Първоначално публикувано от Mirela
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
не са за бой само заради акциза...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАми то и на мен не ми подсказваха,обаче имаше хора,които постоянно викаха квесторите до тях и ги питаха за разни работи и те им отговаряха.Матурата беше лесна по БГ,както казах и по-горе ,но по математика беше дърво!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Не беше... Само математиката закопа сичко живо дето се юрна да смята !!! А географията си беше чиста печалба имам над 5 със сигурност без да съм отворил учебинк без да съм решавал варианти и тем подобни отидох писах проверих си отговорите и имам 65 точки което си баш над 5
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеНе беше... Само математиката закопа сичко живо дето се юрна да смята !!! А географията си беше чиста печалба имам над 5 със сигурност без да съм отворил учебинк без да съм решавал варианти и тем подобни отидох писах проверих си отговорите и имам 65 точки което си баш над 5
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеВ това няма спор, че на доста хора им е подсказвано, но не и да ми твъдиш, че миналата година на всички матурите ни са дадени ей така.
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеАко имаш в предвид мен... Не съм казала че са дали матурите на всички! Аз също си изкарах матурите сама... Бах на БЕЛ както се предполага и на математика.. НА БЕл имам 5.82 а на мат 4.90. Само казах, че в някой училища учителите решават тестовете и дават да се преписва... КОето някъде го имах като справка! В едно от най-западналите училища, където повечето едвам 3 връзват на матурите средния успех е над 5.50....::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
определено имаше много недомислени мнения в тия 3 страници дотук.
1. Образователна реформа не се прави така. Има нужда от такава, но не е този начина... Не може при положение, че си влезнал по програма без матура и със ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН 13 клас, в последната ти година да направят така, че да се обезмисли обучението ти в някое училище с по-строга дисциплина (където се учи сериозно). Звучи несериозно да подкрепяш действията на настоящия министър на МОН
2. Не знам как стоят нещата в пловдивския строителен, но класната ми каза, че директорката (която между другото взима яко пари от ученици и родители) е казала, че сумата за задочно 13 клас ще е около 800 лв. и съответно ако сме повече ще ни направят "отстъпка за количество"
извинявам се ако обидя някой, но съм афектиран и може да не мисля много адекватно
Comment
-
Колеги попрочетох набързо и може би малко ще оспамя, но... Спокойно сега това лято като накичим училищата с камери (понеже в момента работя точно това) догодина ще е друга работа, ще се види кой какво пише на изпитите. Те още тази година искаха да гледат на изпитите ама много късно се сафирясаха и нямаше време, но за догодина всички училища ще са с видео камери,че и записват м/у другото.
Абе не че няма начин ама, истината е една, трябва да се стягат да учат иначе няма да стане, току виж някой ден застанали кадърни хора на управленческите постове, не като сегашните тарикати.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКолеги попрочетох набързо и може би малко ще оспамя, но... Спокойно сега това лято като накичим училищата с камери (понеже в момента работя точно това) догодина ще е друга работа, ще се види кой какво пише на изпитите. Те още тази година искаха да гледат на изпитите ама много късно се сафирясаха и нямаше време, но за догодина всички училища ще са с видео камери,че и записват м/у другото.
Абе не че няма начин ама, истината е една, трябва да се стягат да учат иначе няма да стане, току виж някой ден застанали кадърни хора на управленческите постове, не като сегашните тарикати.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе, аз ще черпим..ако ме върна в 13 клас
)
То това сега матури ли са ?
Какви матури сме карали едно време ехеее , ще препишеш ама на мук .Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:51.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениено не и да ми твъдиш, че миналата година на всички матурите ни са дадени ей така.
Comment
-
Охаааа е те в тая тема си пролича 100% кой е на 18сега вече ги знам
П.С.Ае стига ревахте а се учете,аз едно време учих до 11 клас,и после казармаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И като ни знаеш какво да направим освен да ис го преместим в другия крачол... Хахаха
Ето затова не си пиша годините по форуми щото големите '' Мъже" веднага налягат "малките" Пиш*и и се правят на големи всезнайковци... а така като не ми знаят годините малко или много се съобразяват незнаейки кой стои зад този профил... Не конкретизирам никой в момента просто горния пост ме издразни...Мъжкарство комплекси и акъл се избиват по други начини не и по българския манталитет !Last edited by Balagan; d.m.y г., 23:25.ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОхаааа е те в тая тема си пролича 100% кой е на 18сега вече ги знам
П.С.Ае стига ревахте а се учете,аз едно време учих до 11 клас,и после казармаLast edited by Mirela; d.m.y г., 00:24..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениече на моя профил пише на колко съм години, а и аз не крия, че съм малка
Аз не смея да напиша, че след 2 дена стават 10 години от както бях ХАБИТУРЕНТ.
леле..................."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment