Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно питане за теракот ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    А китайски на 7лв?
    Нали и са с по 5мм гърбици, в единия край плочката е 8мм , а в другия 6 и за капак на всичко е крива, няма прав ъгъл и после защо майстора псува и не иска да лепи плочките понеже за да е доокрасено му се търси пефектно качество на редене и му се дават 10лв на квадрат . . ..

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      много ли са скъпи според тебе
      13.50-7.00 почти 2 към 1.а за китайска керамика и порцелан няма какво да се говори.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Нали и са с по 5мм гърбици, в единия край плочката е 8мм , а в другия 6 и за капак на всичко е крива, няма прав ъгъл и после защо майстора псува и не иска да лепи плочките понеже за да е доокрасено му се търси пефектно качество на редене и му се дават 10лв на квадрат . . ..
        баткууто,от 92г произвеждам керамика и да знаш няма криви плочи има пияни мастери.

Comment

13.50-7.00 почти 2 към 1.а за китайска керамика и порцелан няма какво да се говори.
          0.5 мм не става за под това много е тънка.... 0.8-1см е доволна плочка
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

явно си на вие с този продукт.в магазина като идеш на артикулът пише:плочка терикот ,и плочка фаянс.за под са терикотните а за стена фаянсови плочи.може терикот и на стена но фаянс на под НИЕЕЕ!

Comment

явно си на вие с този продукт.в магазина като идеш на артикулът пише:плочка терикот ,и плочка фаянс.за под са терикотните а за стена фаянсови плочи.може терикот и на стена но фаянс на под НИЕЕЕ!
              Ходих да ги избирам с човек който от 25 години се занимава с строителство предполагам че знае какво пазаруваме и ми ги препоръча пред китайските и българските
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

това е банята ми ,на стената имам залепен терикот в комбинация с фаянс
                Attached Files

Comment

Айде сега....недейте да спорите безмислено е! Плочките вече са купени, а това дали са скъпи се определя от твоята платежоспособност колега. Ако можеш да ги дадеш тия пари и ти в все тая значи не са скъпи

@galinves71: Ти къде и какво по-точно с керамика се занимаваш, че аз в унивеситета съм завършил Матреиалознание-Силикатни материали и по едно време доста ни водиха на практика в разни заводи за керамика и дори последната година единия от предметите ми беше точно керамика.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Айде сега....недейте да спорите безмислено е! Плочките вече са купени, а това дали са скъпи се определя от твоята платежоспособност колега. Ако можеш да ги дадеш тия пари и ти в все тая значи не са скъпи

@galinves71: Ти къде и какво по-точно с керамика се занимаваш, че аз в унивеситета съм завършил Матреиалознание-Силикатни материали и по едно време доста ни водиха на практика в разни заводи за керамика и дори последната година единия от предметите ми беше точно керамика.
                    Фирма РОКА достатъчно ли ти е?

Comment

Фирма РОКА достатъчно ли ти е?
                      Ами определено това не са плочките с най-добро качество ....

Comment

Ами определено това не са плочките с най-добро качество ....
                        Да не са с най,а с по-по-най№1 в света.

Comment

Да не са с най,а с по-по-най№1 в света.
                          Aми да водят се добри и са много масови...А те италянси или испански бяха по народност ....

Comment

Aми да водят се добри и са много масови...А те италянси или испански бяха по народност ....
                            ИСПАНИЯ.

Comment

ИСПАНИЯ.
                              А ти каза че с тва се занимаваш означава ли че и в БГ се произвеждат ил иаз нещо не схванах ....

Comment

А ти каза че с тва се занимаваш означава ли че и в БГ се произвеждат ил иаз нещо не схванах ....
                                Значи:РОКА БЪЛГАРИЯ Каспичан,КАЙ ГРУП Шумен,КЕРАМИКА Елин Пелин и др.Всичко това е родно БГ с чужда инвестиция,но:Има и от КИТАЙЙЙЙ.Специално за тяхната керамика няма какво да се говори

Comment

Working...
                                X