Известие

Collapse
No announcement yet.

Булинс - История

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
    ами поемаш си риска,пък и ще си по-внимателен като знаеш че на твоя задник се пише после,а и рядко изплащат достатъчно

Моята се опитаха да я откраднат....И струва под 2хил... сигурно 1000лв. ще и вземат...Ама за мен е безценна....За това и плащам 200лв. на година за каското...

+ това 99% от крадците(наркомани, олигофрени, цигани) ще отворят всяка 2 кола само за 2мин...Дори аз знам как се откл. кола и се спира алармата.... А в Бг е такова беззаконие, че крадците могат да си позволят да крадат коли за да изкарат 1000лв. защото никой не ги наказва... 3 коли на месеца за по 1000лв. ей ти живот...

Днес слушах по радиостанцията на полицията че откраднато бяло Фиат Уно 1.1 СА****...ТОва го давам като пример от последните 20мин.... И колко аджеба струва това Уно??

Такава е реалноста...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

не искам да се изхвърля но от аларма до аларма има разлика ми се струва,моята сам я правил аз и ми отне половин час под дъжда докато я преборя че се беше намокрила а освен това и ми звъни на мобилния ако се включи и дори и 100 лева не струва
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Твоята...Ама щото ти си я правил и си разбираш нали...

Аз дадох 180лв. за моята аларма и все същата работа...А и 90% от тия коли за по 2000лв. нямат аларми или имат некви евтини и китайски...За това няма смисъл да даваш за пример твоята и на основа твоята кола и аларма да правиш изводи или препоръчки към колеги да не си правят каско

Аз вече съм минал по тоя път и за това съм с каско...Да не ми е приятно да плащам по 200лв. ама не искам и кола в която съм налял 5бона да изчезне ей така...И това Уно където го откраднаха днес и то едва ли е имало специална аларма...
        by RUBIG service

Comment

ами не знам как гледаш на нещата но една качествена аларма я плащаш за година максимум вместо каското,а тоя с уното надали си е ценил толкова колата колкото теб и мен за да не и сложи аларма,но все пак всеки мисли различно нали,и всеки си има своите изводи
          alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
            ами не знам как гледаш на нещата но една качествена аларма я плащаш за година максимум вместо каското,а тоя с уното надали си е ценил толкова колата колкото теб и мен за да не и сложи аларма,но все пак всеки мисли различно нали,и всеки си има своите изводи
            Май не разбра...Сложих аларма Валкор за 180лв. с доживотна гаранция с доп. захранване и камара глупости и бяха успели да вземат колата.... Какво трябваше да си сложа аларма за 300лв. и да продължавам да треперя или каско? Да не говорим че предполагам си виждал как се крадат коли за по 100 000 евро и най-модерните аларми не спасяват.... Тоя с уното е имал неква алармичк китайска както 90% от старите коли...

Другото че ако и аз си живеех в Севлиево тоест на село, а не в София нямаше да имам нужда от каско, че и от аларма...Ама в големия град и по точно София...нещата стоят по друг начин...
            Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:25.
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Май не разбра...Сложих аларма Валкор за 180лв. с доживотна гаранция с доп. захранване и камара глупости и бяха успели да вземат колата.... Какво трябваше да си сложа аларма за 300лв. и да продължавам да треперя или каско? Да не говорим че предполагам си виждал как се крадат коли за по 100 000 евро и най-модерните аларми не спасяват.... Тоя с уното е имал неква алармичк китайска както 90% от старите коли...

Другото че ако и аз си живеех в Севлиево тоест на село, а не в София нямаше да имам нужда от каско, че и от аларма...Ама в големия град и по точно София...нещата стоят по друг начин...
              дай да продължим тук
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...679#post537679

Comment

Да съживим малко темата за идиотите в Бул Инс какво ми поднесоха днес - на 13.11 трябваше да си платя вноската по каското. Доколкото знам, в неделя не работят, в понеделник не можеше, вчера мъжа ми не взел номера на полицата, понеже са идиоти и няма как иначе да ме намерят и едва днес сутринта отиде. Понеже 'много сме закъснели с вноската и колата трябва да я видим'. Хаха Разходих се през цяла София по обед, защото утре пътувам в провинцията и вече наистина ще изпусна срока, нищо, че на полицата си пише, че може да се плати до 2 седмици след посочената дата, кой ти чете дребния шрифт. Отивам там и идиотите ми гледат колата и описват - две врати, един калник, предна и задна броня... не видях дали я снимаха и ми е много интересно сега за какво им е това - полицата ми е валидна, дали са ме одрали преди 2 месеца или вчера, тях какво ги интересува. И това описание какво означава - че утре някой ако ме нацели и ми удари отбелязаната врата, няма да ми платят ли? Знаех си аз, че трябва да се махам от тях, ама от мързел
                GTV 2.0 TS '95
                Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Това означава, че утре ако някой те удари - няма да ти платят боядисването на описания детайл.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Ами живи и здрави, по-точно аз, за да мога да ги осъдя че нещо взе да ми писва от използвачи в тая "държава"...
                    GTV 2.0 TS '95
                    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                      Знаех си аз, че трябва да се махам от тях, ама от мързел
                      Ще си дойдем на думата, колежке Макар, че аз лично не бих правил каско на толкова възрастна кола (приятелски съвет).
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Ще си дойдем на думата, колежке Макар, че аз лично не бих правил каско на толкова възрастна кола (приятелски съвет).
                        Що пък не? На моята не пропускам да и направя каско и ако не бях направил първата година, щях да съм с едни към два бона назад .
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Да съживим малко темата за идиотите в Бул Инс какво ми поднесоха днес - на 13.11 трябваше да си платя вноската по каското. Доколкото знам, в неделя не работят, в понеделник не можеше, вчера мъжа ми не взел номера на полицата, понеже са идиоти и няма как иначе да ме намерят и едва днес сутринта отиде. Понеже 'много сме закъснели с вноската и колата трябва да я видим'. Хаха Разходих се през цяла София по обед, защото утре пътувам в провинцията и вече наистина ще изпусна срока, нищо, че на полицата си пише, че може да се плати до 2 седмици след посочената дата, кой ти чете дребния шрифт. Отивам там и идиотите ми гледат колата и описват - две врати, един калник, предна и задна броня... не видях дали я снимаха и ми е много интересно сега за какво им е това - полицата ми е валидна, дали са ме одрали преди 2 месеца или вчера, тях какво ги интересува. И това описание какво означава - че утре някой ако ме нацели и ми удари отбелязаната врата, няма да ми платят ли? Знаех си аз, че трябва да се махам от тях, ама от мързел
                          Е хайде да не говорим така ...
                          Полицата ти е валидна, да.
                          Те няма да ти платят щетите по простата причина, че не си ги завела когато са се случили, а не защото ти е изтекла вноската ...
                          Никой не можеш да осъдиш, но се пробвай де ...
                          Аз съм при Бул Инс от 3 години и не съм имал случай да си заведа щета навреме и да не ми я платят подобаващо.
                          Напоследък наистина плащат по-малко, но ги постегнаха всички и не дават ...
                          Ако колата е по-нова, държат връзки с добри сервизи и няма никакъв проблем ... на нашите стари щайги ... нормално да си сложат някакъв процент овехтяване ... не става ти да караш 10 години и да искаш да ти платят детайла като нов ...

П.С. : В договора си имаш срок от 3 дни да заявиш щетата
                          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

Що пък не? На моята не пропускам да и направя каско и ако не бях направил първата година, щях да съм с едни към два бона назад .
                            Кой беше виновен в произшествието?
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ами живи и здрави, по-точно аз, за да мога да ги осъдя че нещо взе да ми писва от използвачи в тая "държава"...
                              Според мен, нещата могат тактично да се договорят. Нали каското е било в същата компания. Но трябва да намериш познат или благосклонен служител да ти помогне. Е, все пак зависи какви са щетите и дали ще могат да минат за "паркинг" щети. Много страдме от това, че не си завеждаме щетите на време. Аз лично с около 10 автомобила едвам се оправям, защото постоянно имам разни щети.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Кой беше виновен в произшествието?
                                Според акта - аз, де факто - който не беше изчистил пътя в 10.30 сутринта.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X