На 14ти около 2.00 часа се случи най-лошото с моя най-добър приятел и понеже прочетох какви ли не простотии по нета реших да разясня малко. Пътувахме към Плевен за тунинг феста и при Горни Дъбник на пътя изскача от нищото каруца с 3ма цигани без никва светлина на нея. Ние карахме със 100-120км/час, но моя приятел я видя късно и реагира, но колата му се завъртя и той се заби в един орех, после в бетонна вада и почина на място, малко по-късно и приятелката му издъхна. Аз карах зад него и е цяло чудо че не се пребих и аз.
Повече немога да разказвам че ми е много тежко само ще ви помоля като прочетете някъде по нета некви глупости, напр. че е бил пиян или нещо такова да хвърляте яснота по темата за да не петним паметта на момчето.
Може би част от вас го познават, зелен Голф 3 с рег КН и адски силна музика, тези дето са ходили на SPL състезания го знаят, Марти се казваше
Моля модераторите да направят в форума някакъв надпис в памет на Марти, все пак аз съм член на форума от доста време и колата ми е една от емблематичните алфи в Бг. Моля ви!!!
Повече немога да разказвам че ми е много тежко само ще ви помоля като прочетете някъде по нета некви глупости, напр. че е бил пиян или нещо такова да хвърляте яснота по темата за да не петним паметта на момчето.
Може би част от вас го познават, зелен Голф 3 с рег КН и адски силна музика, тези дето са ходили на SPL състезания го знаят, Марти се казваше

Моля модераторите да направят в форума някакъв надпис в памет на Марти, все пак аз съм член на форума от доста време и колата ми е една от емблематичните алфи в Бг. Моля ви!!!
Comment