Първоначално публикувано от detelazurno
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Петиция против регистрацията на коли с десен волан
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеПредлагам да искаже мнение човек който е карал такъф автомобил или кара в момента ....The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Вчера видях едно Ауди с германска регистрация с десен волан. В първия момент гледам човек на шофьорското място, държащ едно двегодишно бебе и се шашнах. Като се позагледах и установих, че това е пасажерското място се успокоих. Явно и в Европа си карат коли с десен волан. Но за мен това е доста тъпо - возили са ме в такава кола и знам какво е.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Колите с десен волан са дърво!Карал съм такава и съм се возил.Съгласен съм,че водача няма ли добра преценка и с десен,и с ляв волан все ще напраиви беля.И аз мисля,че предпоставката за ПТП е горе-долу 50 на 50,като изключим изправарване и разминаване,но това че някой го е ударила кола с десен волан и оправданието на виновника е,че кара кола с десен вола е просто смешно,вие искате да ме убедите,че ако е бил с ляв волан щял да направи по-добре преценка,е това са глупости,еми дайте шофьорското място да е в средата и всичко ще е точно.Пък и на оня колко му е да си измисли оправдание-не можах да преценя щото е с дясно .....хахахахахаха.Значи по тая логика ако удариш някой при десен завой или се качиш на бордюра с дясна задна гума трябва да си купиш кола с дясно така ли?Не ги защитавам и аз съм против дясното управление,но не мога да твърдя,че дясното е виновно за самочувствието и чувството за безнаказаност на българина.Всичко идва от това колко добър шофьор си.Аз предложих дайте да направим кола със средно движение,като от шофьорското място да има видимост и от двата края.Обаче тва извинение ме изкефи,например ако удара някого от дясно спокойно мога да кажа:Еми сори,ама колата е с ляво и не можах да преценя,нямах видимост и такива глупости.Познавам хора дето при маневра не ползват огледала и карат само на странични...извода е че преценката е най-важна!!!Колкото до фарове и други глупости,ако водача е съвестен ще иде да си ги направи да не му светят в на майка му гъ*а.Колегата беше много прав,че повече заслепяват "тунинг" фаровете и това че всеки светка всичко дето има.За какво ми светкат халогени когато няма мъгла или има нахалитети дето си карат на дълги щото им е кеф,пък другите да се е**т в гъ*а.
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеда си ги карат колкото искат но с английските номера, а да се забрани регистрацията им в България.
и това ще стане след някой фатален инцидент замесен в който е такъв автомобил...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз пък предлагам да не се обръщаш към мен по този начин без да занеш какво съм карал и какво карам в момента. Само едно не мога да разбера бе хора.....аз си изказах мнението и понеже не съвпада с вашето веднага го обръщате на заяждане. Каква е тая злоба не мога да разбера. Но ОК, щом не сте способни да водите мирен разговор аз млъквам, така или иначе и още 10000 страници да изпишем аз ще си държа на моето вие на вашето. Спора е безмислен и няма да доведе до нищо. Желая ви всичко добро и не забравяйте да се пазите когато сте на пътя. Да караш добре не е достатъчно. Трябва да умееш и да оцеляваш. Поздрави на всички и ако някой се е засегнал от думите ми моля да бъда извинен.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Вноса обаче от англия е по качествен от италия сигорен съм ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеКазвам просто че идиоти винаги е имало, има и ще продължава да има без значение от коя страна им е волана
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеСъщата грешка, която ти можеш да допуснеш с десните си габарити той може да я допусне с левите сиПървоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениевие искате да ме убедите,че ако е бил с ляв волан щял да направи по-добре преценка,е това са глупости,еми дайте шофьорското място да е в средата и всичко ще е точно156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЕстествено, че сменяйки мястото на водача, нещата се променят коренно - видимостта, зрителното поле се съвсем друго от другата седалка - замислете се само колко трябва да се изнесеш вляво или да изостанеш назад при едно изпреварване, за да погледнеш напред безопасно. Повярвайте, че дори при обикновена маневра, като смяна лентата на платното за движение, има проблем с видимостта. Качете се да карате и то не само едно кръгче на паркинга, а попътувайте известно време и ще си промените мнението"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеКато ви чета постовете оставам впечатление, че човек и в багажника да ви затвори пак ще шофирате без проблеми. Естествено, че сменяйки мястото на водача, нещата се променят коренно - видимостта, зрителното поле се съвсем друго от другата седалка - замислете се само колко трябва да се изнесеш вляво или да изостанеш назад при едно изпреварване, за да погледнеш напред безопасно. Повярвайте, че дори при обикновена маневра, като смяна лентата на платното за движение, има проблем с видимостта. Качете се да карате и то не само едно кръгче на паркинга, а попътувайте известно време и ще си промените мнението
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКошмарно е, когато сефте се качих на десен волан, на сичкото отгоре и на селеспийдка, и на първото къръгово така се огелпих, че влязах в насрещното на тяхното насрещно, ако може да си го представите, запуших поне 20 коли юнашки.....като трябва да смениш скоростите машинално посягаш с дясната ръка, когато инстинктивно се опиташ да погледнеш в обратното огледало, гледаш на майната си, но лично на мен ми беше най кофти да съобразя положението на тялото си спрямо осевата линия - бидейки свикнал да ми е на метър вляво, инстиктивно карах колата по вляво щото ми се струваше че стоя неестествено на пътя......
Всичко е точно както го описваш. Kараш, караш, все гониш левия бордюр и а-ха да се качиш отгоре му. Другите шофьори те гледат изцъклено и ти махват с два пръста (предполагам жеста си го виждал - показалец и среден едновременно).
Не знам дaли ти се е случвало, но има и друг смях - обаждаш се на такси или идва да те вземе някой приятелче с колата си. Излизаш от вкъщи, тръгваш към автомобила и машинално отваряш предна дясна врата, за да се качиш, а отвътре - шофьорът те гледаа с умиление и ти вика - "Do you want to drive or what?"
156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
По темата - изобщо не ми пука. Карал съм кола с десен волан - странно е, ама то ако си шматка все тая и по средата да ти го сложат пак ще цункаш някой . .sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеПо темата - изобщо не ми пука. Карал съм кола с десен волан - странно е, ама то ако си шматка все тая и по средата да ти го сложат пак ще цункаш някой . .
Comment
Comment