Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси :) LCD TV 19"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси :) LCD TV 19"

След като ми изгоря 12годишния JVC е реших да си взема някакво LCD телевизорче....

Бюджета ми беше за обикновен телевизор, но малко го разширих... Та бих дал до 300лв... Просто това ми е максимума...

Търся си принципно 17" но гледам че май стандарт са 19"....

В технормаркет намерих НЕО 19" за 300лв. Някой ще сподели ли мнение...Има ли такова чудо и как се държи...По принцип ползвам хладилник нео и пералня Нео и съм доволен а и нали са побратими със Самсунг... Другата марка която е в този бюджет е DAEWOO....

Ударете едно рамо и мнения, опит и коментари... Най-вероятно ще взема от техномаркет или технополис...

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026680

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038210

..
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    След като ми изгоря 12годишния JVC е реших да си взема някакво LCD телевизорче....

Бюджета ми беше за обикновен телевизор, но малко го разширих... Та бих дал до 300лв... Просто това ми е максимума...

Търся си принципно 17" но гледам че май стандарт са 19"....

В технормаркет намерих НЕО 19" за 300лв. Някой ще сподели ли мнение...Има ли такова чудо и как се държи...По принцип ползвам хладилник нео и пералня Нео и съм доволен а и нали са побратими със Самсунг... Другата марка която е в този бюджет е DAEWOO....

Ударете едно рамо и мнения, опит и коментари... Най-вероятно ще взема от техномаркет или технополис...

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026680

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038210

..
    Не се занимавай с Нео! Тва е отмъщението на консултанта в ТМ, Деу са една идея по-добри. Истината за ЛЦД е Самсунг или Филипс(и те имат добри бюджетни модели)!
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Ти комп нямаш ли? Сложи му един тунер и имаш TV. А ако държиш на ТV, събери още малко пари и си купи нещо друго а не Нео. Не ти трябва TV от тази марка.
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Срещу малко повече пари:
        http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09029733
        Last edited by nicks1; d.m.y г., 11:53.
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Имам компа и??? В рамките на 2 дена изгоря и компа и телевизора... Иии ако си мислите, че това е малшанс да ви кажа че не е...На следващия ден замина и служебния лаптоп, който между другото вече е направен.... И за капак вечерта когато вече нямах лаптоп и телевизия и успях да изровя една стара уредба поне музика да послушам музика и на нея и стана нещо...
          (Да отбележа, че нямам проблем с тоците у нас, а и 50:50 не бяха у нас тия електроники)

Изобщо не ми харесва идеята лаптоп и тВ в едно...Защото когато съм на компа винаги гледам/слушам ТВ...Да не говорим, че разпределението на стаята ми е такова, че не е удачно да ползвам лаптопа, а и да ми бръмчи цяла вечер тоя лаптоп...не мерси...А и е само 15.4.....Ааа и преди когато работеше беше му изгоряла звуковата карта та имах лаптоп ама без звук .....

Абе късмета е с мен последно време...А дано да е само техниката

Таа... Търся си отделно ТВ...

Много пари идват Филипсите...Единствения шанс е да си взема 15" гледах един самсун за 250лв., както и тошиба 15" за 300лв.... Филипс 15" за 350лв...

Ужас

Едит: Тоя самсун за 360лв. изглежда много добре, ама много голям 22" ...Не можеше ли да е 19" за 320-30лв...
          Едит: Ооооо това е монитор не е ТВ>....
          Last edited by VFTI; d.m.y г., 11:54.
          by RUBIG service

Comment

Корегирах си поста. Погледни пак.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

-20" (51 CM.) ШИРОКОЕКРАНЕН TFT LCD МОНИТОР С TV ТУНЕР
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Взимаш приятел със златна М-телска карта и смъкваш
                18 лв.

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                  -20" (51 CM.) ШИРОКОЕКРАНЕН TFT LCD МОНИТОР С TV ТУНЕР
                  Бях дал грешен линк.

Comment

Имам такава карта...И все пак...

А тоя самсунг? Трябва ли му нещо допълнително като се води " монитор с тунер" ?? Или директно слагам кабела и почвам да зяпам

И защо разликата в цените между монитор с ТВ тунер и ТВ са различни?
                    by RUBIG service

Comment

Директно слагаш кабела.

Comment

Колега, вземай някой Самсунг (който и да е), за по-нисък бюджет по мои наблюдения най-добра картина има Деу; в никакъв случай измислени за БГ марки - Нео, Елит, Бесс,....
                        Да не забравиш да съобразиш формата на екрана със сигнала който имаш (за да не гледаш 'разпъната' картина)
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Защо разликата в цените между монитор с ТВ тунер и ТВ са различни?Характеристики? нещо не виждам
                          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Защо разликата в цените между монитор с ТВ тунер и ТВ са различни?Характеристики? нещо не виждам
                            Монитора е с висока резолюция, а ТВ-то обикновено с доста по-ниска
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Тия ефтините монитори с тв тунер са с ТН матрица.
                              Малко време за реакция, но по-лошо цветоподаване.
                              Чистите телевизари използват други матрици. По-голямо време за реакция, по-добро цветоподаване, но пък много ниска резолюция-640 на 480.
                              Но при 20" разликата трудно ще забележиш разлика.
                              Монитора е с доста по-висока резолюция и можеш да гледаш НД филми.

Изпревари ме.

Comment

Working...
                              X