Известие

Collapse
No announcement yet.

Не правете така!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

остави се преди една седмица по магистралата карам си аз, и си давам мигач, изпреварвам си тир, движа се 120-130 и един тарикат с джип направи тройно изпреварване, изпревари изпреварващият, няма мигачи за него, нищо, успоредно тримата и аз посредата, аз и тира намялихме че и пътя се стесняваше и направо ужас, ебаси и умрелия беше тоя, направо откачих от бяс, за нищо, че джипа висок тира нема ме усети и направо ми блесна, видех бяла светлина ви казвам
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
      Как ще си сам приятелю - това, че не возиш никого в Алфата в момента не значи, че някъде пред теб няма майка с количка с мъничко човече вътре; или че малко след десния завой старец с бастун не пресича неправилно; или че измежду колите паркирани вдясно не виждаш дветете руси дечица с топката. Накъде ще иде топката - никой не знае. Но да спреш навреме - зависи от теб. Май съм прав, нали.
      Преди 1-2 години един смачка една лапетия дето майка му го изкара зад спрял трамв до НДК, коментираха го по медиите.....бях колата зад него......караше с 10кмч.....с 5 ли трябваше да кара......ако беше профучал с 80 хич даже нямаше и да предполага какво е щяло да стане......кажи ми един логичен извод?????
      Аз мога да ти кажа колкото и циничен да е той - such shit may happends без значение колко си внимателен, колко спазваш правилата - по мое мнение трябва да правиш това което считаш че имаш възможност да направиш като ситуация на пътя, да знаеш че можеш да контролираш и ПРЕДВИДИШ колкото се може повече неща който МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧАТ пред теб......и само да се молиш да не се случат тези който не можеш да предвидиш......
      Бяха ме спрели куките на път с две платна в едната посока, едно малоумно ограничение 40, а аз крачих като освободител с 104 според радара им......куката ме пита дали съм си давал сметка че ако изкочила някоя каруца или кон и както съм си крачел със 100 и кво щяло да стане.......аз му казах че ако със 100 ми изкочи каруца и ще я направя на гряз и мъзгия, но пък ако вместо 100 съм със 130, хич даже и няма да я видя щото ще остане доста зад мен, той ахна, и в подкрепа на логиката ми, ми писа густ акт, който има 2 годишна давност.......
      Така че нещата са доста относителни, и двата полюса си имат доста логични обяснения, който доста логично могат да защитават.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Преди 1-2 години един смачка една лапетия дето майка му го изкара зад спрял трамв до НДК, коментираха го по медиите.....бях колата зад него......караше с 10кмч.....с 5 ли трябваше да кара......ако беше профучал с 80 хич даже нямаше и да предполага какво е щяло да стане......кажи ми един логичен извод?????
        Аз мога да ти кажа колкото и циничен да е той - such shit may happends без значение колко си внимателен, колко спазваш правилата - по мое мнение трябва да правиш това което считаш че имаш възможност да направиш като ситуация на пътя, да знаеш че можеш да контролираш и ПРЕДВИДИШ колкото се може повече неща който МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧАТ пред теб......и само да се молиш да не се случат тези който не можеш да предвидиш......
        Бяха ме спрели куките на път с две платна в едната посока, едно малоумно ограничение 40, а аз крачих като освободител с 104 според радара им......куката ме пита дали съм си давал сметка че ако изкочила някоя каруца или кон и както съм си крачел със 100 и кво щяло да стане.......аз му казах че ако със 100 ми изкочи каруца и ще я направя на гряз и мъзгия, но пък ако вместо 100 съм със 130, хич даже и няма да я видя щото ще остане доста зад мен, той ахна, и в подкрепа на логиката ми, ми писа густ акт, който има 2 годишна давност.......
        Така че нещата са доста относителни, и двата полюса си имат доста логични обяснения, който доста логично могат да защитават.......
        И част от това което казваш е вярно. Само че, когато човек сам се пази - и господ го пази. В крайна сметка - прави каквото трябва, пък да става каквото ще. Малко кофти звучи, но май това е извода от цялата дискусия. И все пак - размера има значение, т.е. високата скорост убива.
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Аз мога да ти кажа колкото и циничен да е той - such shit may happends без значение колко си внимателен, колко спазваш правилата - .......
          Помогни ми да схвана твоя извод.
          "Карай кът кретен па да става квото ще, щото тъй или ще стане" Близко ли съм?

"happen" се пише
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Преди да прочета тази тема,си мислех че господ е само един,а сега разбрах че има доста наместници на земята ,който давали живот, и най-вече отнемали
            TIPO 2.0 91g.
            PUNTO 1.2 04 g.
            156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение

"happen" се пише
              Не Стара Лисицо, имам предвид - карай внимателно и с нормална скорост, оглеждай всяко подозрително място по два пъти, не се разсейвай с глупости на волана, не се нерви на пернишките голфове - просто направи всичко каквото трябва и то добре. А то за акитата - те винаги могат да се случат колкото и да внимаваш. Само че най-вероятно ще се случват по-рядко. И може би ще са доста по-малки.
              Те това имах предвид.
              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                Не.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Само 1 път съм вдигал 205км/ч и то за около 3-4км когато сложих газовото за да я пробвам.През другото време 90-95км/ч и разход 7л.100км газ.

Comment

Working...
                  X