Известие

Collapse
No announcement yet.

Загубих приятел !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Загубих приятел !!!

На 14ти около 2.00 часа се случи най-лошото с моя най-добър приятел и понеже прочетох какви ли не простотии по нета реших да разясня малко. Пътувахме към Плевен за тунинг феста и при Горни Дъбник на пътя изскача от нищото каруца с 3ма цигани без никва светлина на нея. Ние карахме със 100-120км/час, но моя приятел я видя късно и реагира, но колата му се завъртя и той се заби в един орех, после в бетонна вада и почина на място, малко по-късно и приятелката му издъхна. Аз карах зад него и е цяло чудо че не се пребих и аз.
    Повече немога да разказвам че ми е много тежко само ще ви помоля като прочетете някъде по нета некви глупости, напр. че е бил пиян или нещо такова да хвърляте яснота по темата за да не петним паметта на момчето.
    Може би част от вас го познават, зелен Голф 3 с рег КН и адски силна музика, тези дето са ходили на SPL състезания го знаят, Марти се казваше

Моля модераторите да направят в форума някакъв надпис в памет на Марти, все пак аз съм член на форума от доста време и колата ми е една от емблематичните алфи в Бг. Моля ви!!!
    Last edited by nkn66; d.m.y г., 12:15.
    156 V6 turbo

Моите съболезнования.

Comment

Мир на праха им!!! Съболезнования на роднините и близките!!!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от nkn66 Покажи съобщение
        На 14ти около 2.00 часа се случи най-лошото с моя най-добър приятел и понеже прочетох какви ли не простотии по нета реших да расясня малко. Пътувахме към Плевен за тунинг феста и при Горни Дъбник на пътя изскача от нищото каруца с 3ма цигани без никва светлина на нея. Ние карахме със 100-120км/час но моя приятел я видя късно и реагирар но колата му се завъртя и той се заби в един орех, после в бетонна вада и почина на място, малко по-късно и приятелката му издъхнал Аз карах зад него и е цяло чудо че не се пребих и аз.
        Повече немога да разказвам че ми е много тежко само ще ви помоля като прочетете някъде по нета некви глупости, напр. че е бил пиян или нещо такова да хвърляте яснота по темата за да не петним паметта на момчето.
        Може би част от вас го познават, зелен Голф 3 с рег КН и адски силна музика, тези дето са ходили на SPL състезания го знаят, Марти се казваше

Моля модераторите да направят в форума някакъв надпис в памет на Марти, все пак аз съм член на форума от доста време и колата ми е една от емблематичните алфи в Бг. Моля ви!!!
        Колега, нали знаеш, че медиите в БГ са малко като равален телефон. Разбрали недоразбрали пишат си там някви работи.
        Лека им пръст !
        Alfa 156 1,6 TS ex
        Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Моите съболезнования....
          Last edited by KirilSol; d.m.y г., 19:12.
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Много съжалявам.Съболезнования на близките.

Comment

Мир на праха им... Моите съболезнования
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Съболезнования и от мен
                sigpic
                GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                Lulin Group Ltd.

Comment

Освен съболезнования нз какво да кажа... Лека им пръст!!!

Comment

Лека им пръст.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Comment

Колега най-тежко е да изгубиш приятел. Моите саболезнования , дано сега да са на по добро място.

Comment

ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                          sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                          0898463130-Румен

Comment

Мойте съболезнования добре че си жив колега запомни този ден курбан преави ....
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                              sigpic

Comment

Working...
                              X