Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде си, крадецо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
    мдаа вчера докато си миехме колицата установих,че някой си е разписвал маркера върху калника незнам как да реагирам вече.... то не беше чупене на чистачки то не бяха кражби на капачки то не бяха..... малко е но като знам,че няма махане
    колеги помогнете как да го махна това

сигорно само с пастиране ще излезне
    Attached Files
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Миналата седмица на мен в центъра на София ми откраднаха задната емблема...
      Ръчичките да му изсъхнат на този, който я е взел!!!
      Син да му се роди - зет да му доведе!!!
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Колеги работата е много ама много смотана.В нашата мила,свидна и прекрасна страна живеят много СМОТАНИ, МИЗЕРНА, ТЪПИ и пр. балъци.И на мен както и на много колеги май са се случвали случки маи.Преди две години карах типо,с никилирани капачки на вентилите-крадаха ги две по две,четри пъти.Сега карам 145-счупиха ми ляво огледало и ми откраднаха огледалоте,а вчера двете капачки на джантите-голяма тъпня

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Ха, ако пререже вентилите, съвсем няма да може да ги свали после.
        С останалото съм съгласен, никаква прошка вече!
        Колега какви са тези капачки даи да ги видим

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
          колеги помогнете как да го махна това

сигорно само с пастиране ще излезне
          С етилов (чист) спирт. Ако не падне с него, с коресерин.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от tuning_vn Покажи съобщение
            ЕТО ГИ
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от tuning_vn Покажи съобщение
              Колеги работата е много ама много смотана.В нашата мила,свидна и прекрасна страна живеят много СМОТАНИ, МИЗЕРНА, ТЪПИ и пр. балъци.И на мен както и на много колеги май са се случвали случки маи.Преди две години карах типо,с никилирани капачки на вентилите-крадаха ги две по две,четри пъти.Сега карам 145-счупиха ми ляво огледало и ми откраднаха огледалоте,а вчера двете капачки на джантите-голяма тъпня

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Мен ми поломиха колата на паркингите. 3 пъти чупиха огледала, един път ме чукнаха, драно по боята.. Превъзмогнах го.
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от HooL Покажи съобщение
                То това ми е новото СД което взех след като ми откраднаха старото. Явно като са го крали не са могли да го извадят и са ломили там по тия пластмаси сичко леш са направили . И аз вече свалям даже и през деня.
                При мене се получи точно същото, шофьорското стъкло, уплътнението и потрошена конзола за касетофона, за някаква барака дето е я взех за 60 лв и и работеше само СД картата. Застраховката ми покри 100 лв. Смених само стъклото и си взех ЦД+мп3+УБС.

П.С. Абе Танасе много лачена, даже и часовника работи!
                145 1.7 16V Boxer

Comment

Миналият месец стоя в едно БМВ на 3 метра от Алфата ми и едно келеме дойде да краде задната емблема. Посред бял ден. Скочих от колата да го шамаря и му викам "махай се бе копелен*е", а ония ми вика: "кво бе да не е твоя колата и продължава да кърти емблемата....."!
                  За какво говорим....нагли изродчета, омръзнаха ми
                  In God we trust, all others pay cash.
                  Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                  Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

оххх ей такъв да ми падне да видиш....на мен преди 2 години някакъв келеш ми напръска задната емблема на колата със бял спрей....
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      оххх ей такъв да ми падне да видиш....на мен преди 2 години някакъв келеш ми напръска задната емблема на колата със бял спрей....
                      На мен ми напръскаха предната врата и калника с бял спрей...

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                        Миналият месец стоя в едно БМВ на 3 метра от Алфата ми и едно келеме дойде да краде задната емблема. Посред бял ден. Скочих от колата да го шамаря и му викам "махай се бе копелен*е", а ония ми вика: "кво бе да не е твоя колата и продължава да кърти емблемата....."!
                        За какво говорим....нагли изродчета, омръзнаха ми
                        И какво се случи после...?
                        А тоя със спрея да не е бил един и същи...? НЕ е истина колко са комплексирани тия хора, но в дългосрочен аспект всичко се връща...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          А тоя със спрея да не е бил един и същи...? НЕ е истина колко са комплексирани тия хора, но в дългосрочен аспект всичко се връща...
                          На мен това със спрея ми се случи извън София (и беше преди 3-4 месеца), та може и да не е един и същ.
                          Иначе за комплексарщината си прав!

Comment

Ами това не е само по колите, ако се замислите, ами навсякъде.Кой реагира на това, почти никой, то и аз вече не реагирам, писна ми да се разправям.
                            Ето днес, в центъра на София, БИЛЛА има нова, една патица, грабна торбички, на земята паднаха 5-6 и никаква реакция...уйде си.
                            Та на тая сина и мислите ли че е по различен от майка си?Във всеки голям магазин, награбил някой нещо и го зарязъл някъде, сакън да не загуби няколко милиона, докато загуби малко време да си го върне на мястото му.Отделно, можеш и на касата да се върне..
                            В метрото-опашка, вечно отстрани се врат, стари, млади, жени, мъже деца....виж негри, китайци, не съм видял да се пререждат, явно са по културни, или са по малкоТова важи за всичко в живота ни.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:00.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Много яки,да си ги караш с мерак и дялго

Comment

Направо как да не си купиш....
                                и аз съм оборудван вече
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X