Известие

Collapse
No announcement yet.

Булинс - История

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Булинс - История

Да споделя колко съм доволен та поне колегите не си късат нервите. Никога повече застраховка там!!!!!! Преди месец и нещо ми счупиха стъклото някакви наркоманчета. Отивам на оглед и ми казват стъклото неможе да се плати по експертна трябва да отидете в Кобра. Дотук добре отивам в кобра и ми предлагат нетонирано стъкло което Бул Инс покрива колкосалните разходи от 14лв. стъклото. Кратък скандал там, след това малко по дълга караница на мястото за огледите и се стигна до компромис ЕВРОПЕЙСКО стъкло . Отивам в Кобра след 3 4аса висене в кафето на близо ми се обаждат стъклото няма да може да се отваря и затваря понеже са счупени някакви водачи който те нямали. Отивам пак на мястото за огледи и там ми казват такива водачи не се продават съжаляваме. Аз им споменах че ако няма водачи винаги могат да купят цял механизъм врата или каквото поискат стига да се отваря и затваря стъкото. Те отговориха че щипката ще я платят по експертна оценка аз да съм си я намерел Вече побеснял карах се сумати време с тях обясних им че всяка част я има при вносителя дори и да се наложи поръчка. Оставих колата в Сион да оправчт поне бронята че и без друго беше жулната. Боядисаха я през фаровете решетките и капачката за куката за теглене която бяха добре китосали изжулили и боядисали. Сега да не се налага да се тегли че ще има цирк. След всички тези премеждия се обадих на касата да видя дали е излязла щетата за тъпия механизъм който в краина сметка се наложи аз да търся и сменям. Те казаха да излязла е минете на Баучар да си получите сумата. Същеия ден след обаждането отивам там и на входа любезните едри момчета подсмърчайки видимо доста разстроени ми казват:
    те "Ти къде бе?"
    Аз им казвам до касата за щета.
    Те: днеска щети не се изплащат
    Аз: Ама говорих по телефона и ми казаха да дойда
    Те: Какъв ти е проблема ще доидеш другата седмица някъде. И затвориха вратата.

Това и в Мозамбик неможе да се случи. Колеги предложат ли ви застраховка в Бул Инс бягайте далече! Такава беля не ви трябва плащате и нищо не получавате.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

И аза да се оплача от тях.

Зимата са ни мръсни и кишави колите и отивам аз един ден на автомивка ,измивам си хубаво колата и какво да видя???
    Някой или нещо ме ударило отстрани вдясно.
    Щети:
    грубо издрани 2 те врати,задна дясна е с доста голяма вдлъбнатина ,нарушена цялоста и на предната дясна врата ,бяла черта и яко ужулено.
    По съвет на моя застраховател - отидох и заведох щетата.
    Направиха ми оглед и се оказа ,че съм имал и преди при огледа заведена там щета. А имменно една лека вдлъбнатинка като от градушна на задната врата ,но на съвсем др място. Опитах се да се разправям,но ме отбиха и не заведоха вдлъбнатото като щета.
    Написаха ми,че съм само за боя и оценка - средна деформация.

Прежалих се,че ще изваждам за майстори и китове,но си мислех,че ще кихнат добри пари поне да си платя боядисването.

След 3 кратно ходене за да се сетят да придвижат нещата и да излезе оценката накрая стигнах до заветната каса.
    И там щока беше пълен. За 2 ударени и издрани врати със зверска драскотина и вдлъбнатини колкото 1 педя ми платиха колосалната сума от 66 лв.

Питането ми е с тия пари коя по точно боя ще си платя,да не говориме за другите ремонти ???

Майната им на БУЛ инс.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

До колкото знам БулИнс плащат добре само за коли до 2-3-4-5 години, или ако си с по сериозни връзки там. след тва сам се спасявай...
      На един познат някой му беше ударил тавана на колата и беше прилично вдлъбнат - резултат 54лв

Comment

Пусни писмена жалба към Комисията за финансов и застрахователен наздор /ако не е така потърси я в нета как и е името/.Това само може да има ефект, това е мутренска фирма
        Last edited by fred; d.m.y г., 20:05.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Пусни писмена жалба към Комисията за финансов и застрахователен наздор /ако не е така потърси я в нета как и е името/.Това само може да има ефект
          Тва е българия никакъв ефект няма да има (дано има в случая) - Ако сам не се справяш със ситуацията няма кой да ти помогне
          Аз стигнах до този извод

Comment

При мен пък нямаше никакъв проблем.
            Есента на паркинг ми бяха изместитли цялата предна броня, вследствие на което на хром. решетка под капака и бяха счупени щипките и калника ми беше леко мръднал, защото бронята го е дръпнала. Отидох в Бул Инс и ми казаха да отида в сервиз Тандер (кв. Бояна). Та ми направиха оглед на колата и веднага ме вкараха в сервиза да я правят. Боядисаха ми калника и бронята, и ми сложиха нова решетка
            Alfa 156 1,6 TS ex
            Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

В Тандер така ми боядисаха бронята че след 2 месеца боята се олюпи.Сега сьм в Левинс пьк ще видиме....
              0888515205

Comment

10.06.2009
                Пет компании са номинирани за най-коректен застраховател за 2008 г.

В анкетата за определяне носителя на годишната награда „Коректен застраховател в общото застраховане за 2008 г.”,организирана от Българската асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи (БАЗК) и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), са номинирани пет компании.Това са:

ЗАД Алианц България
                ЗАД Армеец
                ЗПАД Булстрад
                ДЗИ Общо застраховане АД
                ЗК Уника АД .

Анкетата се провежда за втора поредна година,като целта е да отличи застрахователната компания, която е била най-коректна, открита и лоялна към своите клиенти през 2008 г.

Сред критериите за определянето на призьора са:
                - своевременно изплащане на претърпените и оценени от специалистите щети
                - изплащане на справедливи обезщетения в законоустановените срокове.
                Допълнително е използвана и информация от Комисия за финансов надзор за определяне на показателя „квота на щетите” (като съотношение изплатените обезщетения към премийния приход) за съответните видове застраховки, както и броят на постъпилите оплаквания и сигнали срещу застрахователни компании през 2008 г.
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

АРМЕЕЦ му е майката! А и застрахованите при тях коли не ги пипат.
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Аз незнам защо робувате на мисълта, че колата като не е застрахована в БулИнс и ще ви я откраднат. Вие какво мислите, че другите застрахователи пасът трева... Спрете да храните тая мутренска компания. Пък и да ви откраднат колата, така или иначе застрахователната сума е по висока от пазарната стойност, така че само може да сте на печалба.
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      АРМЕЕЦ му е майката! А и застрахованите при тях коли не ги пипат.
                      Дамм и аз съм доволен от армейците, а наще коли ако тръгнат да ги крадат, ще дам банкет!
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Пък и да ви откраднат колата, така или иначе застрахователната сума е по висока от пазарната стойност, така че само може да сте на печалба.
                        Това не е вярно. На един приятел му откраднаха колата застрахована на 14 500лв, реална цена в момента 8-9хиляди. От застрахователната компания му казаха, че ще му дадат 8000, защото толкова й е пазарната цена в момента. Той им е казал, че не е съгласен, защото си плаща по-високи вноски, те му отговорили, че това е положението. След, което следва следния разговор:
                        -Е мен тези 8000, не ме устройват и не е редно.
                        -Е това е положението.
                        -Ми явно ще се съдим.
                        -Не е много здравословно да се съдим.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                          Това не е вярно. На един приятел му откраднаха колата застрахована на 14 500лв, реална цена в момента 8-9хиляди. От застрахователната компания му казаха, че ще му дадат 8000, защото толкова й е пазарната цена в момента. Той им е казал, че не е съгласен, защото си плаща по-високи вноски, те му отговорили, че това е положението. След, което следва следния разговор:
                          -Е мен тези 8000, не ме устройват и не е редно.
                          -Е това е положението.
                          -Ми явно ще се съдим.
                          -Не е много здравословно да се съдим.
                          И коя е била компанията? БулИнс ли Аз ако бях на негово място следващата ми реплика щеше да е: Прави сте, не е здравословно за вас.

Я си представи като има 50 дела срещу тях дали пак няма да им е нездравословно, затова си хващаш по законния ред и си прибираш парите, но и ще ти коства нерви. Положителното е, че те няма да се опитват да прецакват тези след теб.
                          Lexus IS200

Comment

Четете си внимателно общите условия на застраховката.
                            В повечето пише, че при кражба се плаща по цена към датата на кражба по шваке или си застраховам 145-цата на 5000 лв. и 1 месец преди да изтече я гепат, не ми плащат 5000лв, а цената към момента, което ще е към 3500-4000 максимум.
                            Навсякъде го пише, че над застраховането не е проблем на застрахователя, затова е много важно да имаш добър брокер.
                            Ползвал съм Булинс и са идиоти. Моя агент ми казва, че Булинс са само за "рискови автомобили" (не знам какво има в предвид).
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Аз незнам защо робувате на мисълта, че колата като не е застрахована в БулИнс и ще ви я откраднат. Вие какво мислите, че другите застрахователи пасът трева... Спрете да храните тая мутренска компания. Пък и да ви откраднат колата, така или иначе застрахователната сума е по висока от пазарната стойност, така че само може да сте на печалба.
                              Пазарната и стойност е 1800-2000лв..Застраховал съм я на 2800лв., а в нея съм налял 5 хил лв.... И как ще изляза на печалба??

Иначе аз съм в БулИнс и изобщо не плащат...Даже изобщо и не ги търся...Просто трябваше спешно да направя каско и те ми бяха най-близо, а и на удобно място и така вече 2 години... Едва ли ако стане някой инцидент някой ще ми изплати нещо реално по колата, какъвто и да е застрахователя...ама така е със старите колички....

И все пак следващите ще са някакви други....Само ме е яд че пак ще трябва да я маркират и цапат...
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Working...
                              X