Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ относно слагане на гранитогрес
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение... Колегата, който предложи перлит за мен е най-близко да истината, но този материал не знам дали се произвежда вече.
П.П. Една подробност. Ако се прави замазка с Перлит е добре да се намокри (Перлита) докато е в чувала, защото много лесно лети прах от него и ... е гадно.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеОще малко и ще деистваме и с "пълнежа"
ето едно фото на кочинатаКак реши да го правиш в крайна сметка?
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеОх...до болка познати кадри. Връщаш ме малко време назад. Ех, спомени спомениКак реши да го правиш в крайна сметка?
Ами до колкото разбрах ще кърти всичко - което, след като видях снимката съм убедена, че е най-правилното решение!Браво колега...
На OSB-то също му е намерил приложение, наистина с малко фантазия от тия грозни ориентирани частици - на които бабките казват "талаш" може да се получи нещо като... ограда, шкаф, бюро, кучешка колиба и какво ли не. Сега остава да чакаме снимки и на гранитогресаsigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Да не пускам нова тема,моля Живко за извинение че ползвам неговата.В кухнята по цялата дължина на работния плот искам да залепя 60 см. пътека от плочки/гранитогрес на пода,който е от масив летви 10*4 см.Казвате със силикон,но какъв и как точно става , някаква подготовка на пода трябва ли да правя.Благодаря.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеДа не пускам нова тема,моля Живко за извинение че ползвам неговата.В кухнята по цялата дължина на работния плот искам да залепя 60 см. пътека от плочки/гранитогрес на пода,който е от масив летви 10*4 см.Казвате със силикон,но какъв и как точно става , някаква подготовка на пода трябва ли да правя.Благодаря.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеПода е равен,изциклен и отгоре е лакиран с двукомпонентен Гръцки лак.Някакви други лепила освен силикон,дали се използват.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз ли нещо не разбрах или върху изциклен, лакиран паркет искаш да лепиш гранитогрес?!TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеОх...до болка познати кадри. Връщаш ме малко време назад. Ех, спомени спомениКак реши да го правиш в крайна сметка?
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеСпомени, спооомени.. идват отлитат..
Ами до колкото разбрах ще кърти всичко - което, след като видях снимката съм убедена, че е най-правилното решение!Браво колега...
На OSB-то също му е намерил приложение, наистина с малко фантазия от тия грозни ориентирани частици - на които бабките казват "талаш" може да се получи нещо като... ограда, шкаф, бюро, кучешка колиба и какво ли не. Сега остава да чакаме снимки и на гранитогреса
Скоро снимки и на нареденият гранитогрес
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеПрав си къртим всичко даже вече е изкъртено а ОСБ-то вече го продадох, няма къде да му намеря място. За колкото го взех за толкова го и дадох, тъй че инвестицията не е напразна
Скоро снимки и на нареденият гранитогрес
Иначе, след сделката с OSB-то мисля, че е редно да напишеш книга относно търговията...Браво!sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Живко, разбери, че ако искаш да живееш в този апартамент и да нямаш проблеми направи здрава основа за плочите - всички "шарени" изолационни материали поддават на натоварването и има проблеми със спукване по фугите. Перлита примесен с пясък и цимент е единствения материал, който от една сттрна е здрав, от друга не товариш много конструкцията, а в същото време има изолационен ефект.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment