Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой къде и кога ще летува

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма ли някои за Корфу? Или в тази посока. В неделя тръгвам от Пловдив.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

поне резервацията ни е за тук, не съм ходил там още, но отзивите са добри... препоръчаха ни го.. ще го тестваме
      Надявам се, да си починем добре и отиваме над 10 човека, така че...

Olympian Bay Resort Hotel 4*
      (Гърция, Олимпийска Ривиера)
      ...на 380км от София

към 50 евро на ден ни излиза, all inclusive

click

Last edited by proper; d.m.y г., 01:56.
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

50 на човек нали ?
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          50 на човек нали ?
          да, разбира се 50 евро на човек е.
          Но освен хотела има и "къщички", които си се водят пак 4* и може и там да изберем, че са на 2 етажа и за купон е по-яко, дори да вдигаш шум, като това е пакет цена с отстъпка за предплащане.

Якото е, че наоколо има и много исторически обекти и има какво да се види.
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

http://www.northbeach-hotel.com/?

Ние сме тук от 8 Август.Надяваме се да е добър хотела.АЙде някой Алфист няма ли да има на Приморско през Август.Младежкия център на черноморието.... айде на партита
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
              Някой може ли да даде инфо за цените за ферибот до Тасос - за хора и коли?
              Mиналата година, септември месец ни взеха 12Е за колата и по 5Е на човек. На връщане ни взеха по
              4Е.

Иначе аз ще съм с жената, детето и още 2 семейства на Тасос от 1-2 септември, най-вероятно в Skala Potamia.
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
              Ex Fiat 126p
              Ex Fiat Вravo 1.6
              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                Mиналата година, септември месец ни взеха 12Е за колата и по 5Е на човек. На връщане ни взеха по
                4Е.

Иначе аз ще съм с жената, детето и още 2 семейства на Тасос от 1-2 септември, най-вероятно в Skala Potamia.

Нещо си се объркал. От 5 години ходя всяко лято по 4-5 пъти на Тасос (че даже и 2 пъти съм посрещал Нова година) и такива цени никога не е имало.
                Last edited by pinko; d.m.y г., 22:25.
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

От 26.08 до 05.09 в Царево , понеже 2 години вече ходим в Гърция на море - решихме този път да отидем до нашето Ще сме във вила 8-9-10 човека и се надявам да прекараме добре , т.к. там ще ходя за пръв път Най-вероятно ще се отбием и до Бургас за 1 ден
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Нещо си се объркал. От 5 години ходя всяко лято по 4-5 пъти на Тасос (че даже и 2 пъти съм посрещал Нова година) и такива цени никога не е имало.
                    Ако снимам 6илетите ще ми повярваш ли?

И на мен не ми е ясно, защо в сайта който е дал човека цените са едни,
                    а на нас взеха други. Но съм 100% сигурен в това което казвам.
                    Най-малкото защото на отиване един приятел плати и за нас, като каза на връщане
                    пък аз да платя. Само че, както написах, на връщане 6илета 6еше с 1Е по-евтин та после
                    се скъсах да го 6ъзикам.
                    Last edited by trace; d.m.y г., 09:47.
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                    Ex Fiat 126p
                    Ex Fiat Вravo 1.6
                    Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                      4Е.

Аз също мисля за септември, но както обикновено нещата ще се решават в последния момент. Засега си харесах това http://www.esperides-thassos.com/index.html
                      Някой ако е ходил, да сподели мнение, моля
                      GTV 2.0 TS '95
                      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                        Аз също мисля за септември, но както обикновено нещата ще се решават в последния момент. Засега си харесах това http://www.esperides-thassos.com/index.html
                        Някой ако е ходил, да сподели мнение, моля
                        Esperides не е лошо, но е относително скъпичко, няма собствен плаж (верно, има басейн), но има един друг голям недостатък - за да стигнете до морето, трябва да се пресече главния път, по който има голямо движение, всички карат много бързо, опасно е и още нещо - шумно е и през нощта се чува всяка кола, който минава по пътя. Освен това са мизерници и искат доплащане за използване на климатика.

ето една "въздушна" снимка

Аз препоръчвам това

http://www.studios-katerina.gr/en/home

В края на двора на 50 м от къщичките има собствен плаж с шезлонги и чадъри (безплатни естествено), цени народни (през септември студиото струва 35 евро на ден), стопаните са готини пичове
                        Last edited by pinko; d.m.y г., 19:21.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Стига издава тайните места - от твоята реклама няма да можем да си правим резервации догодина

Интересно ми е обаче защо Филио няма страница, иначе като гледам и 2-те дворчета са оформени по доста сходен начин.
                          Само дето при Филио има повече дървета.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Намислили сме със жена ми да летуваме на родното Черноморие в Созопол..
                            Харесахме хотел "Аквамарин" до плаж "Харманите"..

http://www.journey.bg/offers/offer.p...=22436&d=49283

Цените са ок, стаите също.. Ние не търсим суперлукс-а, просто тази оферта ни устройва най-много от другите.
                            Та някой бил ли е там? И какви са отзивите и мненията?
                            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Взех си един залив под аренда.......но с тая криза, ще взема да излезна на червено......пепел ми на устата
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Къде е баце ?
                                Да дойдем да налеем някой лев при теб

Comment

Working...
                                X