Абе незнам, ама аз онази вечер заредих за 20лева 95 на оная бензиностанция на Горублене-Д2 ли е незнам. Слизам от колата и казвам на момчето за 20лева влизам до тоалетната и след като излезнах гледам оня налива още
и си викам тоя май не ме разбра, отивам при него и му казвам:"Абе пич не ти казах до горе, а за 20 лева", а той "Да де, за толкова сипвам"
Поглеждам аз колонката и гледам те цифрите едва-едва се движат. Питам го що така става, а той ми отговаря, че свършвал бензина и затова. ОК платих си 20лева и 43 стотинки-щото прескочи до там и паля да тръгвам. А и не ми дадоха касова бележка, ама страшно много бързах и не ми се разправяше. Паля колата и потеглям и гледам стрелката не там където трябва да е и вече се усещам какво ми се е случило, ама страшно много бързах и нямаше как да се връщам-ако се бях върнал щеше да има разправия до небето. Уж сипах 11 литра, а то се оказа, че е наполовината някъде. Сега какво съм им намислил на тея тапанари там, просто им е бедна фантазията. Ще плащат като попове.
"Време е за разплата"

"Време е за разплата"
Comment