Колеги казах че само мился да я купувам ......вие ме оженихте....хахахах
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мисля да купя..това
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщениеКолеги казах че само мился да я купувам ......вие ме оженихте....хахахах
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеми то с алфата си е направо женитба - заема ти цялото време и париsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
A развода после излиза по 64ст/Кг жива давераНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
pinko преди време беше написал нещо което и до днес ми се е запечатало - влизаш в mobile.de, преглеждаш 166-ците, става ти ясно каква е грубо средната цена и после слизаш в mobile.bg и разглеждаш.
Няма как коли минали тюф и струващи 5-6 хиляди евро да ги сравняваш със "погорубляни" 166-ци.
Направи си сметка какви са, колкото и да са наточени.
Comment
-
В Германия са по толкова щото първо километрите са реални второ не са катострофирали или ако са ги показват още на снимките за продаване .....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Колега,ако можеш си вземи Алфа от Германия!
Казвам ти го от опит,защото аз си я докарах мойта миналата година.Все пак трябва малко късмет и време!
Важно!!!!
Колата трябва да е от първа ръка/те са по-скъпи/ с изрядно попълнена книжка и да има валиден преглед!Хубава 166 под 5500 евро трудно ще намериш!Всичко под тази цена е барутник,в които ще се вкараш в приключения,а може и да не те докара до България!
Comment
-
да да разбрах като цяло колеги за кво става вапрос.Но аз не съм се впуснал да купувам ...мислехме за бартер(не за колата от подписа)но вече се ориентирахме към друга от Германия...колата е за брат ми не за мен..просто исках да се допитам до васMercedes C 200 compressor
Comment
Comment