Преброяване на съфорумците с радар детектор..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на съфорумците с антирадар..
Collapse
X
-
Преброяване на съфорумците с антирадар..
170Да30.59%52Не69.41%118Last edited by pacho_kardana; d.m.y г., 20:01.
Бог прощава JTD-то НЕ!Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеНямам, въпреки че много често ми се иска да имам... веднъж за един ден ползвах ама не си е работа - човек може да се убие някъде ...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНали човек получава свръх сила като има радар - детекторsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Aз намям, но съм се замислял по въпроса. Все пак си е друго да си предопреден за наличието на полицаи. Който има да каже мнението си, какви са му + и какви - .
Comment
-
"-" ? Какъв минус може да има това, да те предупреди за наличието на радар. Примерно от централните гробища нагоре към кръговото на надежда, не вярвам някой да кара с 50 ? Обаче като те хванат с радара с 80 ще ти пишат акт. Не е забранено от закона да имаш радар детектор. Наличието на такъв обаче не значи, че може да караш с неограничена скорост навсякъде.
Аз ползвам. За извънградско е добре да имаш. Но пак повтарям, че винаги трябва скоростта да е преценена според ситуацията, радар детекторът не намалява спирачния път.2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКато цяло е доста безполезно устройство според менТова не означава обаче, че като имаме детектор в колата, и трябва да караме като луди...
П.П. Спаси ме и при една малко смешна ситуация - спряха ме за да ми пишат акт за превишена скорост, но както после им доказах, не им беше пуснат на ченгенцата радара - къв акт, кви пет лева ???
Така че съм 100% сигурен в детектора си, и вече не тръгвам на път без него.
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеАнти радар или радар детектор ?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Безполезен? Изплаща се за отрицателно време! Без радара не тръгвам никъде! За детектор става въпрос. Да не се заричам, но да съм останал без книжка доста пъти вече ако го нямах.. Антирадарите вече се забранени по закон(тези, които блокират радара на куките), но пък са номер 1Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Да не звуча че се фаля, но не съжалявам че дадох диви пари за Валентин 1, в права линия на Тракията хващам в режим готовност радар от 7-8-9 км без никакви ядове......да не говорим ако почнат да "стрелят"....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщениеБезполезен? Изплаща се за отрицателно време! Без радара не тръгвам никъде! За детектор става въпрос. Да не се заричам, но да съм останал без книжка доста пъти вече ако го нямах.. Антирадарите вече се забранени по закон(тези, които блокират радара на куките), но пък са номер 1и определено имаше защо
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеВуйчо ми имаше АНТИ-радар в старата кола преди 2-3 години в периметър от 360 градуса нз колко км засича радара и го заглушава няква такава беше схемата но можеше да се използва и като радар детектор - спомням си че брои за него нещо от сорта на 600$и определено имаше защо
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment