За пореден път се доказва,че няма закони в тази държава,а когато решът да ги прилагат за всеки наказанието е различно.Не мога да си обясня как може за кражба и за убиство да има едно и също наказание(даже за кражба може и повече да лежиш в затвора).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Признаваш се за виновен и ти се разминава! В коя държава е възможно?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПосле продължавайте да не гласувате и да очаквате нещо да се промени...Докато всички си клатят краката и нас ще ни клатят!
Т-Р-Я-Б-В-АAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеДобре бе колега кажи ми за кого да гласувам?
Гласувай са БЪЛГАРИН. Не искам основния език в БЪЛГАРИЯ да е турски или цигански.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Защото няма гражданско самосъзнание, колкото изтъркано да звучи- във всяка европейска държава има реакции, когато се нарушават права и свободи на гражданите.
Различното прилагане на закона в БГ към различни подсъдими е много ясен сигнал за корупция, зависимост на съдбентата система и т.н.-с две думи в др европейска държава това просто не може да се случи.
Пример е съдбата на нашата сънародничка в Гърция, чистачка, която беше залята с киселина защото се бори за правата си-в Гърция протести и то многократни, от най различни обществени групи а нас?-нишо, е та затова е така.Last edited by fred; d.m.y г., 16:31.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Аз съм против затвора
Ама да му дръннат 10год условна с 20год изпитателен срок. Да няма право да работи държавна работа с каквато и да е отговорност. да се разписва в районното всяка седмица 10години.
От това по лошо едва ли могат да му измислят.
И за най-малкото провинение - сбиване примерно да влиза в ареста до оневиняване - виновен 10г ефективно.
За всичко да е така - първия път условно - втория ефективно. И за убийство и за наркотици и за грабежи.ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА ВИНАГИ ТАКАВА Е БИЛА за съжаление
----------------------------------------------
Не викай ако обичаш!Last edited by MrX; d.m.y г., 08:42.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Ами...
Примерно.
Щом краде и са го хванали = кокошкар= пандела.
Краде и не го хващат =голяма риба. ( тях и закона не ги лови)
Убийство = случайност , съвсем така казваш по една случайност
Иначе не пия повече от 3х100), ама аз бате без да искам ( Максимчо е светъл пример)
Е видно е че се разкайваш, явно си добро момче - няма да те вкарат за глупост в затвора я ?
Най- важното е да се разкаеш и да си признаеш всичко.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеЕ видно е че се разкайваш, явно си добро момче - няма да те вкарат за глупост в затвора я ?
Най- важното е да се разкаеш и да си признаеш всичко."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИнтересно ако спра до първите куки дето дебнат у расталака(аз да им спра, а не те да ме спрат), и им начупя канчетата безпричинно, дали след като се призная за виновен, сърцираздирателно се разкая, и тържественно обещая че повече няма да правя така, някой ще се смили над скромната ми натура......sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment