Известие

Collapse
No announcement yet.

Разочарование от БГ горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

чакай и аз да си начеша устата малко, нещо ми скучно, темата е дашна.....

та така ... решението на проблема, са малко кардинални действия... както навсякъде, където нещо не е угодно народу... е визирам демократичните страни но нямаме сърце да вдигнем ръка на управляващите...

с две думи, докато не си повярваме.... ще си ляляме по форумчетата
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

E да ама кво ще кажат управляващите - мислете малко. Ще кажат има закон, има отговорна онституция - ще проверим как са нещата, проверяват и докладват (ако трябва и в Народното събрание) Проверките са ......глобите са .........комисията е увеличила глобените и си е свършила работата. Все пак тази комисия няма и 70 човека - заедно с ТРЗ, счетоводсто и шофьори. За повече служители нямаме пара. Истината е да излиза информацията в медиите и така клиентите ще ги накажат - та вземат ли да отбягват една бензиностанция- ще си помислят другите какво гориво да дават .
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

имат 20 инспектора за горивата - аз затва повтарямч 100 пъти че трябва да се пишат жалби - щото са длъжни да ги разглеждат
        ето бе излиза в медиите
        толкова като за резултат от едно обажзане
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          имат 20 инспектора за горивата - аз затва повтарямч 100 пъти че трябва да се пишат жалби - щото са длъжни да ги разглеждат
          ето бе излиза в медиите
          толкова като за резултат от едно обажзане
          Давай линк за жалбите на тази комисия и ги почвам
          Правя си няколко шяблона и само ще попълвам дата и бензиностанция
          През 3 дни ще им пускам жалба, през 3 дни ще зареждам от различни места и през 3 дни ще констатирам лошото качество на горивото и менте колонките
          sigpic

Comment

http://www.damtn.government.bg/

http://www.damtn.government.bg/page.html?pageID=23

ама за да има ефект ти трябва входящ номер - начи на место - аз на жалби по нет-а нещо вяра нямам

Comment

Съжалявам за ,но имам въпрос:
              Хубаво всичко "6",но обаждането от името на обикновен гражданин ли е било или е било към познат точно определен човек?
              90 2.5 V6
              Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                ... аз затва повтарям 100 пъти че трябва да се пишат жалби - щото са длъжни да ги разглеждат
                ...
                И аз това говоря, че само с псуване и лозунги нищо не става. Може и наивно да изглежда, но би трябвало да има такова решение и за дупките. В Закона за движение по пътищата има ясни наказания, за тия дето отговарят за състоянието на пътищата. Ако се пусне жалба, че еди къде си има яма и в някакъв срок няма решение, не може ли да се заведе дело срещу отговорния ? Ако бях адвокат, това със сигурност щеше да ми е хоби - щях да имам заведени десетки дела срещу всякакви институции ... И щях да ги спечеля всичките - е не веднага, разбира се ...
                147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                  [ Ако се пусне жалба, че еди къде си има яма и в някакъв срок няма решение, не може ли да се заведе дело срещу отговорния ?
                  абе аз що си мисля че понеже пътища и съоръжения са общинска отговорният е г-н кмето ...
                  демек нъцки

Comment

абе аз още се надявам да влезе закон ---
                    -Когато една дупка предизкика катастрофа(т.е. не както е в момента--- Ти не си преценил скорота при преминаване на препятствие, и то какво) ДА Е ВИНОВЕН НЯКОИ ,Т.Е. ОбЩИНАТА КОЯТО Е------НЕОЗНАчИПА-пЪТ С ПрЕПЯДСТВИЯ ,и както винаги с ограничени средства е?? Защото разбираш ли Българина е БЪЛЪК---т.е. винетките са в +,Гражд. Отг. в +,Път. Дан. и той пак е в +,и ако не даи си Боже удариш не в дупка , а в цяла ЯМА па ти си виновен????????????????рАЗбИрАШ лИ???????????????????????????????????

И за кого да му е..... м......а плащам всички тези глупости?????????

Извинявам се , но имам едно Лично мнение:
                    точно от такива Форуми се задеистват някои работи в тази наша Държавица,а доколко ще си пускаме жалби за дадена Дупчица
                    -ако е сам никои няма и да ти отвЪрне
                    --но ако се събереме и се обадиме 4-5 човека ---ела да видиш (по-бързи са от Пътна Помощ
                    Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

иЗВИНЯВАм СЕ, нека това ми изказване да бъде нова тема.
                      Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

Working...
                      X