остави се преди една седмица по магистралата карам си аз, и си давам мигач, изпреварвам си тир, движа се 120-130 и един тарикат с джип направи тройно изпреварване, изпревари изпреварващият, няма мигачи за него, нищо, успоредно тримата и аз посредата, аз и тира намялихме че и пътя се стесняваше и направо ужас, ебаси и умрелия беше тоя, направо откачих от бяс, за нищо, че джипа висок тира нема ме усети и направо ми блесна, видех бяла светлина ви казвам
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не правете така!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеКак ще си сам приятелю - това, че не возиш никого в Алфата в момента не значи, че някъде пред теб няма майка с количка с мъничко човече вътре; или че малко след десния завой старец с бастун не пресича неправилно; или че измежду колите паркирани вдясно не виждаш дветете руси дечица с топката. Накъде ще иде топката - никой не знае. Но да спреш навреме - зависи от теб. Май съм прав, нали.
Аз мога да ти кажа колкото и циничен да е той - such shit may happends без значение колко си внимателен, колко спазваш правилата - по мое мнение трябва да правиш това което считаш че имаш възможност да направиш като ситуация на пътя, да знаеш че можеш да контролираш и ПРЕДВИДИШ колкото се може повече неща който МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧАТ пред теб......и само да се молиш да не се случат тези който не можеш да предвидиш......
Бяха ме спрели куките на път с две платна в едната посока, едно малоумно ограничение 40, а аз крачих като освободител с 104 според радара им......куката ме пита дали съм си давал сметка че ако изкочила някоя каруца или кон и както съм си крачел със 100 и кво щяло да стане.......аз му казах че ако със 100 ми изкочи каруца и ще я направя на гряз и мъзгия, но пък ако вместо 100 съм със 130, хич даже и няма да я видя щото ще остане доста зад мен, той ахна, и в подкрепа на логиката ми, ми писа густ акт, който има 2 годишна давност.......
Така че нещата са доста относителни, и двата полюса си имат доста логични обяснения, който доста логично могат да защитават......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПреди 1-2 години един смачка една лапетия дето майка му го изкара зад спрял трамв до НДК, коментираха го по медиите.....бях колата зад него......караше с 10кмч.....с 5 ли трябваше да кара......ако беше профучал с 80 хич даже нямаше и да предполага какво е щяло да стане......кажи ми един логичен извод?????
Аз мога да ти кажа колкото и циничен да е той - such shit may happends без значение колко си внимателен, колко спазваш правилата - по мое мнение трябва да правиш това което считаш че имаш възможност да направиш като ситуация на пътя, да знаеш че можеш да контролираш и ПРЕДВИДИШ колкото се може повече неща който МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧАТ пред теб......и само да се молиш да не се случат тези който не можеш да предвидиш......
Бяха ме спрели куките на път с две платна в едната посока, едно малоумно ограничение 40, а аз крачих като освободител с 104 според радара им......куката ме пита дали съм си давал сметка че ако изкочила някоя каруца или кон и както съм си крачел със 100 и кво щяло да стане.......аз му казах че ако със 100 ми изкочи каруца и ще я направя на гряз и мъзгия, но пък ако вместо 100 съм със 130, хич даже и няма да я видя щото ще остане доста зад мен, той ахна, и в подкрепа на логиката ми, ми писа густ акт, който има 2 годишна давност.......
Така че нещата са доста относителни, и двата полюса си имат доста логични обяснения, който доста логично могат да защитават.......Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПреди 1-2 години един смачка една лапетия дето майка му го изкара зад спрял трамв до НДК, коментираха го по медиите.....бях колата зад него......караше с 10кмч.....с 5 ли трябваше да кара......ако беше профучал с 80 хич даже нямаше и да предполага какво е щяло да стане......кажи ми един логичен извод?????
Аз мога да ти кажа колкото и циничен да е той - such shit may happends без значение колко си внимателен, колко спазваш правилата - .......
"Карай кът кретен па да става квото ще, щото тъй или ще стане" Близко ли съм?
"happen" се пишеAlfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеПомогни ми да схвана твоя извод.
"Карай кът кретен па да става квото ще, щото тъй или ще стане" Близко ли съм?
"happen" се пише
Те това имах предвид.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеПомогни ми да схвана твоя извод.
"Карай кът кретен па да става квото ще, щото тъй или ще стане" Близко ли съм?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment