Някой сефтоса ли басейните това лято и къде ходите .....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реших да попитам за Басеините
Collapse
X
-
Реших да попитам за Басеините
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Аз ходя на 6 метра от вратата на верандата
За да не се бутам,до момента за море си направих басейн
Даже направих сефтето...sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Не все още, от малък мразя басейнте, въпреки че в тях бях научен да плувам наистина "као риба".
Навремето нямаше толкова байсени в СФ, една Република, сега М Луиза и още няколко, после през 86 или 85 за Европейско по плуване доста ремонтираха, други преустроиха и отвориха...
От 5г понеже съм в Люлин, ходя в Люлин бийч, най ми е близо,готино е, ако отиде човек е там,когато отварят басейна и си тръгне към 13, когато почва да се пълни/с гражданя/.Има и някакъв в седмицата нов, сравнително нов.
За мен най добър басейн си остава Диана /за плуване през лятото/.Last edited by fred; d.m.y г., 09:14.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеНякой сефтоса ли басейните това лято и къде ходите .....Аз направих сефтето,преди малко се прибрах! Обаче как съм изгорял,нямам думи. Всяка година едно и също,първия път се пазя с 2чадъра и пак червен,как ще спя днеска не знам. От началото на юни до почти края на септември всяка събота и неделя съм на Драгоман,там наистина си почивам от Алфи. Цял ден пия бира,ям като луд и мързелувам. Цените са доста приемливи,мога да ви дам пример какво съм ял и каво съм платил. Вход за 2души с всички екстри 18лв,паркинг 3лв,,, 6 ариани,1 пържени картофи,сърца с копър чесън,шопска салата,хапки с корн флекс,2таратора,хляб прилично,3палачинки,2порции пъпеш с мед и орехи,голяма мента,мин. вода и газирана по 1бр,всичко това без входа 37.5лв,а порциите са доста прилични. Има само че малко проблем с яденето събота и неделя,вадат друго меню и там се набляга на скарата и обедни менюта,промяна в цените няма. Но за мен правят изключение и си поръчвам по нормалното меню. Много чиста вода и тревна площ,има игрище с пясък за волейбол,може да се играе и футбол на тревата,ако не е фраш. Препоръчвам на всички да отидат поне по веднъж,ще пием бира!! Винаги седя при децкия басейн,ако някой ходи да се обажда.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
привет алфисчета басейни море и още нещо ...СЛЪНЦЕЗАЩИТА за да не се изпържите като тези кюфтенца вземете по едно кремче най-малко 30 фактор.Слънцето е опасно и трябва да помислим освен за банския и хавлията и за кожата !Весело и приатно лято .
КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО
Comment
-
Вчера напълних басейнчето си и днес го сефтосах. Температура на водата 26 градуса. Лошият момент, че ми протече пясъчния филтър и май ще трябва да се изръся яко за нов.Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:16.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеАз направих сефтето,преди малко се прибрах! Обаче как съм изгорял,нямам думи. Всяка година едно и също,първия път се пазя с 2чадъра и пак червен,как ще спя днеска не знам.........
Винаги седя при децкия басейн,ако някой ходи да се обажда.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Само да мине първият изпит и съм на Червено знаме. Там е страхотно , басеин с олимпииски размери ( 10 коридора ) 2.20 м дълбочина на единият басеин , другият е 5м дълбок заради 10 метровата кула за скачане . Цените са народни (само сладоледа е скъп) .Там ми харесва защото може човек да поплува , а не да се бута.
Иначе отдавна пробвах реката ,но само до колене (това ми беше достатъчно за гнойната ангина която си докарах после, ама нали съм шоп и съм здрав , та ми мина бързо)
Живот и здраве в края на месеца на море за 2 3 дни че тая сесия не позволява повече. Аиде колеги пожел.авам ви приятно лято , хубаво тенче , студена бира и топли кебабчета.
Comment
-
От събота работи и басейна на голфа в Ихтиман. Още не е много фраш. Хайде докарайте малко алфи и в тоя град, че там си няматИма тенис, волейбол, баскетбол, голфа го споменах вече. А, и коне ако някой не го е страх
GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеПосещавал сьм басейна в Драгоман и наистина е доста добьр.Но...сьбота и неделя става лудница.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеОще не съм ходил на басейн тази година, но миналата година редовно ходих на Рударци и в Люлин на R5. И двата са много добри!
Междодругото около Стара Загора/Казанлък има много свежи басейни.
На Павел Баня открития басейн е перфектен вечерта е открита дискотека водата винаги е топла, няма кой знае какви дълбочини ама не ти и трябват ..
И вече има едно село мисля че се води - Овощник на 4км от Казанлък е там райското място особено сега след ремонтите аквапарка е няква лудница ...
Comment
Comment