Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде си, крадецо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде си, крадецо?

Знам, че е малко тъпа тази тема, но искам да изразя съжалението си към нещастника, който снощи реши да ми открадне капачките на вентилите.

Пич, видях те, видях ти и колата и номера й. Няма обаче да се занимавам с теб, защото ядът ми трая точно 10 секунди, след това вече можех само да те съжалявам. Мислех си дали не е по-добре вместо да ти светкам с фенерче да те надупча с въздухарката, ама не съм такъв човек.
    Вече съм си поръчал нови, а следващият път, когато не ти достига огромната сума от 11лв. за такива капачки, може да ми звъннеш, аз ще ти дам.
    Или пък ми пиши във форума, защото съм почти убеден, че четеш тук.

Ползвай си ги със здраве, като подарък за Гергьовден, пък когато на теб ти ги откраднат, защото са готини, ще се сетиш за мен.

П.П.
    Следващият път не дъни толкова силно гнусната си чалга, защото именно това ме накара да погледна през прозореца, за да видя кой селяндур се подвизава под прозореца ми.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Добре де, не гледате ли саксии с цветя на джама, нямате ли тежки предмети.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Нямам саксии, а и става въпрос за отсрещната страна на улицата, т.е. около 25м. Не мисля, че бих могъл да хвърля саксия дотам.
      Ама както казах вече - да си ги ползва със здраве. За такъв мизерник, не саксия, ами и чашката на въздушната пушка ми досвидя да изхабя.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Като му знаеш номера, не мога да разбера защо не довършиш историята . .
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Знам, че е малко тъпа тази тема, но искам да изразя съжалението си към нещастника, който снощи реши да ми открадне капачките на вентилите.

Пич, видях те, видях ти и колата и номера й. Няма обаче да се занимавам с теб, защото ядът ми трая точно 10 секунди, след това вече можех само да те съжалявам. Мислех си дали не е по-добре вместо да ти светкам с фенерче да те надупча с въздухарката, ама не съм такъв човек.
          Вече съм си поръчал нови, а следващият път, когато не ти достига огромната сума от 11лв. за такива капачки, може да ми звъннеш, аз ще ти дам.

Ползвай си ги със здраве, като подарък за Гергьовден, пък когато на теб ти ги откраднат, защото са готини, ще се сетиш за мен.

П.П.
          Следващият път не дъни толкова силно гнусната си чалга, защото именно това ме накара да погледна през прозореца, за да видя кой селяндур се подвизава под прозореца ми.
          брато ти поне знаеш кои ти ги е свил какво чакаш и нещо друго ли да ти направи по колата хич не му цепи басма щото във един момент ще се помисли за недосегаемаз също имах много яки капачки и моите ги свиха някои от махалата е но не съм го видял ако го бях видял както ти си го видял ще го спукам от бои
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Само ми кажи, има ли смисъл за 11лв., да започна да му правя мизерии, после той на мен съответно, защото очевидно знае къде ми стои колата?
            Така ще си я откараме до безкрай.
            Рано или късно, всичко се връща. Следващият път ще попадне на някой по-нервен и по-агресивен от мен и тогава ще му се стъжни.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Сторед мен е трябвало да опита въздушната пушка,пък и нямаше да разбере от де му е дошло.
              Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
              166 2.4 JTD '02
              164 2.5 TD '98 ex
              Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

според мен има смисъл щото сега са 11 след това ще се бръкнеш за още 11 и колко стават смятам че тези пари не са ти излишни доста краино е със бои да се решават нещата но пък е полезно така че следващия път като мине покраи алфата ще се замисли дали да барне нещо
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Като му знаеш номера може много мизерии да му направиш, ако не ти се занимава да го търсиш можеш да пуснеш жалба, те ще го намерят Поне ще фигурира в някои списъци като е завеждана жалба за кражба (предполагам).
                  А ако няма ответно действие следващият път ще си хареса нещо друго от колата мръсника ...
                  146 1.6 TS '00
                  156 2.4 JTD '01

Comment

Да речем, че сега е с условна присъда. Ако има следващ път, дупе да му е яко!
                    BTW колата на мизерника не е Alfa, а такси.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Само ми кажи, има ли смисъл за 11лв., да започна да му правя мизерии, после той на мен съответно, защото очевидно знае къде ми стои колата?
                      Така ще си я откараме до безкрай.
                      Рано или късно, всичко се връща. Следващият път ще попадне на някой по-нервен и по-агресивен от мен и тогава ще му се стъжни.
                      Има има смисъл днеска ще ти свали капачки за 11 лв. утре ще мине и ще ти свали джанти за 1100 лв. примерно.
                      Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Внимавай с тая въздушна пушка насочена срещу собствената ти кола
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

П.П.
                          Трябваше да извадиш въздушната.Аз бих извадил моята . .... Пък и отгоре на всичко - чалгаджия.
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

E добре де колега,
                            Защо не се обади на полицията.
                            Щяха да дойдат за норматив.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Защото подробностите на колата ги видях, когато потегли, иначе има едно дръвче, което ми пречеше да видя какви ги върши. Вече си е бил свършил работата, закъснях с реакцията.
                              Там, понеже има отбивка и е поле след улицата, доста таксиджии ползват поляната за тоалетна.
                              В началото си мислех, че е някой такъв, ама не видях никого на поляната. И като светнах с фенера, потегли с мръсна газ.

Все едно вече. Темата я пуснах, просто за да споделя за пореден път, какви мизерници има в "хубавата" ни "държава".
                              Благодаря на всички за мненията, съветите и съчувствието.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                              X