Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде си, крадецо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всъщност, аз моите не ги ползвам вече, защото си е неудобно, когато трябва да си провери човек налягането на гумите, особено през зимата.
    Ta, aко някой има желание, "подарявам" моя комплект срещу някоя и друга бира.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Всъщност, аз моите не ги ползвам вече, защото си е неудобно, когато трябва да си провери човек налягането на гумите, особено през зимата.
      Ta, aко някой има желание, "подарявам" моя комплект срещу някоя и друга бира.
      Кажи бройчицата на бутилките - пу, пу : )))

п.п. С проверката да се оправят проверяващите
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

E, няма да нахалствам - 1-2 бири преди/по време на концерта на 23ти другия месец са напълно достатъчно.

Обаче проблемът не е на проверяващите, защото за да проверят налягането, трябва да им предоставиш допълнителните инстументи (шестограм и болтче) и да им обясниш как да развият капачките.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

На мен ми крадат капачките за 5 път вече. Някой има ли идея къде се продават обикновени пластмасови капачки за вентили на килограм?

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
            На мен ми крадат капачките за 5 път вече. Някой има ли идея къде се продават обикновени пластмасови капачки за вентили на килограм?
            Те се подаряват....върви в някой магазин за велосипеди и си поискай...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Вече ми писна да ми подаряват...искам да купя 50-100-1000 и да забравя

Comment

Впрочем ако сте забелязали, по моловете в които има изложени коли те са или без капачки или развити почти докрай подготвени за прибиране.Явно хлапетиите като минават ги развиват по малко или пък сотаджиите нарочно ги оставят така да видят дали ще се поблазни някой да ги вземе
                Иначе аз си взимам метални от карфур за 1.60, само един път са ми ги взимали като спрях в горна баня но поне не са много скъпи а изглеждат доста по-добре от пластмасовите
                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Ами след като на мен ми смъкнаха два комплекта метални с емблемата на Alfa Romeo, купих тези със заключването.
                  В крайна сметка обаче ми писна да се занимавам с простотията на хората и отновo си карам с черни пластмасови капачки.
                  Last edited by Fear; d.m.y г., 12:37.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                    Явно хлапетиите като минават ги развиват
                    Децата крадат и аз като малък съм свалял признавам си ... но най - интересното е, че вчера бях с приятели на кафе и единя кара е46 и капачките са му метални на бмв и ние решаваме да си ходим излизаме и виждаме, че има нещо до колата когато доближихме видяхме един мъж между 40-50години да му отвива капачките ... и той нагъл да го ева там е осветено минават хора и грам не се притеснява ... за мене този човек беше жалък защото тези същите капачки ги купихме от илиенци за 4 лева... незнаехме как да реагираме... за мене това беше жалък и прост човек и да го биеш и каквото и да му правиш той такъв ще си остане ... е изяде неколко шута де
                    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• а пък аз се бях засилил да си купувам това за wireless мерене на налягането на гумите, но след като ми откраднаха капачките 3 пъти се отказах
                      Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

• Аз вече затягам с тресчотен камък и клещи всички капачки зверски, с голи ръце никое лапе не мое да ги свали, и съм рахат.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• голема мизерия е това,на мене преди 2 години ми свалиха капачките от джантите спидлайна но не са нарко и бакшиши те не карат алфи с спидлайн никелиран безцветен,след 1 седмица дето си паркирам колата до нея видях един Фият Браво син и се загледах и се потресох Фията беше с фиятски джанти дето са си на него и с алфовите капачки спидлайн като мойте?аз се потресох направо 4 пъти съм я виждал тая кола ама нищо можеш ли да кажеш, не можах да намеря спидлайн и си зех цветни капачки на алфа и това е,гледам че колегите са "нахранили" полицайте,не бе хора те пипат здраво ама не искат да се стигне до саморазправа няма как да ти дадат пред теб данните за колата или за някой че после да стане от къде разбра от дежурният и тн...и като искате нещо да се свърши и да има тежест жалба в районното задължително сами сте си виновни тоя казал на оня тоя забравил оня не бил сигурен какво видял е те какво да направят тогава дори да го доведат и хванат?е некой път може да си пазат инфо да си ощракат некой за парички нормално ама така или иначе поне ще го накажат-което е добре-както казва Боби Турбото

Comment

• Преди 4-5 години приятел ми подари от Италия метални с емблемата един комплект, но и през ум не ми е минавало да ги сложа...седят си в кутийката.Иначе и по автосалоните гледам, че нямат капачки и не мога да си обясня защо.
                            "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

• Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщение
                              Преди 4-5 години приятел ми подари от Италия метални с емблемата един комплект, но и през ум не ми е минавало да ги сложа...седят си в кутийката.Иначе и по автосалоните гледам, че нямат капачки и не мога да си обясня защо.
                              прати на сам ако се сещаш за кой говоря безцветните.

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                На мен така ми крадат капачките на винтилите и от двете коли и то пред блока,дето има и лампи и бариера,първо на едната,след 1 седмица и на другата,а едните ми бяха орогинални с джантите,и сега няма такива,им изсъхнат ръцете,жените им таралежи да родат,да не могат да ги галят,крадци да родат,от тях да краднат-на мене да носат.Не знам къв трябва да си да правиш,такива цигании,аз си мисля че може да са някви лапета,или някой съсед ей така да праи мръсно,ма твоя случай е
                                хахах много яки клетви ще ги запомня

Comment

Working...
                                X