Първоначално публикувано от SFINKS
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Ми аз от 2000г карам 5-та лична италянка, а съм карал още поне 7-8 за доста повече от кръгче.Карал съм и много други марки, та много са си хубави талянките, но за едно нещо Сфинкса е прав, качеството не е като на БМВ и Мерц относно някой материали. Седалките от каквато и тапицерия да са се скапват по бързо, също така и други части от интериора. На моделите преди 2000г и боята е по некачествена. Затова като поостарее и цената и пада, как да продам дедра с еленова кожа на 170 000км като кожата, за която съм се грижил е супер зле, а на БМВ-то на 260 000 не е мръднала, без да съм я мазал и един път.
Всеки има различно виждане и нужди, затова и има толкоз марки. Имам познати които колите са им пълни кенефи и ще се разпаднат, но те са много горди че не са барали нищо по тях за разлика от моита Алфа която е като от магазина, и е 10 пъти по добра ама била Алфа.......
А и в последните години всички са еднакви щайги, незнам какво ще се купува
Comment
-
Един приятел си взе FORD FOCUS 1.6 98 г на поне 2 места лака му е паднал .Моята е същата година обаче няма такива мизерии ,разхода на гориво е почти един и същ обаче цената на 156-та е към 5000 а на фокуса е към 6000 как ги измислят тези цени разбирам да е нещо добро .Явно хората се лъжат че като е по малка кола ще се поддържа лесно и с малко пари обаче пък разликата е 1000 лв с тези пари можеш да направиш много по една алфа .Има ли някой който да ми обясни смислено защо такива боклуци са по скъпи от алфа и най вече защо се купуват ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777Снощи пак понасях обиди за Алфа, но какво да се прави срещу толкова много хора не ми се спори пък вече честно казано се уморих(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеДобре бе, що Алфите са на почит навсякъде другаде, само в БГ някви селтаци ги плюят??? с малоумници няма какво да спориш. Не им се връзвай. Най-много да "накажеш" някой отворко и да им видиш опулените мутри
Абе просто много се нервя някой като каже нещо лошо за колата ми, защото така обижда и мен156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеE те за това много добре знаят че ги наказвам ама те вече ми водят некви коли дето няма как...Пример снощи BMW 525 TDS 2.5 TDS V6 + чип...180 коня...Едно такова му бях взел акъла но то въртеше много гуми и заради това, а това има система...
Абе просто много се нервя някой като каже нещо лошо за колата ми, защото така обижда и менАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМного се вживяваш, колега. Това е една купчина тенекии. Коли се сменят, марки с сменят, важното е да знаеш какво искаш от колата си и да си доволен. А ако някой обижда някого заради колата му, това показва само доста ниското ниво на обиждащия.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеДавай, споделяй по какви теми те ебават, да им намерим ние на техните цаката, да млъкнат.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Боклуци!!!!!!
На возия ли
На двигатели ли
На екстри ли
Визия ли
Стабилност ли
От друга страна това мнение спомага да можем да си позволим тези коли, че като гледам какво представлява алфата реално, трябва да е доста повече пари от ,,великите'' марки ,сравнено в клас и в години...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
като гледам как се хапате и ми е чак противно
от друга страна: като гледам нови коли на по няма и 30к км колко изтормозени изглеждат в сравнение с набора ('90 Lancia Thema 2,0 i.e. 16v) и се замислям с какво новите коли са по- добри от старите- май с нищо....
Малко от новите коли го докарват на дизайн, не са по- икономични, не са по- комфортни, не са значително по- бързи, малко от тях могат да се докажат като качествени модели.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеснощи пак понасях обиди за Алфа, но какво да се прави срещу толкова много хора не ми се спори пък вече честно казано се уморихsigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Принципно най-доброто решение е да не спориш, но аз лично трудно бих издържал психически.То е ясно, че го правят да те дразнят ама аз накрая бих им казал да си карат там колите и да не обсъждат моята много много.Поне не пред мене.Най-честия довод е, че се чупели.А извинявам се, ама коя кола не се чупи ?! И това за BMW, VW били много здрави коли.Били са едно време.Да вярно е , че нашите коли са си капризни, но никой не ти е опрял пистолет в главата, като си я взимаш.Я ми кажи друга марка кола, която за тия пари (говорим втора ръка) ти предлага такава визия, такъв интериор, такива двигатели и такова ускорение.Говоря ти примерно за 155.Коя друга кола от класа й и за парите й има тая агресивна и готина визия и стойка и въобще.Или пък 166-цата , като интериор, ниво обурудване и т.н.159 какво да говоря.Имат си и косури разбира се.Трудно ми е да обясня в няколко реда какво мисля, а и по-вечето неща си ги казвам от мои си наблюдения.Вярно като фен на марката съм зависим ама какво да се правиУтре да им кажеш да млъкват със заяжданията си, че чак мене ме нервират.Айде че съм пил няколко бири.И да не идвам аз да им се карам
P.S. Ако не те оставят намира искам списък с великите им коли да видиме какво толкова имат, че се правят на интересни.Last edited by sen7; d.m.y г., 01:07.мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment