Известие

Collapse
No announcement yet.

Paypal проблем. Limited access!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тези от Paypal са едни дето обичат да си играят с други от същия пол, както и да се правят на такива от противоположния.... Господ да ги прати на оня свят дано по скоро... мама им мръсна...
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Писах им гневно писмо.

Абе освен пейпал по друг начин не може ли да се плаща в ибей?

Comment

С банков трансфер.

Някой има ли идея колко време може да се забави пратка от Германия?

Comment

Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщение
          Някой има ли идея колко време може да се забави пратка от Германия?
          До месец в изключителни случай ако е нещо по обмисто - двете разпънки от Германия додаха на 25 ден - после може да почваш да се притесняваш.....
          Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Писах им гневно писмо.
          Никой няма и да си направи труда да го прочете......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не е така, на мен ми отговориха и ми казха, да не ползвам иБей-чекаут а директно през ПейПал, ама аз им казах, че там ми дава грешна иБей-парола
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Не е така, на мен ми отговориха и ми казха, да не ползвам иБей-чекаут а директно през ПейПал, ама аз им казах, че там ми дава грешна иБей-парола
              Това от ПП ли ти го казаха, или от Ибея - щото на ибея супорта е по харен......
              Но от 2-3 години изобщо не съм комуникирал с ПП щото тогава беше безмисленно, чак се учудвам че някой ти е отговорил.....след колко време между другото стана това?
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Звънях им на тея. Няква жена ми двигна. Каза, че изобщо не са ми получили документите. Сега ги прикачих отново и вече ги покзва, че са качени. Каза до 3 дни ще получа отговор. Много приятна девойка

Comment

ааа можело значи
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    До месец в изключителни случай ако е нещо по обмисто - двете разпънки от Германия додаха на 25 ден - после може да почваш да се притесняваш.....
                    Значи е време да се притеснявам...вече близо 40 дена я няма...

Comment

Значи е време да се притеснявам....
                      Абсолютно - но все пак иди в пощата да питаш, щото понякога са смотани и не знаят кой да уведомят.....не разчитат адреса......

Comment

Значи е време да се притеснявам...вече близо 40 дена я няма...
                        бягай по пощите да я търсиш, че ще я върнат обратно на подателя.
                        А е трябвало отдавна да пишеш на продавача да проследи пратката.
                        Ако се е загубила и ако може да се оправиш с пускането на ПейПал оплакване ще ти върнат парите.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube
                        evo2 600

Comment

Добре, при мен вече работи, ама аз вече не искам да плащам - проблем?
                          sigpic

Comment

Working...
                          X