Известие

Collapse
No announcement yet.

Разочарование от БГ горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде сега без лични напатки!Предлагам да насочиме отрицателната енергия другаде!!!
    Относно кучетата и кервана дайте да лаеме колкото сила имаме пък барем конЮ у керванО се спъне да го еб.....!!!
    Майната му кат нема да ни обърнат внимание да ни тъпчат ли!
    сега по темата: Гледах скоро някво предаване по нова телевизия с Милен Цветков и май се радва на добър рейтинг та мисля утре да им атакувам телефона и да се направя на приятно заинтересуван по темата и лекинко да я отклоня лирически към наболялия проблем!!!
    Какво ше кажете леко да атакуваме всякакви такива предавания в по гледано време! Дори дет се вика за козметика да става вапрос да го еб..!
    90 2.5 V6
    Croma 1.9 multijet

Comment

Навит! Аз ще пробвам предаването на кака Валя Ахчиева!
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

[quote=Dodo 155][quote="търтей":22cfo5tl]
        Първоначално публикувано от "santo_traficante":22cfo5tl
        ===
        [/quote:22cfo5tl]
        Търтея учител по литература
        Ако това стане синът ми никога няма да ходи в часовете по литература [/quote:22cfo5tl]

кво имаш против мойте писания уе?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Днескашния ден без успех!Мноо баби явно го гледат тоз Миленчо!
          Утре пак!
          90 2.5 V6
          Croma 1.9 multijet

Comment

мдаа
            е некои питаше кво ще направа - е чете труд от днес:
            Първоначално публикувано от труд
            22% от горивата, които са подложени на проверка в бензиностанциите и петролните бази в страната, са с отклонения от нормите. Това показват проверките на Държавната агенция по метрологичен и технически надзор през 2005 г. Някои бензини са с по-ниско октаново число, други имат вредни примеси. Съставени са 206 акта, а глобите, наложени на 9 бензиностанции, са в размер на 480 хил. лв.
            на първа страница е
            пия ром

Comment

Търтея ЗвяррррРрррр Але але але
              и кърти мивки направо
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

[quote=търтей]мдаа
                е некои питаше кво ще направа - е чете труд от днес:
                Първоначално публикувано от "труд":38a281ug
                22% от горивата, които са подложени на проверка в бензиностанциите и петролните бази в страната, са с отклонения от нормите. Това показват проверките на Държавната агенция по метрологичен и технически надзор през 2005 г. Някои бензини са с по-ниско октаново число, други имат вредни примеси. Съставени са 206 акта, а глобите, наложени на 9 бензиностанции, са в размер на 480 хил. лв.
                на първа страница е
                пия ром [/quote:38a281ug]

Тва е супер само дано да се поуплашат и да не лъжат ...да не е само ден до пладне, а нонстоп да правят проверки!!!
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

ами съответнитге органи трябва да бъдат ръчкани - иначе що да се потат ако могат да се скатят
                  трябва ни само гражданско съзнание и щъ съ опраим некой ден

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    ами съответнитге органи трябва да бъдат ръчкани - иначе що да се потат ако могат да се скатят
                    БРАВО Търтей
                    Това е началото
                    Интересно ми е кои са бензиностанциите Има ли ОМВ или ШЕЛ или ЛукОйл между тях или са някакви незнайни и това е просто "лов на вещици" и за пореден път ни хвърлят прах в очите
                    Те и големите вериги бензиностанции могат да си плащат за такива "наказателните" мерки на дребната конкуренция
                    sigpic

Comment

[quote=Dodo 155]
                      Първоначално публикувано от "търтей":2kxbplai
                      БРАВО Търтей
                      Това е началото
                      Интересно ми е кои са бензиностанциите Има ли ОМВ или ШЕЛ или ЛукОйл между тях или са някакви незнайни и това е просто "лов на вещици" и за пореден път ни хвърлят прах в очите
                      Те и големите вериги бензиностанции могат да си плащат за такива "наказателните" мерки на дребната конкуренция [/quote:2kxbplai]
                      БРАВО!!!
                      Обаче защо не са посочили имената на глобените бензиностанции. Аз си мисля че тях глобата не ги бърка - избиват си я от нас. Виж ако излезе списък с хванатите в нарушение е друго - пък при последваща проверка ако са се поправили - ще се съобщава пак какви са параметрите на гориво и колонки. То така като не съобщават - как защитават потребителя То и аз мога да кажа глобих 5 бензиностанции и 5 млн. (аре върви доказвай има или няма санкционирани) ИМЕНАТА -ИМЕНАТА!!!!! Бой докато признаят
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

е не съм го писал аз
                        само се обадих където трябва
                        и имена са дали - ама като се сещате на дребни риби

идеята е че а ти сипат бензин дето не те кефи с касовата бележка в агенцията " контрол на течните горива" - жалба с входящ номер и т.н. по каналния ред

с псуване по форумите не става

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          е не съм го писал аз
                          само се обадих където трябва
                          и имена са дали - ама като се сещате на дребни риби

идеята е че а ти сипат бензин дето не те кефи с касовата бележка в агенцията " контрол на течните горива" - жалба с входящ номер и т.н. по каналния ред

с псуване по форумите не става
                          А ти как ще докажеш, че не си сипал и от друга бензиностанция калпав бензин и да искаш да топиш тази дето ти е дала бележката
                          Ще отидат момчетата от комисията в набедената бензиностанция, ония фенове ще им "набутат" в ръцете пълни пликчета и ще ти отговорят кратко с писмо: "Уважаеми господине, след направената проверка в обект .... не бе установено отклонение от нормите и показатели в горивото. Поради липса на други факти и показатели се преустановява проверката". С две думи: Ние взехме каквото трябва, а ти си е*и м***а и ходи пак да сипваш там.
                          И се почва пак омагьосаният кръг
                          Прав се че и с псуване на става нищо, но поне ми олеква
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                            [
                            И се почва пак омагьосаният кръг
                            Прав се че и с псуване на става нищо, но поне ми олеква
                            абе и така е и не е така
                            смисъл има какво да се прави - може да ги съдиш и т.н.
                            то ясно че се дават подкупи ама и това може да се излови

и все пак ако не си търсиш правата сам никой няма да тръгне да ти ги пази ей така за черните ти очи

Comment

Е хубаво де и са какво трябва всеки месец по една жалба ли да пускам за да си размърда тлъстия задник някой свинчо в тази комисия!!!
                              Те просто трябва да си вършат работата за която им се плаща както правим всички ние!!!
                              90 2.5 V6
                              Croma 1.9 multijet

Comment

не ми е работа да ги защитавам но

те не могат да са нон стоп в бензиностанциите инспекторите - просто това изисква много хора и не е рентабилно и освен на внезапни и планови проверки се разчита на сигнали
                                пък ти ако не подаваш такива си си виновен сам

Comment

Working...
                                X