Решил съм да си взема някаква 125ца НОВА,а китайските скутери са на невероятни цени от 1400до2400лв . Но не знам какво им е КАЧЕСТВОТО ако някой е чувал отзиви за тях ще бъда благодарен ако ги каже. Гледах едни на http://911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=4973&grid=23430 ако знаете някой сайд за продажба на подобни скутери нека да го напише.Мерси!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Китайските скутери
Collapse
X
-
Много хора приказвар, че били боклуци...казвам приказва, защото като ги питаш ти имал, ли си карал ли си...имаш ли познат с такъв...и те ми не...така, че.
На тунинг.бг на форума има едно момче в подписа му има линк към форум за скоотерчетаи срещи си правят.
Питай там най-добре, ще ти отговорят...и после кажи какво се решил, че и аз мисля да си взимам такава машинка пак.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Значи се ориантираме към Японски и Италиански на старо до 1000лв. има перфектни 50кубикови...но гледам ти искаш 125sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Скутери
Бретчеда има такова Пежо просто е невероятно,много върви дига 100 ама го взе чисто ново на изплащане(върза се 5 бона). много ми харесва ама толкова пари за скутер....... сега последно във оня форум казват че от китайските Kimko били горе-долу добри.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Re: Скутери
Първоначално публикувано от GrozdanБретчеда има такова Пежо просто е невероятно,много върви дига 100 ама го взе чисто ново на изплащане(върза се 5 бона). много ми харесва ама толкова пари за скутер....... сега последно във оня форум казват че от китайските Kimko били горе-долу добри.
Comment
Comment