Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на съфорумците с антирадар..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Взех да се ослушвам да си вадя английска че нещо......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
      Ае и те вече се осраха с тия ограниченич по магистралите ем махни ги кат германците пък , който иска да се трепи прав му път.

Аха, то оправдания да караме като отарвани много, ама това вече идва в повече. В Германия тия ограничения ги няма само на основните магистрали и те са с по 4-5-6 ленти В ЕДНАТА ПОСОКА, да не говорим, че състоянието на настилката и другите съоръжения по пътя са на светлинни години от БГ. Ако в България направят някога такава магистрала, правителството, което среже лентата ще печелят следващите 3 мандата с по 80% Така, че това за махане на ограничения с нашето ниво на пътна мрежа са приказки, колкото да не умрем от скука

Освен това съм съгласен, с pr_00f, че светкането е инструмент с който трябва внимателно да пипаме - някои пилоти само от момента в който ги видя до момента в който са ми на дистанция да им светя са напраили такива маневри, че по-добре да ги спират и да ги държат там 30 минути с въпроси "кво ше праим" - може за тва време малко да охладят страстите . И без тва светкавицата не са я сложили в колата заради КАТ, а с друга цел
      Last edited by Sm0k; d.m.y г., 01:00.
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
        Освен това съм съгласен, с pr_00f, че светкането е инструмент с който трябва внимателно да пипаме - някои пилоти само от момента в който ги видя до момента в който са ми на дистанция да им светя са напраили такива маневри, че по-добре да ги спират и да ги държат там 30 минути с въпроси "кво ше праим" - може за тва време малко да охладят страстите . И без тва светкавицата не са я сложили в колата заради КАТ, а с друга цел
        Ако почнем по тая логика, по добре му светни 1-2 пъти, да кара поне 2-3-4-5 км като ората, ако не го прави, така или иначе нито едната има смисъл, но понеже по тая логика сме тръгнали.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Винаги пресветвам като видя полиция, треа да се пазим.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ако целта на полицията беше превенцията на нарушения, щяха да стимулират хората да си купуват радардетектори и да наслагат на опасните места радиопредаватели, които да карат устройствата да пищят. Само че, както знаем, целта на нашата полиция далеч не е превенция...
            Last edited by koolio; d.m.y г., 18:42.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

.

по въпроса за ограничението в населени места,в смисъла след табелата на населеното място си с 50.в испания при влизане в населено място има радар със светофар и докато не намалиш до 50 не светва зелено.някои са комбинирани с фото ако влезеш на червено цък, и после един месец се хапеш по гъзъ.за антирадарите с двете ръце за.ще си взема и аз.

Comment

Вече и аз съм с радаче от 2дни.взех си кобра 9345 и вече ги засякох веднъж,но аз си карах нормално,някак си по-спокоино се чуствам с него.
                фен

Comment

Нямам ама бих искал да имам ...:}
                  Alfa Romeo 146 1,4 TS 99g 103 hps

Comment

не ми трябва
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Нямам обаче до месец ще си купя.Засякоха ме вчера към Златни пясаци със 160 км/ч. при ограничение 60км/ч .Ако са ме снимали забравям за книжката със месеци
                      Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Имам руски боклук Сейвър, ама седи в багажника. Колегиално присветкащите шофьори са много по-надеждно средство срещу криещи се в храстите вредители.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Имам руски боклук Сейвър, ама седи в багажника. Колегиално присветкащите шофьори са много по-надеждно средство срещу криещи се в храстите вредители.
                          Имам и аз руснак, ползвам го винаги като пътувам извън града, понякога ме спасява.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Винаги пресветвам като видя полиция, треа да се пазим.
                            Това е най-доброто, жалко че напоследък все по-малко хора го правят...
                            Особено около София много рядко някой да присветне...
                            Иначе имам Cobra 9940, доволен съм от него
                            In God we trust, all others pay cash.
                            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

анти радар, радар детектор, безалкохолна бира, надуваеми жени не използвам такива неща - аз съм класик
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Това са най-добре похарчените пари за моита кола !
                                От 1.5 г. го имам и забравих що е то акт или фиш.
                                Даже един път ме отърва от полицаи рекетйори, бяха спряли друга кола спряха и мен и единия ми вика май бързичко караш,кво ше праим сега ще се чееерпим ли ?
                                Аз му викам : Не . Карам нормално пък и радара не ви е вкючен,лека вечер. Тоя ме гледаше като насран и вика : Лека вечер.
                                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
                                X