Известие

Collapse
No announcement yet.

нещо за Шкода ФАБИЯ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=santo_traficante]
    Първоначално публикувано от koolio
    Първоначално публикувано от "santo_traficante":2oqjv7x0
    хаха както казват французите правят едни други работи по добре
    Колега да ме прощаваш, ама това са чисто голфаджийски приказки ! Имам непосредствени впечатления от доста френски коли, включително нашата, и мога да ти кажа, че ако се поддържат качествено, служат доста добре. За шофьори, ценящи икономичността и меката возия, френските коли са най-подходящи. Разбира се, не са спиращи дъха като италианските, но си имат положителни страни и са определено по-добре направени от немските кошници. Само неграмотният или крайно предубеден потребител може да прави изказвания като тия за спагетите и минетите. А за здравината- това е само въпрос на късмет и при нови, и при стари автомобили. Всичко останало са празни приказки!
    да бе пич може и да съм ГОЛФАДЖИЯ има ли проблем а?мисля че доста коли са ми минали през ръцете за да мога да оценя и да имам някви впечатления от тях! ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!! за някой може и да е ГОЛФАДЖИИСКО.....[/quote:2oqjv7x0]

начина по който го изказваш е проблема-голфаджийското.И моляте с тия "има ли проблем А?" не тук,не сме се събрали за да се мутрееме

Comment

[quote=santo_traficante]
      Първоначално публикувано от koolio
      Първоначално публикувано от "santo_traficante":1amxfanl
      хаха както казват французите правят едни други работи по добре
      Колега да ме прощаваш, ама това са чисто голфаджийски приказки ! Имам непосредствени впечатления от доста френски коли, включително нашата, и мога да ти кажа, че ако се поддържат качествено, служат доста добре. За шофьори, ценящи икономичността и меката возия, френските коли са най-подходящи. Разбира се, не са спиращи дъха като италианските, но си имат положителни страни и са определено по-добре направени от немските кошници. Само неграмотният или крайно предубеден потребител може да прави изказвания като тия за спагетите и минетите. А за здравината- това е само въпрос на късмет и при нови, и при стари автомобили. Всичко останало са празни приказки!
      да бе пич може и да съм ГОЛФАДЖИЯ има ли проблем а?мисля че доста коли са ми минали през ръцете за да мога да оценя и да имам някви впечатления от тях! ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!! за някой може и да е ГОЛФАДЖИИСКО.....[/quote:1amxfanl] Виж какво, не съм имал предвид конкретно теб така че айде малко да сменим тона, а ? Дразня се т такива безпочвени приказки, защото абсолютно същото мнение битува и за италианските коли, но досега никой не е успял да ми докаже каква ми е гаранцията, че ако си купя примерно немска кола, ще се чупи по-малко от фрренска или италианска. И обратното. Може и да не съм имал коли колкото теб, но имам някакво впечатление и смея да твърдя, че и френските и италианските коли имат много положителн качества, просто са подходящи за различен тип шофьори. Иначе ако става въпрос и мен не ме кефят много френските коли, въпреки че такава карам.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[quote=MrXzender][quote=santo_traficante][quote=koolio][quote="santo_traficante":2diaccbq]???? ????? ?????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ????? [/quote] ?????? ?? ?? ????????, ??? ???? ?? ????? ???????????? ???????? ! ???? ?????????????? ??????????? ?? ????? ??????? ????, ??????????? ??????, ? ???? ?? ?? ????, ?? ??? ?? ????????? ??????????, ?????? ????? ?????. ?? ???????, ?????? ?????????????? ? ?????? ?????, ????????? ???? ?? ???-?????????. ??????? ??, ?? ?? ??????? ???? ???? ????????????, ?? ?? ???? ??????????? ?????? ? ?? ?????????? ??-????? ????????? ?? ???????? ???????. ???? ???????????? ??? ?????? ?????????? ?????????? ???? ?? ????? ?????????? ???? ??? ?? ????????? ? ????????. ? ?? ??????????- ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ? ??? ????, ? ??? ????? ??????????. ?????? ???????? ?? ?????? ????????![/quote]
        ?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ????????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???! ???? ? ????? ??????!! ?? ????? ???? ? ?? ? ????????????.....[/quote]

?????? ?? ????? ?? ???????? ? ????????-??????????????.? ?????? ? ??? "??? ?? ??????? ??" ?? ???,?? ??? ?? ??????? ?? ?? ?? ????????[/quote:2diaccbq]
        ???? ?? ???????? ???? ????? ............
        ________
        [URL="http://www.dodge-wiki.com/wiki/Plymouth_Satellite"]Plymouth Satellite[/URL]
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:07.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

[quote=koolio][quote=santo_traficante][quote=koolio][quote="santo_traficante":bwqt06zx]???? ????? ?????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ????? [/quote] ?????? ?? ?? ????????, ??? ???? ?? ????? ???????????? ???????? ! ???? ?????????????? ??????????? ?? ????? ??????? ????, ??????????? ??????, ? ???? ?? ?? ????, ?? ??? ?? ????????? ??????????, ?????? ????? ?????. ?? ???????, ?????? ?????????????? ? ?????? ?????, ????????? ???? ?? ???-?????????. ??????? ??, ?? ?? ??????? ???? ???? ????????????, ?? ?? ???? ??????????? ?????? ? ?? ?????????? ??-????? ????????? ?? ???????? ???????. ???? ???????????? ??? ?????? ?????????? ?????????? ???? ?? ????? ?????????? ???? ??? ?? ????????? ? ????????. ? ?? ??????????- ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ? ??? ????, ? ??? ????? ??????????. ?????? ???????? ?? ?????? ????????![/quote]
          ?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ????????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???! ???? ? ????? ??????!! ?? ????? ???? ? ?? ? ????????????.....[/quote] ??? ?????, ?? ??? ???? ??????? ????????? ??? ???? ?? ???? ????? ?? ?????? ????, ? ? ?????? ?? ? ?????? ?????????? ????????, ?????? ????????? ?????? ?????? ?????? ? ?? ???????????? ????, ?? ?????? ????? ?? ? ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ? ??????????, ?? ??? ?? ???? ???????? ?????? ????, ?? ?? ???? ??-????? ?? ???????? ??? ??????????. ? ?????????. ???? ? ?? ?? ??? ???? ???? ??????? ???, ?? ???? ??????? ??????????? ? ???? ?? ??????, ?? ? ????????? ? ???????????? ???? ???? ????? ?????????? ????????, ?????? ?? ????????? ?? ???????? ??? ???????. ????? ??? ????? ?????? ? ??? ?? ?? ????? ????? ????????? ????, ??????? ?? ?????? ?????. [/quote:bwqt06zx]
          ??? ??? ???????? ?? ?????
          ________
          [URL="http://www.yamaha-tech.com/wiki/Yamaha_Music_Foundation"]Music Foundation[/URL]
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:07.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            Не знам за вас...аз има двама познати с Фабия 1.4ТДИ и двама са много доволни от количката.

В момента качеството на продукция от Скода/Сеат и Волксаваген е най-високо при Шкода...колкото и да не ви се вярва.

За Ситроен С3 или Пежо...по-добре недей остани си с здрави нерви.

За сервизите както колега Санто Трафиканте е писал, нямаш ли познат си е еба@$%ло мама$@$та.
            Подкрепям напълно

Имам служебна Октавия и сеат имам и двете са яки дървета ма яки обаче по доброто определено е шкодата.

Говориме за ДИЗЕЛИ! А като говориме за ДИЗЕЛИ НЕ КАЗВАЙТЕ ФРЕНСКИТЕ СА БОКЛУК!

Имам Рено Канго 1.9 Д, имах Пежо 1.9ХДИ, Имам Бус Пежо Боксер 2.8ХДИ и С НИТО ЕДИН ДВИГАТЕЛ ПРОБЛЕМИ НЕ СЪМ ИМАЛ

П.П. А за Тоьота не си ли мислил щото тя пък е по добра от сичките на куп
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

?? ???????? ???????? ???????? ? ??? ?????!! ???? ??????? ? ????? ???? ??????? ?????? ? ??? ??? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ????? ? ?? ??? 95000?? ? ? ???????? ??????? ????? ????? ???????? ?????? ???? ??? ?? ???? ? ??? 32000?? ???? ????????? ?? ??? ?? ?? ??? ? ????????????? ??????? ????????? ??? ???? ??? 10000?? ? ???? ?? ???????? ?? ????????? ?????? ??? ???????? ???? ??? ? ???? ?? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ??
              ________
              MAZDA M PLATFORM SPECIFICATIONS
              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:08.
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Моето мнение - сега не бих си купил нова кола, въпреки че мога да се го позволя за някои марки. Просто за мен колата отдавна не е само средство за придвижване. Поради тази причина, моите уважения към японските коли за тяхната здравина, но нищо ме може да ме грабне освен новият Акорд. Аз от масовите автомобили само 3 марки бих карал с еднакво удоволствие - БМВ, Мерцедес и Алфа. Както казваше кубинецът от Стар Академи на едно от хлапетата :"Пееш добре, но няма ХАРИЗМА ! "
                Каква харизма има в едно Рено или Опел или Форд ? Добри коли за вършене на работа, но нищо повече. Дори и Ауди не може да ме накара да трепна. Затова предпочитам употребявана / но поддържана / кола от моята тройка.
                147 1.6 TS

Comment

Като говриме за френски дизели, се сещам за тествоте в доста списания...тия пичове турбините за нищо си ги нямат....100 000км на пежо 307 три турбини.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Смяната на турбините може би зависи и от начина на каране Ако колата се "пържи" и после се гаси веднага, турбината си заминава . Повечето хора го знаят това, но не всички ...
                    147 1.6 TS

Comment

???? ??????? ?? ??????? ??????, ?? ????? ?? ???????? ? ????? ????????...??? ?????? ????????? ?? ???? ?? ?? ?????....100 000?? ?? ???? 307 ??? ???????.
                      ????? ? ????? ???????? ?? ?????? ????????? ?? ??? ?????? ????? ??? ?? ? ??????? ?????? ? ???? ???????? ? ????? ?? ????
                      ________
                      OLIVIER GENDEBIEN
                      Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:09.
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Като говриме за френски дизели, се сещам за тествоте в доста списания...тия пичове турбините за нищо си ги нямат....100 000км на пежо 307 три турбини.
                        Eбати консуматива
                        Но въпреки това 2.0 HDI (без Турбо) им остава доста читав мотор Брат ми кара Партнер от 2-3г. Вече е на 190К км и доста малко забележки има Тяхната фирма взеха да купуват Орели, заради отношението в ПЕЖО. Обаче не след дълго шефката му стигнала до извода, че всички сервизи са БОКЛУЦИ и отношение към клиента няма Сега пак започват да купуват ПЕЖО, понеже били доста по-надежни
                        ФАБИЯ не съм карал, но един колега е имал такава служебна (TDI) в предишната си работа и каза, че ШКОДА-та била доста по-добър вариант от сегашната му Орел КОРСА -> по-здрава, по-икономична и по-надеждна. Това са неговите думи, аз мога да дам мнение за Орел, какъвто и да е той - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ, А АКО ВИ ПОДАРЯТ ГО ПРОДАВАЙТЕ ВЕДНАГА По-голям кенеф от тази марка в момента на пазара няма
                        Фен съм на италянските коли, но бих карал и японска и в свободното време да си вадя от гаража БРЕРА-та
                        sigpic

Comment

Абе то общо взето като си купуваш кола си е И до късмет(на кво случиш).Вярно е че японските коли са много здрави, ама ако си някой вандал и танк да ти дадат пак ще счупиш. Плюс това амортизацията на колите в България е много по голяма от където и да е по-света(то с тия пътища ква да е ). За Фабията много добро впечатление ми направи RS, върви добре и с доста приличен разход. Добро окачване има, ама дали е здрава
                          SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Е като стана въпрос за дизели, имаме си тука една Корола, служебна 2.0 D4D /знаете ги, само черни и сиви са в армията с регистрация ВА ..../ - за 2 години или 60 000 км. са сменяни само консумативи, разхода е около 7 литра с включен климатроник ->бух казал доста издържлива кола и доста икономична а в комбинация с цена от 32 000, колата си става доста примамлива, лично аз съм доста приятно изненадан от този дизел!
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                              Eбати консуматива
                              Но въпреки това 2.0 HDI (без Турбо) им остава доста читав мотор Брат ми кара Партнер от 2-3г. Вече е на 190К км и доста малко забележки има Тяхната фирма взеха да купуват Орели, заради отношението в ПЕЖО. Обаче не след дълго шефката му стигнала до извода, че всички сервизи са БОКЛУЦИ и отношение към клиента няма Сега пак започват да купуват ПЕЖО, понеже били доста по-надежни
                              ФАБИЯ не съм карал, но един колега е имал такава служебна (TDI) в предишната си работа и каза, че ШКОДА-та била доста по-добър вариант от сегашната му Орел КОРСА -> по-здрава, по-икономична и по-надеждна. Това са неговите думи, аз мога да дам мнение за Орел, какъвто и да е той - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ, А АКО ВИ ПОДАРЯТ ГО ПРОДАВАЙТЕ ВЕДНАГА По-голям кенеф от тази марка в момента на пазара няма
                              Фен съм на италянските коли, но бих карал и японска и в свободното време да си вадя от гаража БРЕРА-та
                              А бе Додо ХДИ-то не са ли всичките с турбо
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                                А бе Додо ХДИ-то не са ли всичките с турбо
                                Естественно че са турбо

П.П. Незнам за вас ма мойта нова брадва ме изненадва яко харчи 5.8 на яко настъпване и си върви културно с 160 - 170
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X