Известие

Collapse
No announcement yet.

не са за бой само заради акциза...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
    Майсторе, с тия матури кфо си мислиш че по селата и малките градчета с по 1-2 училища квесторите не дават да се преписва като луди ли кфо...

после за кфо университетите са бъкани със селяни с некфи нереални оценки... е как няма те тия матури ебаха майката на всичко ! Трябва да си върнат изпитите по университетите без да се гледа диплома...

тогава ще си проличи за кфо стааа въпрос !
    1. Ти това си го видял или просто си пишеш, и ако си го видял защо не си сигнализирал?
    2. В колко университета си учил та имаш такава представа?
    И ако не е тайна на колко години си?
    Аз пък съм на мнение, че не трябва да има изпити за университета, а просто да се отсяват добрите чрез трудни изпити през годините на следването. Като искат да приемат и 2000 човека в една специалност в първи курс и при желание, пак ще останат 20-50 човека на 4-тата година.

п.с. Темата беше за друго, ама нали сме в правилния раздел поне.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Aми ето къде е смисъла? Ако си учил преди това така или иначе ще имаш хубави оценки от трите години. Ако не си учили ще имаш слаби оценки от трите години същата раута.
      Не е баш така. Ако матурите се проверяват анонимно и от независими комисии по унифицирани критерии, ще се види колко са били реални оценките. А как се пишат някои оценки в училище всички знаем. Аз завърших преди седем години и си беше безредие, та представям си сега какво е.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

@koolio
        Почти набори сме, не си спомням безредие. Всичко си беше организирано и ни скъсваха д....тата от учене.

А щои да няма изпити за университети? Просто трябва да има един изпит преди да влезеш някъде. Дали да е матура или приемен изпит? Ами всеки университет си знае най-добре какво му трябва.
        Ся тъпо да уча медицина и задължително да имам матура по бълг. или мат. и + това да уча биология и химия.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
          Според мен пък е най добрия от всички до тука.
          Въведе матурата и единната тестова система, а не учил в долнонанагорнище и завършил с отличие, защото просто критерия е различен. Всички само пискаха, а той от първия до последния ден не си смени стратегията с която отиде в министерството за да промени поне малко супер нагласената система с частните уроци.

Едно по едно нещата ще си дойдат по реда, но просто е доста трудно да се преборат с уроците и кандидатстването в университета. А и учебницита станаха безплатни до 8-ми клас мисля.
          Това за матурите ми е любопитно как го сътвори хахахах. Айде моля ти се... да хубаво ще има матури, но не и да ми кажат че ще държа матура последната година и другото, което беше учителите бяха в стачка до почти средата на ноември и ние учениците трябваше да се спасяваме сами. Съгласна съм да има матура, но да го знаеш от 8-ми клас както и трябва да е, а и това за безплатните учебници от кога е, че аз за първи път чувам за такова нещо?

Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
          Честно да ти кажа не си скъсват гъза от учене за тези матури! АЗ бях от опитните зайчета миналата година и не съм учила чак толко...Дори мога да кажа, че за матурите само прегледах по няколко теста.... Просто това дали ще изкараш зависи от това, как си учил през годините преди това...
          А пък и да не говорим, че въпросните матури са пълна измишлиотина, защото в определени училища учителите защото си знаят хората колко ще напишат, им решават задачите и тестовете и после имат 6....

И по какво държа матура и какви оценки изкара?
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Да ама нали идеята беше че оценяването в българия е субективно и се получават постоянните въртележки...
            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
            Nissan Qashqai 2,0 140hp
            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
              1. Ти това си го видял или просто си пишеш, и ако си го видял защо не си сигнализирал?
              2. В колко университета си учил та имаш такава представа?
              И ако не е тайна на колко години си?
              Аз пък съм на мнение, че не трябва да има изпити за университета, а просто да се отсяват добрите чрез трудни изпити през годините на следването. Като искат да приемат и 2000 човека в една специалност в първи курс и при желание, пак ще останат 20-50 човека на 4-тата година.

п.с. Темата беше за друго, ама нали сме в правилния раздел поне.

Джони мисля че съвсем ясно ис пролича на колко съм години в горните постове ама ти явно си правиш само гимнастики на пръстите и си бъркаш в носъ и четеш и пишеш колкото да не заспиш аз какво съм видял и какво съм сигнализирал си е мой проблем !!!

Имаш логика за изпитите във висшите учебни заведения и отсяването на ученици

Съвет не се прави на толкова чок отворен се пак не се познаваме че да съдим един за друг...съгласен ли си...

И като ме упрекваш поне да има за какво...замисли се малко ?? !
              Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

[quote=Mirela;485027]Това за матурите ми е любопитно как го сътвори хахахах. Айде моля ти се... да хубаво ще има матури, но не и да ми кажат че ще държа матура последната година и другото, което беше учителите бяха в стачка до почти средата на ноември и ние учениците трябваше да се спасяваме сами. Съгласна съм да има матура, но да го знаеш от 8-ми клас както и трябва да е, а и това за безплатните учебници от кога е, че аз за първи път чувам за такова нещо?
                [quote]
                Кво се притесняваш,все едно не ви дадоха отговорите и "пазителите ви" не ви подсказваха?Истинската първа матура беше тази година.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  А бе, аз ще черпим..ако ме върна в 13 клас)
                  Ставаме 2 -ма ,аиде още 16 и ще съберем за една паралелка.Ама искам да сме в гимназия с момета ,не в Коч техникумче.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Хахах някаде за профисионални готвачки могат да ви вземат !!!

И тази година матурата беше факана смисъл например по география паравя аз матурата излизам към 10 и косур и кфо стааа звъни телефона , един пич от АНТОН И ВАНОВ(за хората които не са от плд -това е даскало намиращо се непосредствено до затвора и хората които завършат направо кандидатстват за затвора или с други думи казано само олигодаврите влизат там ! ) и пича ми звъни и вика брато прати ми отговорите на смс-- и аз викам ей добре че си ги записах на лист...и му ги пратих а пича си лафи тафи по телефона по време на матурата и никой не го бръсни за... сеште се за кфо става въпрос.... ДЪГЖАВАТА НИ Е *****************!!!!

А може би държавата щеше да бъде една идея по- добра ако не му беше подсказал ?
                    Използването на подобен език във форума е силно непрепоръчително.
                    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 16:26.
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Хахах някаде за профисионални готвачки могат да ви вземат !!!

И тази година матурата беше факана смисъл например по география паравя аз матурата излизам към 10 и косур и кфо стааа звъни телефона , един пич от АНТОН И ВАНОВ(за хората които не са от плд -това е даскало намиращо се непосредствено до затвора и хората които завършат направо кандидатстват за затвора или с други думи казано само олигодаврите влизат там ! ) и пича ми звъни и вика брато прати ми отговорите на смс-- и аз викам ей добре че си ги записах на лист...и му ги пратих а пича си лафи тафи по телефона по време на матурата и никой не го бръсни за... сеште се за кфо става въпрос.... ДЪГЖАВАТА НИ Е ФАКАНА !!!!
                      Знам го Антон Иванов,можеше да сме съученици,но се записах в Асгр.По БГ матурата беше мн лесна и ни помагаха,няма спор,ама по математика беше дърво!

Comment

Аз не съм в антона брато...пича е от антона аз съм в Строителния или по скоро бях !!!
                        Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Аз не съм в антона брато...пича е от антона аз съм в Строителния или по скоро бях !!!
                          сорка чета леко между редовете...

Comment

Да ама нали идеята беше че оценяването в България е субективно и се получават постоянните въртележки...
                            Джони мисля че съвсем ясно ис пролича на колко съм години в горните постове ама ти явно си правиш само гимнастики на пръстите и си бъркаш в носъ и четеш и пишеш колкото да не заспиш аз какво съм видял и какво съм сигнализирал си е мой проблем !!!

Имаш логика за изпитите във висшите учебни заведения и отсяването на ученици

Съвет не се прави на толкова чок отворен се пак не се познаваме че да съдим един за друг...съгласен ли си...

И като ме упрекваш поне да има за какво...замисли се малко ?? !
                            Сега:
                            после за кфо университетите са бъкани със селяни с некфи нереални оценки...
                            1. Учил съм в двата най-големи университета в България и нямам такива хора, а за разните университети като Благоевград и Варненски свободен нямам особено добро мнение.
                            2. Не съм съгласен да има само изпити, защото няма да е честно за тези които си учат в училище, а просто научаваш 5-10 теми по История, География и се явяваш и изкарваш 6+ и си вътре и разни подобни примери.
                            3. Поучи малко в университета и после си прави изводи.
                            4. Нямам нищо против теб, но просто възгледите ни се различават, но това е нормално инак всички щяхме да мислим еднакво.
                            5. Ако сега съм кандидат студент мога да ти кажа, че 101% НЯМА ДА УЧА В БЪЛГАРИЯ

Както се казва: Еnough
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Съгласен съм с теб... на 13423645775%

Моето мнение изхождаше от факта че мои приятели които учат в момента ми казаха специално единия че в неговия университет има повече турци от колкото българи които едвам шпрехат !

а другия вика моята група е фулл с хора от тутракан гоце делчев демек некфи малки градове а ние хората от големите градове понеже се оценяваме обективно работим като бармани за по 300-400лв щото явно не ни стига акъл да учим а провинционалистите влизат ей така понеже някой им е дал на тепсия ! и пак ти казвам не за всички ВУЗ-ове става въпрос но по голямата част измислени е такова положението !!!
                              Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение

Кво се притесняваш,все едно не ви дадоха отговорите и "пазителите ви" не ви подсказваха?Истинската първа матура беше тази година.
                                1. Само да те светна по въпроса, че това което някой просто каза в пространството, че са били излезнали отговорите на матурите още докато ние сме в залите е пълна глупост!

2. Лично на мен не ми е подсказвал никой, това зависи на какви квестори попадаш.

3. Истинска или не матурата миналата година се проведе.

4. Дали тая година е била по- трудна или не незнам, но я видях и не е била кой знае колко трудна .
                                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                                X