Известие

Collapse
No announcement yet.

Paypal проблем. Limited access!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Paypal проблем. Limited access!

Преди няколко дни се сбласках с проблем в Paypal. Акаунта ми беше затворен. И сега не знам какви документи точно искат тези за да ми активират отново акаунта. Пратих им копие от лична карта и банково становище. Друго дали трябва? Някой сблъсквал ли се е с този проблем?

Не съм пращал или получавал голяма сума пари от там. Не знам защо ми сложиха лимит на акаунта. Пише ми, че картата ми е vrifyed, но казва че иска Proof of address. Доказателство искат демек, че това ми е адреса.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

да не искат да ти правят акаунта "Premier"? често се случва след получаване на големи суми или дори след някакъв период от време.

и аз минах по този път, пращаш им копие от лична карта и снимкаш сметка за ток където адреса/името да съвпада с личната карта.... да не ти пука че е на кирилица, мойте ги приеха
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      да не искат да ти правят акаунта "Premier"? често се случва след получаване на големи суми или дори след някакъв период от време.

и аз минах по този път, пращаш им копие от лична карта и снимкаш сметка за ток където адреса/името да съвпада с личната карта.... да не ти пука че е на кирилица, мойте ги приеха
      Хубаво ама аз освен колата друго на мое има нямам. Какво да снимам? Пратих им лична карта, пратих им и уверение от банката. Дано ги приемат.

Comment

ако не ти ги приемат, се запознай с Фотошопа

Comment

ако не ти ги приемат, се запознай с Фотошопа
          Абе аз със Фотошопа се познавам ама... да видим все пак.

Comment

Абе я така и така за PayPal говорите - кажете като чета търговете в Еbay нещо като се продава в САЩ и не е посочено изрично за шипинг до БГ или Европа - значи ли че може само от щатите да го поръчват.
            И да знаете колко е шипинга на 5 кг техника (втора ръка) и за колко време стига от USA до България.

П.П. Може да Ви се види глупаво ама досега от eBay не съм купувал нищо.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Абе я така и така за PayPal говорите - кажете като чета търговете в Еbay нещо като се продава в САЩ и не е посочено изрично за шипинг до БГ или Европа - значи ли че може само от щатите да го поръчват.
              И да знаете колко е шипинга на 5 кг техника (втора ръка) и за колко време стига от USA до България.

П.П. Може да Ви се види глупаво ама досега от eBay не съм купувал нищо.
              Щом няма указана доставка за България единственото което можеш да направиш е да пишеш на продавача дали няма да се съгласи да ти я прати. Ако каже НЕ, значи не.

От щатите иначе идва от 1 до 2 седмици.

Comment

Точно така, Василий - пишеш на продавача и той ти казва цена.
                Понякога дори и да пише "U.S.A ONLY" пак се навиват да изпратят, но зависи за какъв артикул става дума и трябва да си нахален - за всеки случай не го прави преди да натрупаш рейтинг
                Цената на доставката до голяма степен зависи от теглото и размера на пакета, НО и от вида куриер, който е избрал продавача.
                Ако някой сам си опакова стоката, сам я занесе до куриерската служба и я изпрати към теб с най-евтиния вариант без проследяващ номер и прочие, може да ти струва $30, обаче ако е някой мързел и куриера отиде до тях да вземе стоката, после я опакова вместо него и я изпратят с първокласна услуга с проследяващ номер и прочие, може за същото нещо да платиш $100
                sigpic

Comment

Пратих им днеска и фактурата от данъка на колата. Там пише всичко. Нещо друго трябва ли да правя обаче не мога да разбера? Или остава да чакам сега?

Отървах едни coilovers на Eibach заради този тъпия paypal мамкаму
                  Last edited by oem; d.m.y г., 12:44.

Comment

ае paypal не е тъп гаранция... 100% не са ти спрели акаунта веднага а са те предупреждавали в период на 1 месец(поне)

първото ниво на спиране е запор на плащанията от твоя страна, като продължаваш да можеш да приемаш парички.

при второто ниво вече нито приемаш нито предаваш

а иначе сега седиш и чакаш

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Точно така, Василий - пишеш на продавача и той ти казва цена.
                      Понякога дори и да пише "U.S.A ONLY" пак се навиват да изпратят, но зависи за какъв артикул става дума и трябва да си нахален - за всеки случай не го прави преди да натрупаш рейтинг
                      Цената на доставката до голяма степен зависи от теглото и размера на пакета, НО и от вида куриер, който е избрал продавача.
                      Ако някой сам си опакова стоката, сам я занесе до куриерската служба и я изпрати към теб с най-евтиния вариант без проследяващ номер и прочие, може да ти струва $30, обаче ако е някой мързел и куриера отиде до тях да вземе стоката, после я опакова вместо него и я изпратят с първокласна услуга с проследяващ номер и прочие, може за същото нещо да платиш $100
                      Е то за да натрупам рейтинг трябва да пазарувам ?
                      Абе долу горе е ясно - по лесно да дам пари на човек с рейтинг в PayPal и той да плати от неговата сметка
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ае paypal не е тъп гаранция... 100% не са ти спрели акаунта веднага а са те предупреждавали в период на 1 месец(поне)

първото ниво на спиране е запор на плащанията от твоя страна, като продължаваш да можеш да приемаш парички.

при второто ниво вече нито приемаш нито предаваш

а иначе сега седиш и чакаш
                        Не са ме предупреждавали! Както всичко си работеше и изведнъж тъкмо спечелих един търг и тръгвам да го плащам и хоп... акаунта лимитиран. Не мога да платя. Сега какво да обесня на продавача? Направо съм бесен. Че и на далавера бяха нещата...

Сега продавача ако ми прасне някой негативен фийдбек и ще си изям ноктите на краката

Comment

А сега де
                          Това се появи след потвърждението на сумата и преди същинското плащане:

"Sorry — your last action could not be completed

If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again."

Какво стана тука?!
                          Така е от повече от 3 часа и първо исках да платя 300 долара, но после пробвах и с 6 лири, и пак излезе същото съобщение
                          Влизам в "PayPal" акаунта, но когато се опитам да отида на плащанията през Ebay изобщо не ми приема паролата
                          sigpic

Comment

Пейпал са най - големите гадове и мошенници който може би съществуват в нета, но са си направили име и почти монопол и правят каквото си искат......въртят адски много пари, и не им пука за обикновенния юзър......на теория могат да те лимитират когато им кефне, да ти блокират парите в акаунта за 6 месеца, да не говорим че супорта им е отвратителен - в иБея има лайф супорт, в Пейпал няма никакъв отговор цяла седмица в добрия случай - изводите на вас.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Мръсни гадове са тия.

Comment

Working...
                              X