Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на съфорумците с антирадар..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    [COLOR="Red"]Колега, с риска мнението ми да бъде сметнато за заяждане или спам - на автомагистрала ограничението според ППЗДП - глава 13, чл 73 - е 120 км/ч. Но не смятам че това е тема на разговора, за да ми правиш такива забележки. Освен това, на АМ "Тракия" има и ограничение от 80 км/ч - как ще коментираш това ??? Но стига по тоя въпрос
    Ако модераторите сметнат мнението ми за неуместно - нека го изтрият, но то е свързано и с други такива.
    Модератора няма да сметне мнението ти за неуместно, а ще ти обърне внимание, че не знаеш ЗДП. Ограниченията в България за ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ са 50/90/130 км/ч.

На АМ Тракия има много ограничения, при дъжд, сняг, при ремонти и т.н., на новата бензиностанция преди Ихтиман доскоро имаше даже ограничение 60.

Оная глава 13 и член 73 може да си @!#@%^ някъде

Виж 7-ма стр на тоя пидиеф

http://desita-ivandjenev.hit.bg/road_zakon.pdf
    Last edited by pinko; d.m.y г., 01:00.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

аз от доста време съм се зачудил и накрая ще си купя и аз едно антирадарче че е хубаво да знаеш къде кой има
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        Оная глава 13 и член 73 може да си @!#@%^ някъде

Виж 7-ма стр на тоя пидиеф

http://desita-ivandjenev.hit.bg/road_zakon.pdf
        В такъв случай приемам корекцията, но пък у мен се поражда въпроса защо има разлика между двата нормативни документа ???
        Сори за офтопика
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

В твоят документ последното обновяване е от 2004 г.
          В преди беше 120 , но не помня кога точно я вдигнаха на 130 .

Относно ограниченията 80 на магистрала са:
          Или по мостовете ( при сняг предимно)
          Или по отсечките предвидени за аварийни летища.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Имам от много време Кобра, преди 2 седмици пак ме "спаси". Карам със 60, няма знак за ограничение главен път но табели за населено място. Спират ме и ми сочат радара че съм карал със 80км/ч. Като съм виновен обикновенно се разбираме а и не споря, но като не съм почвам един лют спор, още повече че ми сочат явно старо показание сигурен съм 100% че радара не беше включен, накрая ми дават документите със забележка че човек трябвало да е мъж и да си признае. Е според мен трябва и да е мъж а не да лъжат хората. Ако нямах радар детектор щях да се вържа че съм засечен и да си платя. А специално гледах с колко карам че ми бяха присветнали поне 3 коли.

В града не го ползвам, на извънградско като позволява пътя си позволявам 20-30 километра отгоре, но като цяло ми мина мерака да видя колко може да върви колата...
            Last edited by IVO_GWM; d.m.y г., 10:20.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.4JTD
            Mazda CX-5

Comment

На магистрлите недейте да разчитате на детектора. Въоражени са с бинокъл , стоят точно след някой завой и стрелят точно по целта която са си харесали

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                На магистрлите недейте да разчитате на детектора. Въоражени са с бинокъл , стоят точно след някой завой и стрелят точно по целта която са си харесали
                имам си детекторче и си ги ловя доста отдалеч с него... е естествено си внимавам за скоростта де

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Мръсни гадове, чудя се аз защо около Ихтиман стоят мърсолите и киризят нещо с един бинокъл.......ама и за това си има лек, нищо не пречи точно там да намалиш дори и да не ти писне радарчето......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    имам си детекторче и си ги ловя доста отдалеч с него... е естествено си внимавам за скоростта де
                    и как точно ловиш отдалече радар който не е пуснат
                    като ти писне вече са те стрелнали и са те засекли
                    да не мислиш че не са наясно, че 80 % от скъпите и бързите коли са с детектори .

Comment

Е в случая, след като всички знаем къде са, точно там си караме в ограничението, колкото и малоумно да е то.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мани и така не става , много взеха да си сменят местата напоследък ..

Comment

и как точно ловиш отдалече радар който не е пуснат
                          като ти писне вече са те стрелнали и са те засекли
                          да не мислиш че не са наясно, че 80 % от скъпите и бързите коли са с детектори .
                          aми радара като не е пуснат, го пускат и тогава го детектваш, а за да ти засече скорост му трябва технологично време в което, обикновено, ако си с малко над ограничеето се реагира доста успешно!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е добре де нямаше ли нещо от рода , че катаджиите трябва да стоят на специални места които се обозначени.Ае и те вече се осраха с тия ограниченич по магистралите ем махни ги кат германците пък , който иска да се трепи прав му път.

А това с бинокълчето май гледат за колан?
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                              Е добре де нямаше ли нещо от рода , че катаджиите трябва да стоят на специални места които се обозначени.Ае и те вече се осраха с тия ограниченич по магистралите ем махни ги кат германците пък , който иска да се трепи прав му път.

Не е така в България няма кутура на движение
                              Ако махнат ограниченията на магистралата ще стане още по голямо бойно поле...
                              Ти може да караш с 250 в лявата лента, но някой идиот да реши че трябва да изпреварва с 150 без да погледне в лявото огледало е кво става в един момент... как се спира от 250 до 130 - трудно

Всеки превишава скороста хубаво е обаче тва става в разумни граници ...

п.п. По магистралата има и разни спиид камери - един познат получи честитка със снимка 220км/h и 1 месец без книжка

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение

С бинокълчето гледат за Вигнетте,застраховка и дали предното стъкло ти е като сергия,щото както знаете 20лв глоба на невалиден стикер/поне на междуселсите пътища гладат с бинокъл/.

Comment

Working...
                                X