Известие

Collapse
No announcement yet.

Реших да попитам за Басеините

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реших да попитам за Басеините

Някой сефтоса ли басейните това лято и къде ходите .....
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Аз ходя на 6 метра от вратата на верандата
    За да не се бутам,до момента за море си направих басейн
    Даже направих сефтето...
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Не все още, от малък мразя басейнте, въпреки че в тях бях научен да плувам наистина "као риба".
      Навремето нямаше толкова байсени в СФ, една Република, сега М Луиза и още няколко, после през 86 или 85 за Европейско по плуване доста ремонтираха, други преустроиха и отвориха...
      От 5г понеже съм в Люлин, ходя в Люлин бийч, най ми е близо,готино е, ако отиде човек е там,когато отварят басейна и си тръгне към 13, когато почва да се пълни/с гражданя/.Има и някакъв в седмицата нов, сравнително нов.
      За мен най добър басейн си остава Диана /за плуване през лятото/.
      Last edited by fred; d.m.y г., 09:14.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        Някой сефтоса ли басейните това лято и къде ходите .....
        Аз направих сефтето,преди малко се прибрах! Обаче как съм изгорял,нямам думи. Всяка година едно и също,първия път се пазя с 2чадъра и пак червен,как ще спя днеска не знам. От началото на юни до почти края на септември всяка събота и неделя съм на Драгоман,там наистина си почивам от Алфи. Цял ден пия бира,ям като луд и мързелувам. Цените са доста приемливи,мога да ви дам пример какво съм ял и каво съм платил. Вход за 2души с всички екстри 18лв,паркинг 3лв,,, 6 ариани,1 пържени картофи,сърца с копър чесън,шопска салата,хапки с корн флекс,2таратора,хляб прилично,3палачинки,2порции пъпеш с мед и орехи,голяма мента,мин. вода и газирана по 1бр,всичко това без входа 37.5лв,а порциите са доста прилични. Има само че малко проблем с яденето събота и неделя,вадат друго меню и там се набляга на скарата и обедни менюта,промяна в цените няма. Но за мен правят изключение и си поръчвам по нормалното меню. Много чиста вода и тревна площ,има игрище с пясък за волейбол,може да се играе и футбол на тревата,ако не е фраш. Препоръчвам на всички да отидат поне по веднъж,ще пием бира!! Винаги седя при децкия басейн,ако някой ходи да се обажда.
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

привет алфисчета басейни море и още нещо ...СЛЪНЦЕЗАЩИТА за да не се изпържите като тези кюфтенца вземете по едно кремче най-малко 30 фактор.Слънцето е опасно и трябва да помислим освен за банския и хавлията и за кожата !Весело и приатно лято .
          КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

Вчера напълних басейнчето си и днес го сефтосах. Температура на водата 26 градуса. Лошият момент, че ми протече пясъчния филтър и май ще трябва да се изръся яко за нов.
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:16.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
              Аз направих сефтето,преди малко се прибрах! Обаче как съм изгорял,нямам думи. Всяка година едно и също,първия път се пазя с 2чадъра и пак червен,как ще спя днеска не знам.........
              Винаги седя при децкия басейн,ако някой ходи да се обажда.
              Лисане, както е опбелязала и Маринела спасението е в мазането- препоръчвам ти крем с УВ фактор 20-25.Мажи се често/е не непрекъснато де/, особено аки си излязъл от водата.Тия с фатор 30 при влизавне във водата побеляват и е неприятно, трудно попиват и тн0.
              sigpic

Comment

Посещавал сьм басейна в Драгоман и наистина е доста добьр.Но...сьбота и неделя става лудница.
                0888515205

Comment

Само да мине първият изпит и съм на Червено знаме. Там е страхотно , басеин с олимпииски размери ( 10 коридора ) 2.20 м дълбочина на единият басеин , другият е 5м дълбок заради 10 метровата кула за скачане . Цените са народни (само сладоледа е скъп) .Там ми харесва защото може човек да поплува , а не да се бута.
                  Иначе отдавна пробвах реката ,но само до колене (това ми беше достатъчно за гнойната ангина която си докарах после, ама нали съм шоп и съм здрав , та ми мина бързо)
                  Живот и здраве в края на месеца на море за 2 3 дни че тая сесия не позволява повече. Аиде колеги пожел.авам ви приятно лято , хубаво тенче , студена бира и топли кебабчета.

Comment

Охо още преди 2-3 седмици на мин. басейн бях водата беше перфектно топла.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

От събота работи и басейна на голфа в Ихтиман. Още не е много фраш. Хайде докарайте малко алфи и в тоя град, че там си нямат Има тенис, волейбол, баскетбол, голфа го споменах вече. А, и коне ако някой не го е страх
                      GTV 2.0 TS '95
                      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Още не съм ходил на басейн тази година, но миналата година редовно ходих на Рударци и в Люлин на R5. И двата са много добри!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

на морето водата вече става

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                            Посещавал сьм басейна в Драгоман и наистина е доста добьр.Но...сьбота и неделя става лудница.
                            Та понеже навсякъде е така, кофти работа, бирата може да я пиеш и под някоя липа
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                              Още не съм ходил на басейн тази година, но миналата година редовно ходих на Рударци и в Люлин на R5. И двата са много добри!
                              Рударци е жестоко... много е свежо... но от много време не съм ходил там.
                              Междодругото около Стара Загора/Казанлък има много свежи басейни.
                              На Павел Баня открития басейн е перфектен вечерта е открита дискотека водата винаги е топла, няма кой знае какви дълбочини ама не ти и трябват ..
                              И вече има едно село мисля че се води - Овощник на 4км от Казанлък е там райското място особено сега след ремонтите аквапарка е няква лудница ...

Comment

Working...
                              X