Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви не-италански коли харесвате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пежото е колата, при всички положения ама не мога да преценя все още след или преди Алфата .
    SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Бих карал каквато и японска кола да е, но ще си я взема от ЕВРОПА За БГ вкарват само боклуци с показани дефекти
      Другите марки, които харесвам са СААБ, ВОЛВО, всичките английски екзотики и американските коли
      От европейските няма да откажа на РЕНО и ПЕЖО
      А от немските май няма такава която да ме впечатли може би АУДИ, ама то си е VW в друга кожа и не знам вече, но МЕРЦЕДЕС и БМВ не бих карал - даваш много пари за никакъв по-различен кеф от другите коли

п.с. Но въпреки, че бих карал и друга кола, много ме тегли към италянското. Сега търся за жена ми малолитражка и какви ли не (от други марки) изпадаха изгодни аз все нещо им намирах кусур Чакам си едно ПУНТО да ме впечатли и това си
      sigpic

Comment

Порше 911 - това ми е мечта, и някой ден се надявам да ми стане реалност.

Харесвам Пежо 206, 407, 607. Ситроен С4, БМВ - 5та серия (возих се в една 530Д - ебати самолета).

Субару само Импреза СТИ, абе в общи линии всяка кола има своите достойнства, та дори и Голф. Според мен не трябва да се гледа субективно на колите.
        Просто всеки модел има свойте предимства и недостатъци, ама пък италянците са си майстори на дизайна. Просто като се сетя за 159 и ГТ-то и нещо много почват да ме кефат, а пасат комби май никога не бих си купил, е ако е доста по-евтин може би.
        Инече 911 от края на 80-те, началото на 90-те години. Това е мания, индивидуалност, гъзария и мечта.

За Ферери не пиша, че те са си наши.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Аз харесвам не толкова марки, колкото конкретни модели (btw интересът ми към Алфа тръгна именно от 155, макар преди да я купя и да заживеем заедно 75 и 33 '90 са ми хващали погледа също).
          В момента колите, които харесвам, са: BMW 5 и 6, Honda Accord.
          От тези, които са достъпен вариант за покупка на нова/лизинг: Тойота Авенсис, Мазда 6 (в този ред).
          Ако трябва да избирам алтернатива на сегашната ми кола (в този ценови клас), просто няма шанс - пак ще е тя.
          п.с. И Lamborghini Murcielago харесвам, ма тва е вече в сферата на фантазиите

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

На мен лично италянските коли са ми на сърцето (сигурно ми е вродено по бащина линия ). Всичките имат специфичен дух и характер, които отсъстват при повечето други масови автомобили. Иначе страшно ме кефи Порше 911... боксера си е боксер . Бих карал такова с удоволствие.
            Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
            Audi A3, 1.8, 125bhp

Comment

Alfa Romeo: 156 facelift, Brera;
              Citroen: Xsara, C4 berline;
              Peugeot: 206, 406 coupe;
              Renault: Megane CC, Megane Break, Clio;
              Porsche: 911 (993);
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Коли

Бих карал Лексус и Инфинити преосто са невероятни а може би и Акура.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

ако немога да имам по някаква причина Алфа бих си купил отново Тойота Селика или може би направо Супра...

Френските са добри но примерно за жена ми

Германска турско да стане но няма да си взема..по-скоро ще ходя пеша

Американските вобще не ги броя за коли - това са камиони
                  Alfa 33 QV 1.5

Comment

в избора си на друга кола,освен италианска бих спомен Лексус като една от любимите ми,също така Чероки и Тойота от високо-проходимите
                    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

1. От немските - Порше 911 и БМВ М3, М5,
                      2. От японските - Субаро, Хонда, Мазда
                      3. От Англииските - Астон Мартин, Лотос, Бентли - макар че вече не са баш Английски - от високопроходимите Рейндж Роувър
                      4. От американските - Додж Вайпър, чарджър, Мустанг, Шеви Корвет 56г,
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Hyundai coupe - корейското ферари

Comment

КОЛИ

МРАЗЯ ФОЛКСВАГЕН!!!!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

На мен лично ми харесват след италианските най-много японските и ей това тука най-вече напоследък много ми дразни окото

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Re: КОЛИ

Първоначално публикувано от virusalfa
                              МРАЗЯ ФОЛКСВАГЕН!!!!
                              Е това ние много добре го знаеме, ама кажи кои ти харесват .
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Бих сменил Алфа-та само с БМВ или Мерцедес. Останалите не ме интересуват, щом вече съм карал Алфа
                                147 1.6 TS

Comment

Working...
                                X