Известие

Collapse
No announcement yet.

Китайските скутери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Китайските скутери

Решил съм да си взема някаква 125ца НОВА,а китайските скутери са на невероятни цени от 1400до2400лв . Но не знам какво им е КАЧЕСТВОТО ако някой е чувал отзиви за тях ще бъда благодарен ако ги каже. Гледах едни на http://911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=4973&grid=23430 ако знаете някой сайд за продажба на подобни скутери нека да го напише.Мерси!
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Много хора приказвар, че били боклуци...казвам приказва, защото като ги питаш ти имал, ли си карал ли си...имаш ли познат с такъв...и те ми не...така, че.

На тунинг.бг на форума има едно момче в подписа му има линк към форум за скоотерчета и срещи си правят.

Питай там най-добре, ще ти отговорят...и после кажи какво се решил, че и аз мисля да си взимам такава машинка пак.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Сутери

Посетих го този форум на скутерджиите и ги питах за китайските скутери и мнението им беше единодушно че са пълни боклуци.Не знам какво да правя? Тези хора сигурно разбират.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Значи се ориантираме към Японски и Италиански на старо до 1000лв. има перфектни 50кубикови...но гледам ти искаш 125
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

100-кубиково Пежо е много добър избор, но цената не е 1000 лв

Comment

Скутери

Бретчеда има такова Пежо просто е невероятно,много върви дига 100 ама го взе чисто ново на изплащане(върза се 5 бона). много ми харесва ама толкова пари за скутер....... сега последно във оня форум казват че от китайските Kimko били горе-долу добри.
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

Re: Скутери

Първоначално публикувано от Grozdan
              Бретчеда има такова Пежо просто е невероятно,много върви дига 100 ама го взе чисто ново на изплащане(върза се 5 бона). много ми харесва ама толкова пари за скутер....... сега последно във оня форум казват че от китайските Kimko били горе-долу добри.
              само емблемата му е пежо, това си е 100% хонда, как няма да е идеално

Comment

Working...
              X