Известие

Collapse
No announcement yet.

нещо за Шкода ФАБИЯ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от Mury_alfata
    А бе Додо ХДИ-то не са ли всичките с турбо
    Естественно че са турбо

П.П. Незнам за вас ма мойта нова брадва ме изненадва яко харчи 5.8 на яко настъпване и си върви културно с 160 - 170
    аиде сега по4на се сеа сигур се регистрираш у другия форум там по ще ти вярват аз кат го карах тоз труп едвам дига 3000 оборота и после краи вси4ко свършва то сигур затуи ти гори малко щото е мъртво роден фиат а и ве4е си имаш два фиата хехехеххе
    как няма си ги хвалиш

Comment

имаме фабия от 5 години и алфа 145 мен ако питаш новото си е ново. фабията е много хубава кола стига да е елеганс и да не е 3-цилиндъра
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
        имаме фабия от 5 години и алфа 145 мен ако питаш новото си е ново. фабията е много хубава кола стига да е елеганс и да не е 3-цилиндъра
        ДрЪН-ДрЪН ЯрИНА!!!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Фабията е хубава, само ако е RS

Имам приятел дето има такава (качих се на нея на 48 КМ), е готина е, ама няма нищо общо с 147 например
          То и в цената няма нищо общо
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

говорим за нова кола с всички екстре за 20000 лв. няма аналог за цената си!!!
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

браво бе virus alfa - да не , сравнявам с нова алфа !!!!! хитар си

Comment

браво бе virus alfa - да не , сравнявам с нова алфа !!!!! хитар си
                не разбрах нищо от това-"стига да не е с три цилиндъра"! Един дето има таксита има Фабия 1,2 3 цилиндъра и в момента е на 260 000 км и само масла,накладки...ОБАЧЕ!:
                1. вЕДНАГА ИЗХВЪРЛИ ТАМПОНИТЕ НА ПРЕДНИТЕ НОСАЧИ И НА ТЯХНО МЯСТО МОНТИРА ТАМПОНИ ОТ ЗАДЕН МОСТ НА вЕКТРА
                2.Изхвърли кутията на въздушния филтър заедно с пластмасовите смукателни тръби.Монтира собственоръчно направени смукателни тръби от неръждавейка,а отгоре сложи чиния с въздушен филтър от ВАЗ,при което разхода на бензин и газ падна с 1,5л и извънграско и градско!Момчето е бивш състезател по картинг!
                Не ме разбирайте погрешно-никога няма да си купя кола от ВАГ -концерна!!! На този мотор специално цилиндрите са от некасил!
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

говоря ти че 3-ри цилиндъра не е кола а трактор!!! карал сам агила 1.2 с такъв мотор- мани бегай !!! това не върви и гои много като го настъпиш!! иначе ако имам кинти нова alfa 159 пак може и gt)))))

Comment

говоря ти че 3-ри цилиндъра не е кола а трактор!!! карал сам агила 1.2 с такъв мотор- мани бегай !!! това не върви и гои много като го настъпиш!! иначе ако имам кинти нова alfa 159 пак може и gt)))))
                    Eла аз да те кача на 3 цилиндара и тогава говори за трактори
                    Fiat Punto 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    sigpic

Comment

да бе щте литнеш с 50 коня !!!

Comment

да бе щте литнеш с 50 коня !!!
                        Ами на Алфаманяк е Алфа 33 1.8 Турбо Дизел и е три цилиндъра - не е 50 коня а повечко
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

откаде трагнахме и докаде стигнахме! говоря за двигател 1.2 бензин
                          Сигурно неговата е 150 коня наемате се ама кат дизел на баир :P

Comment

Като бях писал по нагоре един приятел има такава 3-цилиндъра.....та гори около 8 и въобще не върви
                            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

говорим за нова кола с всички екстре за 20000 лв. няма аналог за цената си!!!
                              Punto :P при това бензиново

П.П.
                              Французите нямат нищо общо със свирките
                              Ми*ета е "измислен" в Англия
                              sigpic

Comment

Working...
                              X