Да споделя колко съм доволен та поне колегите не си късат нервите. Никога повече застраховка там!!!!!! Преди месец и нещо ми счупиха стъклото някакви наркоманчета. Отивам на оглед и ми казват стъклото неможе да се плати по експертна трябва да отидете в Кобра. Дотук добре отивам в кобра и ми предлагат нетонирано стъкло което Бул Инс покрива колкосалните разходи от 14лв. стъклото. Кратък скандал там, след това малко по дълга караница на мястото за огледите и се стигна до компромис ЕВРОПЕЙСКО стъкло
. Отивам в Кобра след 3 4аса висене в кафето на близо ми се обаждат стъклото няма да може да се отваря и затваря понеже са счупени някакви водачи който те нямали. Отивам пак на мястото за огледи и там ми казват такива водачи не се продават съжаляваме. Аз им споменах че ако няма водачи винаги могат да купят цял механизъм врата или каквото поискат стига да се отваря и затваря стъкото. Те отговориха че щипката ще я платят по експертна оценка аз да съм си я намерел
Вече побеснял карах се сумати време с тях обясних им че всяка част я има при вносителя дори и да се наложи поръчка. Оставих колата в Сион да оправчт поне бронята че и без друго беше жулната. Боядисаха я през фаровете решетките и капачката за куката за теглене която бяха добре китосали изжулили и боядисали. Сега да не се налага да се тегли че ще има цирк. След всички тези премеждия се обадих на касата да видя дали е излязла щетата за тъпия механизъм който в краина сметка се наложи аз да търся и сменям. Те казаха да излязла е минете на Баучар да си получите сумата. Същеия ден след обаждането отивам там и на входа любезните едри момчета подсмърчайки видимо доста разстроени ми казват:
те "Ти къде бе?"
Аз им казвам до касата за щета.
Те: днеска щети не се изплащат
Аз: Ама говорих по телефона и ми казаха да дойда
Те: Какъв ти е проблема ще доидеш другата седмица някъде. И затвориха вратата.
Това и в Мозамбик неможе да се случи. Колеги предложат ли ви застраховка в Бул Инс бягайте далече! Такава беля не ви трябва плащате и нищо не получавате.

те "Ти къде бе?"
Аз им казвам до касата за щета.
Те: днеска щети не се изплащат
Аз: Ама говорих по телефона и ми казаха да дойда
Те: Какъв ти е проблема ще доидеш другата седмица някъде. И затвориха вратата.
Това и в Мозамбик неможе да се случи. Колеги предложат ли ви застраховка в Бул Инс бягайте далече! Такава беля не ви трябва плащате и нищо не получавате.
Comment