Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ относно слагане на гранитогрес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
    Става въпрос за 3-етажна кооперация-тухлена с тец
    3-ти етаж е мой
    фибран лепиш на плочата после дюбелиране после мрежа и накрая 5 см замазка и отгоре гранитогрес и се получава перфектно и по топло ще ти държи
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      ... Колегата, който предложи перлит за мен е най-близко да истината, но този материал не знам дали се произвежда вече.
      Произвежда се. Есента правихме целия моя етаж 120... квадрата така (ново строителство). Чувалите са доста обемни, но леки - по 1 чувал във всяка ръка и ...по стълбите или с въже.
      П.П. Една подробност. Ако се прави замазка с Перлит е добре да се намокри (Перлита) докато е в чувала, защото много лесно лети прах от него и ... е гадно.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Слагай ютонга и не се бой братле.У вас дан живеят слонове че ще се строши?Трошат се плочките когато не са добре уплътнени с лепилната смес.

Comment

Още малко и ще деистваме и с "пълнежа"

ето едно фото на кочината
          Attached Files
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Още малко и ще деистваме и с "пълнежа"

ето едно фото на кочината
            Ох...до болка познати кадри. Връщаш ме малко време назад. Ех, спомени спомени Как реши да го правиш в крайна сметка?
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Ох...до болка познати кадри. Връщаш ме малко време назад. Ех, спомени спомени Как реши да го правиш в крайна сметка?
              Спомени, спооомени.. идват отлитат..

Ами до колкото разбрах ще кърти всичко - което, след като видях снимката съм убедена, че е най-правилното решение! Браво колега...

На OSB-то също му е намерил приложение, наистина с малко фантазия от тия грозни ориентирани частици - на които бабките казват "талаш" може да се получи нещо като... ограда, шкаф, бюро, кучешка колиба и какво ли не. Сега остава да чакаме снимки и на гранитогреса
              sigpic
              Имам си количка,Жълта и добричка!
              Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
              - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Да не пускам нова тема,моля Живко за извинение че ползвам неговата.В кухнята по цялата дължина на работния плот искам да залепя 60 см. пътека от плочки/гранитогрес на пода,който е от масив летви 10*4 см.Казвате със силикон,но какъв и как точно става , някаква подготовка на пода трябва ли да правя.Благодаря.
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                  Да не пускам нова тема,моля Живко за извинение че ползвам неговата.В кухнята по цялата дължина на работния плот искам да залепя 60 см. пътека от плочки/гранитогрес на пода,който е от масив летви 10*4 см.Казвате със силикон,но какъв и как точно става , някаква подготовка на пода трябва ли да правя.Благодаря.
                  Единствената подготовка е основата да ти е чиста и равна. Но разберете, че за подова настилка лепенето на гранитогрес със силикон не е сериозна работа! Да не говорим, че със силикон няма как да изравниш нивото ако имаш някъде денивелация.

Comment

Пода е равен,изциклен и отгоре е лакиран с двукомпонентен Гръцки лак.Някакви други лепила освен силикон,дали се използват.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                      Пода е равен,изциклен и отгоре е лакиран с двукомпонентен Гръцки лак.Някакви други лепила освен силикон,дали се използват.
                      Аз ли нещо не разбрах или върху изциклен, лакиран паркет искаш да лепиш гранитогрес?!

Comment

Аз ли нещо не разбрах или върху изциклен, лакиран паркет искаш да лепиш гранитогрес?!
                        Правилно си разбрал,но от фурната,миялната машина все нещо се испуска по пода,а и от посудата падаща по пода и се нарани доста пода,та за това се чудим с жена ми дали да не залепим плочки
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

Лепим изолация на пода замазка с мрежа за достигане на желано ниво и отгоре слагаме плочите

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                          Спомени, спооомени.. идват отлитат..

Ами до колкото разбрах ще кърти всичко - което, след като видях снимката съм убедена, че е най-правилното решение! Браво колега...

На OSB-то също му е намерил приложение, наистина с малко фантазия от тия грозни ориентирани частици - на които бабките казват "талаш" може да се получи нещо като... ограда, шкаф, бюро, кучешка колиба и какво ли не. Сега остава да чакаме снимки и на гранитогреса
                          Прав си къртим всичко даже вече е изкъртено а ОСБ-то вече го продадох, няма къде да му намеря място. За колкото го взех за толкова го и дадох, тъй че инвестицията не е напразна

Скоро снимки и на нареденият гранитогрес
                          Lexus Is200
                          Honda CBR 600 F4i

Comment

Прав си къртим всичко даже вече е изкъртено а ОСБ-то вече го продадох, няма къде да му намеря място. За колкото го взех за толкова го и дадох, тъй че инвестицията не е напразна

Скоро снимки и на нареденият гранитогрес
                            Момиче съм.
                            Иначе, след сделката с OSB-то мисля, че е редно да напишеш книга относно търговията...Браво!
                            sigpic
                            Имам си количка,Жълта и добричка!
                            Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                            - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Олеле... много съжалявам за получилото се недоразумение А с търговия се занимавам вече 3 години тъй че това не е проблем
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

Живко, разбери, че ако искаш да живееш в този апартамент и да нямаш проблеми направи здрава основа за плочите - всички "шарени" изолационни материали поддават на натоварването и има проблеми със спукване по фугите. Перлита примесен с пясък и цимент е единствения материал, който от една сттрна е здрав, от друга не товариш много конструкцията, а в същото време има изолационен ефект.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X