Известие

Collapse
No announcement yet.

Петиция против регистрацията на коли с десен волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Ми няма как да стане, никой в Европа не би го забранил това, не вярвам ние да сме новатори или единствените.....
    що не спреш с бисерите, а?

В БГ беше забранено, когато го промениха никой не е допускал "далаверата" с британските автомобили.

Comment

Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
      що не спреш с бисерите, а?

В БГ беше забранено, когато го промениха никой не е допускал "далаверата" с британските автомобили.
      Ема аз не съм виновен че са го разрешили.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

да си ги карат колкото искат но с английските номера, а да се забрани регистрацията им в България.

и това ще стане след някой фатален инцидент замесен в който е такъв автомобил...
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Аз нямам нищо против десния волан, но поне нека ги карат да минат някакъв "истински" преглед, фарове / огледала и каквото се налага за да се пригодят към нашите условия, дори да ги задължат да си сложат камера и монитор за да може да имат поне някаква видимост преди да влязат в насрещното при изпреварване, щото докато си надникват току виж ги отнесъл някой тир с нашите тесни пътища.Но нека не забравяме че сме в БГ и тук първо са жертвите и тогава някой мисли и решава нещо, ако изобщо се реши нещо.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Баси излязах някакъв масов защитник на десните волани, а като цяло ако еднолично разпореждах регистрацията им найстина щях да спра, макар че както казах никой не може да забрани десни да се движат в БГ......нито където и да било......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Баси излязах някакъв масов защитник на десните волани, а като цяло ако еднолично разпореждах регистрацията им найстина щях да спра, макар че както казах никой не може да забрани десни да се движат в БГ......нито където и да било......
              Съгласен съм с тебе батко няма кой да ги забрани и чесно казано повече които карат такива автомобили много повече внимават като ги карат тука пример имам пежо 205 с десен волан 70 годишен го кара ...
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

скоро обръщахме дирекция на ML 02g в наш сервиз и всичко за тази джипка излезе около 8000лв от които 2500 е труд.но това е индивидуален случай защото е доста трудоемко но джипа го направиха защото е по широко и е лесно да се работи.стана перфектен и на собственика му излезе едни 6-7000лв надолу от цените които вървят тук с лява дирекция.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ето това е начина, нека да внасяме брички от Острова, ма да си минат през сервиза, да им оправят системите, да си минат прегледите... Ок ... И тогаз - карайте колкото Ви е кеф.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Ето това е начина, нека да внасяме брички от Острова, ма да си минат през сервиза, да им оправят системите, да си минат прегледите... Ок ... И тогаз - карайте колкото Ви е кеф.
                    E аз в първите постове кво написах .... само че пасат 4 ка знам че е 1500 лева за 1 седмица
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin

Comment

Румънци, чехи, поляци, хървати, словаци, словенци го правят.....
                      Ники, за хървати, и словенци не знам, но повярвай ми - чехите, словаците и поляците вече са доста напред със заплатите и жизнения си стандарт. И в Чехия, и в Словакия и в Полша никой вече не иска такава кола. Към момента предпочитат да си купят от Германия или Италия, за да спестят неудобството на десния волан. Да, купуваха, но това беше преди доста години. Ако се случи сега, наистина е частен случай. Единствено българи и румънци пазаруват такива коли. Приблизителна статистика казва че годишно в България се регистрират около 60К автомобила с десен волан. Смятам, че развръзка ще има. Ако не с проблеми при регистрация и доказване на техническата годност на автомобила, то ще се наложат високи данъци, скъпи застраховки и т.н.
                      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

.

аз подписах,абсолютно съм за забрана на колите с десен волан.няма да влизам в обяснение на позицията си.

Comment

Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщение
                          Определено си прав, че се повтарям и това се случва заради такива като тебе, защото говориш без да четеш...
                          Пич, като радиото си....говориш без да слушаш другите! Първо какво ми има на мене, че нещо не разбрах? Нямам нищо против десния волан и вече съм изчадие ли?! Същата грешка, която ти можеш да допуснеш с десните си габарити той може да я допусне с левите си. Ситуацията е идентична. А ако на теб не ти харесва да караш такава кола въпросът става съвсем друг. Не пречи обаче на тези на които им харесва. Ако на теб ти попадне кола с десен волан вече не веднъж стана въпрос, че може да си платиш да ти обърнат дирекцията и проблема ти е решен.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Бих си купил ще и обърна дирекцията и ще я карам, защото ще са по - читави от италианските сигурен съм

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Пич, като радиото си....говориш без да слушаш другите! Първо какво ми има на мене, че нещо не разбрах? Нямам нищо против десния волан и вече съм изчадие ли?! Същата грешка, която ти можеш да допуснеш с десните си габарити той може да я допусне с левите си. Ситуацията е идентична. А ако на теб не ти харесва да караш такава кола въпросът става съвсем друг. Не пречи обаче на тези на които им харесва. Ако на теб ти попадне кола с десен волан вече не веднъж стана въпрос, че може да си платиш да ти обърнат дирекцията и проблема ти е решен.
                              Определено вземаш думи който ти изнасят и си ги тълкуваш както на теб ти изнася!
                              1-во Явно не аз съм радиото, защото си пропуснал да прочетеш поредицата от постове и да хванеш смисъла.
                              В предния си пост ме обвиняваш, че не съм схванал какво имаш предвид, а именно, че не само десния волан е предпоставка за ПТП-та, доказах ти с цитати, че не е така, ама като не можеш да си признаеш грешката почваш да изкривяваш думите ми.
                              2-ро Никъде не съм казал лошо, пък камоли "изчадие" за някой харесващ десния волан! Ако ти се имаш за "изчадие" това е друг въпрос!
                              3-то Няма как да слушам, аз чета за разлика от теб, то и затова са тези недуразумения!

Поздрави и приятни абитуриентски празнувания.
                              Въпреки годинките отивам да празнувам с младите и нямам намерение да се занимавам с глупости.
                              Това което исках го постигнах, но ако все пак, някой има нещо да ми каже, ще помоля да ползва бутона за Лично съобщение!

Живи, здрави и умната по пътищата, нека не разваляме празника!
                              Last edited by Petrov; d.m.y г., 23:37.

Comment

Първоначално публикувано от Petrov Покажи съобщение
                                Определено вземаш думи който ти изнасят и си ги тълкуваш както на теб ти изнася!
                                1-во Явно не аз съм радиото, защото си пропуснал да прочетеш поредицата от постове и да хванеш смисъла.
                                В предния си пост ме обвиняваш, че не съм схванал какво имаш предвид, а именно, че не само десния волан е предпоставка за ПТП-та, доказах ти с цитати, че не е така, ама като не можеш да си признаеш грешката почваш да изкривяваш думите ми.
                                2-ро Никъде не съм казал лошо, пък камоли "изчадие" за някой харесващ десния волан! Ако ти се имаш за "изчадие" това е друг въпрос!
                                3-то Няма как да слушам, аз чета за разлика от теб, то и затова са тези недуразумения!

Поздрави и приятни абитуриентски празнувания.
                                Въпреки годинките отивам да празнувам с младите и нямам намерение да се занимавам с глупости.
                                Това което исках го постигнах, но ако все пак, някой има нещо да ми каже, ще помоля да ползва бутона за Лично съобщение!

Живи, здрави и умната по пътищата, нека не разваляме празника!
                                Хахахаха....аз съм се бил хващал за думите, а? Неспасяем случай си! Айде със здраве. Приятно празнуване
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X