Известие

Collapse
No announcement yet.

Разочарование от БГ горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе незнам, ама аз онази вечер заредих за 20лева 95 на оная бензиностанция на Горублене-Д2 ли е незнам. Слизам от колата и казвам на момчето за 20лева влизам до тоалетната и след като излезнах гледам оня налива още и си викам тоя май не ме разбра, отивам при него и му казвам:"Абе пич не ти казах до горе, а за 20 лева", а той "Да де, за толкова сипвам" Поглеждам аз колонката и гледам те цифрите едва-едва се движат. Питам го що така става, а той ми отговаря, че свършвал бензина и затова. ОК платих си 20лева и 43 стотинки-щото прескочи до там и паля да тръгвам. А и не ми дадоха касова бележка, ама страшно много бързах и не ми се разправяше. Паля колата и потеглям и гледам стрелката не там където трябва да е и вече се усещам какво ми се е случило, ама страшно много бързах и нямаше как да се връщам-ако се бях върнал щеше да има разправия до небето. Уж сипах 11 литра, а то се оказа, че е наполовината някъде. Сега какво съм им намислил на тея тапанари там, просто им е бедна фантазията. Ще плащат като попове.
    "Време е за разплата"

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Не става ли ние да си направим проби?
      Ето го и моето предложение: Взима се бензин, нафта (дизел) и т.н. и се слага в хладилник или фризер предварително нагласен на някаква минусова температура и се вижда кое гориво най-много е замръзнало (заскрежило) следователно е некачествено.
      Има ли мераклии за тази кауза и дали ще има полза от нея?

Comment

Първоначално публикувано от Bacho
        Не става ли ние да си направим проби?
        Ето го и моето предложение: Взима се бензин, нафта (дизел) и т.н. и се слага в хладилник или фризер предварително нагласен на някаква минусова температура и се вижда кое гориво най-много е замръзнало (заскрежило) следователно е некачествено.
        Има ли мераклии за тази кауза и дали ще има полза от нея?
        Мераклии много, ама кой ще ти повярва, че не си капнал парафин или вода в горивото преди да го сложиш във фризера и как ще докажеш, че точно това е течността от дадена бензиностанция
        Виж голям съм мераклия да отива с много точен съд и да премеря, която и да е колонка - където и да е Е тогава ще падне смях

Дори и да бъде доказано нещо подобно - какво мислиш че ще стане За съжаление нищо
        Кучетата лаят, кервана си върви

п.с. Май трябва някой да взриви бензиностанция, заради некачествено гориво, за да им светне на педалите да не правят простотии
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
          ...
          п.с. Май трябва някой да взриви бензиностанция, заради некачествено гориво, за да им светне на педалите да не правят простотии
          А с тая вода в горивата мислиш ли че ще се взриви

Comment

В тая връзка по закон на 20л бензин, колонката може да даде до 60мл. отклонение, но това не ми се вярва да е истина за която и да е бензиностанция у нас
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              В тая връзка по закон на 20л бензин, колонката може да даде до 60мл. отклонение, но това не ми се вярва да е истина за която и да е бензиностанция у нас
              Именно
              Аз залагам, че няма колконка, която да не мами поне с 100мл/20л
              А тия "комбайнерските" бензиностанции между селата сигурно лъжат 5л/20л.
              А как се мами при ГАЗ-та, не е истина Обаче там няма как да измериш горивото в туба
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bacho
                Първоначално публикувано от Dodo 155
                ...
                А с тая вода в горивата мислиш ли че ще се взриви
                Да пробваме ако искаш
                sigpic

Comment

Не знам за вас, ама аз найстина мисля да пробвам с няколко пластмасови бутилки да пробвам да видя от коя какво ще се получи.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                    Не знам за вас, ама аз найстина мисля да пробвам с няколко пластмасови бутилки да пробвам да видя от коя какво ще се получи.
                    Ами може да пробваш с шишета от минерална вода 5л.
                    За малкият купуваме вода постоянно и мога да ти осигуря такива
                    Те се пълнят почти до горе А за по достоверно ще измериме пъроначално с мерителен съд точно до къде са 5-те литра
                    Ще направиме постановка на някоя бензиностанция и после ще викнеме "Комисия за защита на потребителите" заедно с някоя медия

Представям си лицата на собствениците на бензиностанцията
                    sigpic

Comment

Пичове вярно с телевизия може и да стане ,но....
                      Аз лично сам се обаждам миналата година на Защита на потребителя-от където ми съобщиха:
                      - Ако вие господине искате да направим проверка на (въпросната Бензионстанция) няма проблем, НО.. ако всичко е нормално (т.е. шефа на Бензионстанцията си ПЛАТИ на гладните държавоработници), вие господинЕ трябва да заплатите тази проверка(т.е. нещо беше от рода на 300-500лв.) за (не)извършената проверка.

А доколкото до въпросаза-- колко ми сипаха докато аз бях до тоалетна--няма смисал и да се чудиш. Просто другия път помериши какво има, в кофали ще е , лейка ли ,до колонката точно.Ако ти замерише на 98-Super,па сипи си го и него
                      Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

Аз мисля да го направя като експеримент за нас си...да видиме какво ще се получи, но може и да изненадаме некой бензинджия.
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Geata
                          Пичове вярно с телевизия може и да стане ,но....
                          Аз лично сам се обаждам миналата година на Защита на потребителя-от където ми съобщиха:
                          - Ако вие господине искате да направим проверка на (въпросната Бензионстанция) няма проблем, НО.. ако всичко е нормално (т.е. шефа на Бензионстанцията си ПЛАТИ на гладните държавоработници), вие господинЕ трябва да заплатите тази проверка(т.е. нещо беше от рода на 300-500лв.) за (не)извършената проверка.

А доколкото до въпросаза-- колко ми сипаха докато аз бях до тоалетна--няма смисал и да се чудиш. Просто другия път помериши какво има, в кофали ще е , лейка ли ,до колонката точно.Ако ти замерише на 98-Super,па сипи си го и него
                          Бъди сигурен, че ако взема една 5л. туба и я напълня до горе и на колонката пише нещо по-различно от 5л. ще вдигна толкова шум, колкото не се вдигна при разтрела на Кюлев
                          Не съм дребнав, а ми писна да ме е****т педалчета
                          И комисията ще дойде и телевизията и радиото за да видят всички шофьори къде НЕ трябва да зареждат вече
                          След това ще се заема с "рекламата" на друга бензиностанция
                          Не може да плащаме горивото колкото е в Европа, та даже и по-скъпо и да ни лъжат едновременно с качеството и количеството ... ебати държавата

п.с. Спирам че след малко ще почна да
                          sigpic

Comment

Може съвсем сериозно да се дигниме повече коли и да п....е някоя бензиностанция. Лошото е че след това като видят Алфа по бензиностанциите и ще отказват да ни наливат
                            Ама мисля че на всички ни писна, оня ден налях за 20 лв на ОМВ и как не минах 12 км и лампата ми пак светна, на 60 изминати километра се наложи да сипа пак а обикновенно минавам поне 90 това от 100октановия. А на бензинджия вече отдавна не давам да ми сипва.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                              Ама мисля че на всички ни писна, оня ден налях за 20 лв на ОМВ и как не минах 12 км и лампата ми пак светна, на 60 изминати километра се наложи да сипа пак а обикновенно минавам поне 90 това от 100октановия. А на бензинджия вече отдавна не давам да ми сипва.
                              Абсолютно същия случай, ОМВ, за 20 лв, минах 60 км и свърши почти, слагах онзи ден пак. Копеленца пълни, ОМВ вече само ако няма другаде къде
                              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

аз правя друго, винаги спирам на дясната колонка, и гърловината на резервоара се пада от далечната страна - е тогава да го видя как ше сипе отстрани ....
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X