Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси :) LCD TV 19"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Казвам го на всички (въпреки, че не съм голям специалист), но МОНИТОР И ТЕЛЕВИЗОР СЕ ГЛЕДАТ НА ЖИВО.
    Каквото ти харесва, това ще гледаш.

Първо прегледай характеристиките, спри се на 2-3 модела и после отиваш, тестваш, харесваш, плащаш и си готов.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Добре мерси....

Все пак в крайна сметка намерих една много полезна статия в която всичко се разяснява- подробно за характерстиките на всичките и т.н...

В крайна сметка реших че с пръдня боя не става и вместо да давам малко пари за псевдо марки с кофти качество е по-добре да изчакам и след година две като се опарича да си купя по хубаво ЛСД...И без това не съм някакъв маняк и рядко гледам тв и филми.... Тааа ще си купя от ония готините дърварските телевизори по 30кг.... Просто не мога да отделя 400лв. за нещо свястно....Тия за по 250-300лв. са просто с някакви ужасни характерситки и няма смисъл

Мерси за всички писали и помогнали в темата Утре ще отида да си взема едно "дърварче"...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Мерси за всички писали и помогнали в темата Утре ще отида да си взема едно "дърварче"...
        Абсолютно безсмислена инвестиция. Ако си решил телевизор със CRT си взем втора употреба. Новите се произвеждали до преди 2,3,4 години от реномираните марки, другото е измислица и са все едно правени по трудово обучение
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Opel Astra J GTC

Comment

Вземи си от някъде за 50 лв. един тръбен телевизор и гледай
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Вземи си от някъде за 50 лв. един тръбен телевизор и гледай
            Ама много съм бърз в петък следобед.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Opel Astra J GTC

Comment

Не искам втора употреба...Ако исках втора ръка щях да си ремонтирам моя....

Офф... ебаси размисъла....

Все пак един нов с 3г. гаранция за 160лв. мисля да си взема...А до 1-2г. съм сигурен че и цените на LCD ще паднат и тогава вече ще има смисъл да си взема ЛСД, което ще ми дава наистина възможности за хубава картина и ХД филми и т.н...и т.н...

Ако моя не беше изгорял даже изобщо нямаше да го сменям....Все още съм в размисъл, ама смятам че това е най-логично.... До утре има време все пак
              by RUBIG service

Comment

Изобщо не си мисли, че ще паднат драстично. Просто ще се вдигнат инчовете за парите. А новия с 3 години гаранция не се знае дали ще изкара тези 3 години при теб, но ти си знаеш де. Аз лично ти казвам, че тези телевизори не се произвеждат от доста години вече и новите са само измекярски марки и са пълен боклук, всичко е на една платка и като гръмне заминава целия телевизор.
                Мой приятел си взе така за село един телевизор, ми той беше на ремонти 7-8 месеца през гаранционния срок, а той колко пари даде за бензин не е истина само да ходи до сервиза.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Opel Astra J GTC

Comment

След като ми изгоря 12годишния JVC е реших да си взема някакво LCD телевизорче....

Бюджета ми беше за обикновен телевизор, но малко го разширих... Та бих дал до 300лв... Просто това ми е максимума...

Търся си принципно 17" но гледам че май стандарт са 19"....

В технормаркет намерих НЕО 19" за 300лв. Някой ще сподели ли мнение...Има ли такова чудо и как се държи...По принцип ползвам хладилник нео и пералня Нео и съм доволен а и нали са побратими със Самсунг... Другата марка която е в този бюджет е DAEWOO....

Ударете едно рамо и мнения, опит и коментари... Най-вероятно ще взема от техномаркет или технополис...

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026680

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038210

..
                  Имам и 2те марки 29инчови,от 3г и дан чува дявола са 6.М/у другото, на самсунг е доу а нео е на сони.

Comment

Не искам втора употреба...Ако исках втора ръка щях да си ремонтирам моя....

Офф... ебаси размисъла....

Все пак един нов с 3г. гаранция за 160лв. мисля да си взема...А до 1-2г. съм сигурен че и цените на LCD ще паднат и тогава вече ще има смисъл да си взема ЛСД, което ще ми дава наистина възможности за хубава картина и ХД филми и т.н...и т.н...

Ако моя не беше изгорял даже изобщо нямаше да го сменям....Все още съм в размисъл, ама смятам че това е най-логично.... До утре има време все пак
                    Е добре де ... какво му изгоря на твоя? Ако може да се поправи за 30-40 лв... ми се струва кофти инвестиция да се купува нискобюджетно LCD
                    П.П.
                    Подкрепям колегата за 3 годишните гаранции... и то на JVC
                    За 3 години ходи 4 пъти на ремонт телевизора на Родителите ми който е всекидневната им!
                    Ся друг е въпроса да кажем, че аз не ги харесвам повечето LCD-та... и пред LCD предпочитам Плазма или CRT ама ...
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

Абе моя ще го поправя, ама ще го занеса някъде на село на бабите.....За 20лв. ще му е ремонта...гръмнаха части по захранването иначе кинескопа е окей.... Просто не искам да стоя 1-2 седмици без телевизор (вече отбелязах че и лаптопа ми замина та и от него не мога да гледам) и за това до утре трябва да направя нещо...

Иначе за Нео имам хубави наблюдения... Дз... А каква е гаранцията че тия LCD няма да сдадат багажа? На село имам едно Санг се води на 6г... А един приятел има Нео на 4г. и е добре.... Или е просто въпрос на шанс.???

Значи така...CRT за 200лв. или ЛЦД за 300лв. със съмнителни характеристики предпочитате??? И двете ще са еднакви размер....

Уффффф
                      by RUBIG service

Comment

Абе моя ще го поправя, ама ще го занеса някъде на село на бабите.....За 20лв. ще му е ремонта...гръмнаха части по захранването иначе кинескопа е окей.... Просто не искам да стоя 1-2 седмици без телевизор (вече отбелязах че и лаптопа ми замина та и от него не мога да гледам) и за това до утре трябва да направя нещо...

Иначе за Нео имам хубави наблюдения... Дз... А каква е гаранцията че тия LCD няма да сдадат багажа? На село имам едно Санг се води на 6г... А един приятел има Нео на 4г. и е добре.... Или е просто въпрос на шанс.???

Значи така...CRT за 200лв. или ЛЦД за 300лв. със съмнителни характеристики предпочитате??? И двете ще са еднакви размер....

Уффффф
                        Ами по добре вземи ЛЦД, там поне екрана има шанс да не е куче марка, защото ЛЦД екрани произвеждат много малко фирми.
                        Lexus IS200

Comment

....................

Уффффф
                          Тръба. Твърдо!
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Ами по добре вземи ЛЦД, там поне екрана има шанс да не е куче марка, защото ЛЦД екрани произвеждат много малко фирми.
                            ЛСД за село на бабушка си е голяма инвестицийка.

Comment

Как самсунг бре хора?!? По добре нео crown, beko или нещо такова, единствените лсд-та който пращам за сервиз са самсунг и най вече монитори. Според мен се ориентирай към филипс сега излезе едно ново моделче с USB i DVB тунер, 22PFL3404 http://zora.bg/main.php?p=products&s...=10249&hotels= Квото си харесаш само като ако взимаш поо нискобюджетен телевизор го гледай да не си мени ъгълът на виждане Просто съвет...
                              И най добре CRT za 300
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

Нема кинти за Филипс.....

Е тоя Краун изглежда с добри параметри...
                                http://zora.bg/main.php?p=products&s...d=9923&hotels=

Или тоя Нео от първия линк за 299лв. ??

Крауна е по-малък обаче? 16" но ако е доста по качествен ще преглътна разликата...

Живко кажи още и някоя друга дума..виж какво мислиш за тия Неота от първия ми линк в техномаркет? А тоя Краун ще държи ли? Хубави ли са

Тенкс на всички ъгейн
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X