Известие

Collapse
No announcement yet.

какво ще кажете за смешните германци колеги мислет че могат да се мерат с ФЕРАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aбе тя е развлекателна, ама точно толкова, колкото и онази с Джейсън Стейтъм, дето сравняват последното A8 с модели на BMW и Mercedes отпреди 30 години!

Иначе да - чакаме отговорът на Ferrari.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Между R8 5,2 и Ферари . . . все ми е едно кое ще ми подарят Между другото R8 имаше в Сливен на драга и беше пълен смях, обаче с какъв мотор ще излъжа. Най-вероятно 3,0 или 4,2 ..
      Имат 3 мотора 4.2 е най малкия.
      Другите са 5.2 бензин и голямото TDI Абе супер автомобил, ама печка

п.с. и аз нямам претенция към цвят и двигател, ако го подаряват.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Според мен е под достойнството на Ферари да се занимават с такива глупости... верно че и Ауди имат спортни автомобили .. ама нека всяка жаба си знае локвата
        Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
        Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

R8 няма дизел...Заради кризата се отказаха от производството на големия дизел ТДИ... Просто нямат достатъчно продажби...

http://news.automedia.bg/read/6884.html
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Алчовците си имат Ламборджини, то вече може да се перчи на ферари. Рекламата малко... бе не ми хареса, можеха да се заядат малко повече.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Смешници.....

Comment

.

а бе,много набожни станахте.малко обективност не е лошо.бива си я колицата,аз я харесвам,и червена ми харесва.и много готино са уцелили с мястото на рекламата.в общи линии браво на ауди.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                  а бе,много набожни станахте.малко обективност не е лошо.бива си я колицата,аз я харесвам,и червена ми харесва.и много готино са уцелили с мястото на рекламата.в общи линии браво на ауди.
                  Никой не е казал, че R8 е лоша.
                  Факта, обаче, че Ауди се заяжда, предизвиква Ферари, идва да покаже, че имат да доказват нещо. На някого.

Мирише на избиване на комплекси, май ?!?

Comment

Не разбирам какво толкова пищите като ущипани девственици Това си е безплатна реклама за Ферари, и те (Ферари) могат само да благодарят на Ауди, но не и да им връщат жеста.
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Тази реклама няма нужда от коментар, факт е скапаните аудита никога няма да са по-добри от бмв или мерцедес къде ли пък от ФЕРРАРИ ахаха

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Абе не че е лоша колицата ама чак пък с Ферари да се мери, малко весело ми изглежда някакси.Първата им спортна кола и айде ще се мерим с най-спортно ориентираната марка автомобили.Ферари трябва да се гордеят че са мерило за най-спортен автомобил.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Струва ми се, че никой не може да каже, че колата е лоша, пък ако ще и най-големият фанатик да е, защото просто няма да е вярно. Колата си е повече от добра. Обаче според мен подхождат тъпо с PR-a.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

R8 vs Ferrari

Харесвах Ауди, но след тази реклама ми паднаха адски в очите

Да си го мерят с другите немски каски, направо е смешно, още повече с този мижав мотор 5.2 FSi Ами най-слабото Ферари е с по-мощен двигател от този
                            sigpic

Comment

Ей тия свини немски умора нямат.Никога , ама никога тъпата , празна и куха бюргерска глава независимо дали е от Щутгарт , Мюнхен или Инголщад няма да надскочи нивото си да лочат вкисналата си бира, ядат вуртсчета , да правят купчини безформени безумия -уж автомобили независимо какви , но показващи липсата на елементарен усет за красота и да си мечтаят да достигнат една автомобилна икона като Ферари.Жалки прасета
                              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Изглежда съм сбъркал с предния си пост...
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X