Известие

Collapse
No announcement yet.

И кой казаааа... 1,2,3,...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Стоянчо твоя талант си го знаем хи-хи-хи и за мармалада също
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
      Така като чета май и аз спадам към вашия отбор.
      7 паралелки x26 момчетии ,и 1 момиче,ма е в моя клас

поне да ставаше нещо от нея ;(

При мен в целия техникум имаше 3-4 до5 момичета.
      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Да взема да отсрамя марката...през далечната 97г.
        Ехххх какво момченце бях
        Ама избих рибата и другите животни с тази Алфа...беше по спомен 220 кончета
        Click image for larger version

Name:	BAL.97.jpg
Views:	1
Size:	61.6 Килобайта
ID:	2260948Click image for larger version

Name:	BAL.97.2.jpg
Views:	1
Size:	55.2 Килобайта
ID:	2260949
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ето нещо свежо от тази година
          Attached Files
          downhill

Comment

Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщение
            ето нещо свежо от тази година
            А къде е абитуриента
            "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Eто го и него. На първата е с класната си, а на втората с брат си На този бал имаше и една GTV кабрио, но не съм говорил с шофьора й и не разбрах дали е от форума!!?
              Attached Files
              downhill

Comment

Готина папионка, от наще нямаше никой с такива "екстри". Кой с вратовръзка... кой без ...
                "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

мдам общо взето с тази папионка беше мн готин и различен и друг с папионка не съм видял а бях на 2ва бала тази година. Аз на моя едно време даже бях с маратонки, камо ли да имам екстра като вратовръзка или папионка И ти си била готина абитуриентка между другото вс най-хубаво занапред
                  downhill

Comment

Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщение
                    мдам общо взето с тази папионка беше мн готин и различен и друг с папионка не съм видял а бях на 2ва бала тази година. Аз на моя едно време даже бях с маратонки, камо ли да имам екстра като вратовръзка или папионка И ти си била готина абитуриентка между другото вс най-хубаво занапред

Е и аз бях с бели маратонки, бяла вратовръзка. На другия ден сутринта нищо обаче не бяха бели.....
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• оооо мойте маратонки успях да си ги запазя бели за което съм доволен, че в диското се стъпваше навсякъде само не и по земята а и с кръстосването на улиците не се изцапаха. Също ми беше и страшно удобно
                      downhill

Comment

• Първоначално публикувано от Asho Покажи съобщение
                        оооо мойте маратонки успях да си ги запазя бели за което съм доволен, че в диското се стъпваше навсякъде само не и по земята а и с кръстосването на улиците не се изцапаха. Също ми беше и страшно удобно
                        Само те си знаят какво са преживяли, добре че не могат да говорат. . .

Comment

• Манияче, пожелавам ти всеки ден да ти е абитюренски бал. Тоалета е номер едно

Тая година и аз бх шоферче с алфата- тръгнахме последни от училището и стигнахме първи в ресторанта

Last edited by Vins; d.m.y г., 20:23.
                          GTV

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                            Манияче, пожелавам ти всеки ден да ти е абитюренски бал. Тоалета е номер едно

Тая година и аз бх шоферче с алфата- тръгнахме последни от училището и стигнахме първи в ресторанта
                            Мерси, а нека видим и кой си карал де...
                            А колата добре си я спретнал

Comment

• ето ме и мен през далечната 2005 година, ех спомени
                              Attached Files
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                ето ме и мен през далечната 2005 година, ех спомени
                                само този отрязък ли ти е останал ?
                                Тука никой не минава с една снимка само.

Comment

Working...
                                X