If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали и са с по 5мм гърбици, в единия край плочката е 8мм , а в другия 6 и за капак на всичко е крива, няма прав ъгъл и после защо майстора псува и не иска да лепи плочките понеже за да е доокрасено му се търси пефектно качество на редене и му се дават 10лв на квадрат . . ..
Нали и са с по 5мм гърбици, в единия край плочката е 8мм , а в другия 6 и за капак на всичко е крива, няма прав ъгъл и после защо майстора псува и не иска да лепи плочките понеже за да е доокрасено му се търси пефектно качество на редене и му се дават 10лв на квадрат . . ..
баткууто,от 92г произвеждам керамика и да знаш няма криви плочи има пияни мастери.
13.50-7.00 почти 2 към 1.а за китайска керамика и порцелан няма какво да се говори.
0.5 мм не става за под това много е тънка.... 0.8-1см е доволна плочка
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
0.5 мм не става за под това много е тънка.... 0.8-1см е доволна плочка
явно си на вие с този продукт.в магазина като идеш на артикулът пише:плочка терикот ,и плочка фаянс.за под са терикотните а за стена фаянсови плочи.може терикот и на стена но фаянс на под НИЕЕЕ!
явно си на вие с този продукт.в магазина като идеш на артикулът пише:плочка терикот ,и плочка фаянс.за под са терикотните а за стена фаянсови плочи.може терикот и на стена но фаянс на под НИЕЕЕ!
Ходих да ги избирам с човек който от 25 години се занимава с строителство предполагам че знае какво пазаруваме и ми ги препоръча пред китайските и българските
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Айде сега....недейте да спорите безмислено е! Плочките вече са купени, а това дали са скъпи се определя от твоята платежоспособност колега. Ако можеш да ги дадеш тия пари и ти в все тая значи не са скъпи
@galinves71: Ти къде и какво по-точно с керамика се занимаваш, че аз в унивеситета съм завършил Матреиалознание-Силикатни материали и по едно време доста ни водиха на практика в разни заводи за керамика и дори последната година единия от предметите ми беше точно керамика.
Айде сега....недейте да спорите безмислено е! Плочките вече са купени, а това дали са скъпи се определя от твоята платежоспособност колега. Ако можеш да ги дадеш тия пари и ти в все тая значи не са скъпи
@galinves71: Ти къде и какво по-точно с керамика се занимаваш, че аз в унивеситета съм завършил Матреиалознание-Силикатни материали и по едно време доста ни водиха на практика в разни заводи за керамика и дори последната година единия от предметите ми беше точно керамика.
А ти каза че с тва се занимаваш означава ли че и в БГ се произвеждат ил иаз нещо не схванах ....
Значи:РОКА БЪЛГАРИЯ Каспичан,КАЙ ГРУП Шумен,КЕРАМИКА Елин Пелин и др.Всичко това е родно БГ с чужда инвестиция,но:Има и от КИТАЙЙЙЙ.Специално за тяхната керамика няма какво да се говори
Comment