ,как дойде този грип в началото на сезона?
          MiTo 1.4 155

Comment

Българина навсякъде подозира далавера-за пример, там където работя, в центъра има чешмичка/от сградата и се ползва от улицата, всички които минават може да пият/ нещо не работи в момента, защото отвътре трябва да се нагласи там си, или да се ремонтира-тоест не е готова.
            Такаа, минавам там и един дядка гледа чешмата че не работи и ми казва:
            -Това не работи, за да печели кафенето остреща /едно кафенце, която няма маси и продава директно на на тротоара/ така реши човека, не може да няма някой пъклен план зад всичко.
            Свинският грип е открит през 1930 година някъде, у нас е имало случаи още пре3 60 те години на миналия век/баща ми е работил цял живот в тая област/, но има си случаи, огнището след време затихва и така.
            Е вируса мутира и т.н /аз не съм лекар вирусолог/ а и работата е там, че сега, коагото се разболее Мунчо от Хондурас, може след 3 часа да е в Канада и да зарази бедния Стивън, който да го прехвърли веднага на още 20 човека, просто света е друг, пътуванията стават масови и със самолет, заразите се предават много бързо, което пък често пъти може да стане опасно, а като се добави и "мъдрите" журналистически послания става боза.
            С две думи, зараза си има, опасност също, както и някои лекарства, а всичко друго си е вече въпрос на тълкувания.Хубаво е да се чете и да може да се отсява зърното от плявата, както пише в едно друго писание.

Малко от една статия
            Имало ли e предишни случаи на масово разпространение на свински грип сред хората

Ако на някой терминът свински грип му звучи познато, това съвсем не е случайно – има няколко документирани ситуации на масово разпространение. Последната от тях е през 1976 г., когато има повече от 200 заболели в САЩ (на едно единствено място – Форт Дикс, щат Ню Джърси) с един смъртен случай.

Изолираният тогава щам е H1N1, т.е. същият, който през 1918-1919 г. е причина за най-голямата, описана в историята пандемия от грип, обхванала света. Тогава няколко десетки милиона умират от болестта, наричана тогава “испанката” или “свински грип”.

Мексико и САЩ вече обмислят сериозни мерки срещу свинския грип, като планират бързи промени в държавните планове за превенция и ваксинация за следващия зимен сезон. В същото време обаче те не забравят опита си от 1919 г., когато са инвестирани милиони долари за зимата на 1920, а свинският грип не се завръща.

Това е извадка, ето целия текст.
            http://www.bl-grad.com/modules/news/...ryid_1656.html

ето и доста други линкове тук
            http://www.dnevnik.bg/temi/svinskiiat_grip/
            Last edited by fred; d.m.y г., 07:55.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщение
              всичко е пунта мара аналитиците казват че Акапулко курорта де,тази година е с най много резервации до сега ,до новината с грипа де ,въобще дестинациата Южна америка щото там е по евтино знаете в тази криза ,как дойде този грип в началото на сезона?
              Колега сезонът в Мексико е през зимата и свършва по това време.

Comment

Абе има една група умници , където всичко свързват с конспирации и заговори. Явно така си правят ежедневието по-интересно, добре че има и по-трезво мислещи хора иначе ще я докараме пак до кривата круша , както казва народната мъдрост.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Абе има една група умници , където всичко свързват с конспирации и заговори. Явно така си правят ежедневието по-интересно, добре че има и по-трезво мислещи хора иначе ще я докараме пак до кривата круша , както казва народната мъдрост.
                  абе пичове вие ме изядохте, добре де може да съм имал предвид евтения сезон или както там му викат wet season,ти знаеш английски по добре,а с темата за кривата круша ,аз не си кривя душата аз съм от тази група умници ма не съм избягал плащам си данаците.А за конспирации и заговори сигурно така сме научени след две години в ЕВРОПАТА ни спряха парите що ли? скандала с ддс то ,стоките в магазини те ни са с пренабита дата и т.н. така ни минава на нас ежедневието .Похвалното при тебе че ни си забравил българските поговорки
                  MiTo 1.4 155

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Абе има една група умници , където всичко свързват с конспирации и заговори.
                    Е не сичко, само определени неща.....все пак не е нужно да одим само по коловозо който все ни се очертава.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                    X