Известие

Collapse
No announcement yet.

Признаваш се за виновен и ти се разминава! В коя държава е възможно?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За пореден път се доказва,че няма закони в тази държава,а когато решът да ги прилагат за всеки наказанието е различно.Не мога да си обясня как може за кражба и за убиство да има едно и също наказание(даже за кражба може и повече да лежиш в затвора).
    Alfa Romeo 145 1.9JTD

Comment

Абе просто няма държава...Да убият 23 год. момче и 18 год. момиче, толкова млади хора.....и накрая нищо....
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не е тайна, че органите на реда се ползват с привилегии в съдебната система. Нямам думи ...
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Всочко е законно - какво ви учудва не знам
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            После продължавайте да не гласувате и да очаквате нещо да се промени...Докато всички си клатят краката и нас ще ни клатят!

Т-Р-Я-Б-В-А
            Добре бе колега кажи ми за кого да гласувам? За мене всички са измамници. Това е смешно това не е държава. Да убиеш 2ма човека и да се разминеш с условна. И то на всичкото отгоре е имал и алкохол в кръвта.Абе кви са тия закони ко е тфа нещо. Та това си е чисто предумишлено убийство - най-малко 20 год затвор какво е това условна присъда.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
              Добре бе колега кажи ми за кого да гласувам?

Гласувай са БЪЛГАРИН. Не искам основния език в БЪЛГАРИЯ да е турски или цигански.
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Какво му трябва на народа за да си трае и малчи ? Или казано по друг начин , защо българина си трае?
                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Защото няма гражданско самосъзнание, колкото изтъркано да звучи- във всяка европейска държава има реакции, когато се нарушават права и свободи на гражданите.
                  Различното прилагане на закона в БГ към различни подсъдими е много ясен сигнал за корупция, зависимост на съдбентата система и т.н.-с две думи в др европейска държава това просто не може да се случи.
                  Пример е съдбата на нашата сънародничка в Гърция, чистачка, която беше залята с киселина защото се бори за правата си-в Гърция протести и то многократни, от най различни обществени групи а нас?-нишо, е та затова е така.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 16:31.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Аз съм против затвора

Ама да му дръннат 10год условна с 20год изпитателен срок. Да няма право да работи държавна работа с каквато и да е отговорност. да се разписва в районното всяка седмица 10години.
                    От това по лошо едва ли могат да му измислят.
                    И за най-малкото провинение - сбиване примерно да влиза в ареста до оневиняване - виновен 10г ефективно.
                    За всичко да е така - първия път условно - втория ефективно. И за убийство и за наркотици и за грабежи.
                    ALFA 156 1.9JTD '98
                    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА ВИНАГИ ТАКАВА Е БИЛА за съжаление

----------------------------------------------

Не викай ако обичаш!
                      Last edited by MrX; d.m.y г., 08:42.
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Добре ,да няма затвор.Но къде е редното, за откраднал нещо затвор, а за убииство условна ?
                        Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                        Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Ами...
                          Примерно.
                          Щом краде и са го хванали = кокошкар= пандела.
                          Краде и не го хващат =голяма риба. ( тях и закона не ги лови)

Убийство = случайност , съвсем така казваш по една случайност
                          Иначе не пия повече от 3х100), ама аз бате без да искам ( Максимчо е светъл пример)

Е видно е че се разкайваш, явно си добро момче - няма да те вкарат за глупост в затвора я ?

Най- важното е да се разкаеш и да си признаеш всичко.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Е видно е че се разкайваш, явно си добро момче - няма да те вкарат за глупост в затвора я ?

Най- важното е да се разкаеш и да си признаеш всичко.
                            Интересно ако спра до първите куки дето дебнат у расталака(аз да им спра, а не те да ме спрат), и им начупя канчетата безпричинно, дали след като се призная за виновен, сърцираздирателно се разкая, и тържественно обещая че повече няма да правя така, някой ще се смили над скромната ми натура......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Интересно ако спра до първите куки дето дебнат у расталака(аз да им спра, а не те да ме спрат), и им начупя канчетата безпричинно, дали след като се призная за виновен, сърцираздирателно се разкая, и тържественно обещая че повече няма да правя така, някой ще се смили над скромната ми натура......
                              После ще те сцепат миндилите... Освен ако не си цакаш прилично...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                              X