Няма ли някои за Корфу? Или в тази посока. В неделя тръгвам от Пловдив.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой къде и кога ще летува
Collapse
X
-
поне резервацията ни е за тук, не съм ходил там още, но отзивите са добри... препоръчаха ни го.. ще го тестваме
Надявам се, да си починем добре и отиваме над 10 човека, така че...
Olympian Bay Resort Hotel 4*
(Гърция, Олимпийска Ривиера)
...на 380км от София
към 50 евро на ден ни излиза, all inclusive
click
Last edited by proper; d.m.y г., 01:56.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение50 на човек нали ?
Но освен хотела има и "къщички", които си се водят пак 4* и може и там да изберем, че са на 2 етажа и за купон е по-яко, дори да вдигаш шум, като това е пакет цена с отстъпка за предплащане.
Якото е, че наоколо има и много исторически обекти и има какво да се види.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
http://www.northbeach-hotel.com/?
Ние сме тук от 8 Август.Надяваме се да е добър хотела.АЙде някой Алфист няма ли да има на Приморско през Август.Младежкия център на черноморието.... айде на партитаAlfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеНякой може ли да даде инфо за цените за ферибот до Тасос - за хора и коли?
4Е.
Иначе аз ще съм с жената, детето и още 2 семейства на Тасос от 1-2 септември, най-вероятно в Skala Potamia.Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от trace Покажи съобщениеMиналата година, септември месец ни взеха 12Е за колата и по 5Е на човек. На връщане ни взеха по
4Е.
Иначе аз ще съм с жената, детето и още 2 семейства на Тасос от 1-2 септември, най-вероятно в Skala Potamia.
Нещо си се объркал. От 5 години ходя всяко лято по 4-5 пъти на Тасос (че даже и 2 пъти съм посрещал Нова година) и такива цени никога не е имало.Last edited by pinko; d.m.y г., 22:25.
Comment
-
От 26.08 до 05.09 в Царево , понеже 2 години вече ходим в Гърция на море - решихме този път да отидем до нашетоЩе сме във вила 8-9-10 човека и се надявам да прекараме добре , т.к. там ще ходя за пръв път
Най-вероятно ще се отбием и до Бургас за 1 ден
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНещо си се объркал. От 5 години ходя всяко лято по 4-5 пъти на Тасос (че даже и 2 пъти съм посрещал Нова година) и такива цени никога не е имало.
И на мен не ми е ясно, защо в сайта който е дал човека цените са едни,
а на нас взеха други. Но съм 100% сигурен в това което казвам.
Най-малкото защото на отиване един приятел плати и за нас, като каза на връщане
пък аз да платя. Само че, както написах, на връщане 6илета 6еше с 1Е по-евтин та после
се скъсах да го 6ъзикам.Last edited by trace; d.m.y г., 09:47.Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от trace Покажи съобщениеMиналата година, септември месец ни взеха 12Е за колата и по 5Е на човек. На връщане ни взеха по
4Е.
Иначе аз ще съм с жената, детето и още 2 семейства на Тасос от 1-2 септември, най-вероятно в Skala Potamia.
Някой ако е ходил, да сподели мнение, моляGTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеАз също мисля за септември, но както обикновено нещата ще се решават в последния момент. Засега си харесах това http://www.esperides-thassos.com/index.html
Някой ако е ходил, да сподели мнение, моля
ето една "въздушна" снимка
Аз препоръчвам това
http://www.studios-katerina.gr/en/home
В края на двора на 50 м от къщичките има собствен плаж с шезлонги и чадъри (безплатни естествено), цени народни (през септември студиото струва 35 евро на ден), стопаните са готини пичовеLast edited by pinko; d.m.y г., 19:21.
Comment
-
Стига издава тайните места - от твоята реклама няма да можем да си правим резервации догодина
Интересно ми е обаче защо Филио няма страница, иначе като гледам и 2-те дворчета са оформени по доста сходен начин.
Само дето при Филио има повече дървета.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Намислили сме със жена ми да летуваме на родното Черноморие в Созопол..
Харесахме хотел "Аквамарин" до плаж "Харманите"..
http://www.journey.bg/offers/offer.p...=22436&d=49283
Цените са ок, стаите също.. Ние не търсим суперлукс-а, просто тази оферта ни устройва най-много от другите.
Та някой бил ли е там? И какви са отзивите и мненията?Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Взех си един залив под аренда.......но с тая криза, ще взема да излезна на червено......пепел ми на устатаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Къде е баце ?
Да дойдем да налеем някой лев при тебAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment