Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес по бтв дадоха колко горят полицейските астри 10-12 л че тя и мойта супер не икономична 156 2,0 харчи толкова ,другото нещо е една 156-ца има въздушно съпротивление Сх-0,31 а един форд фокус Сх-0,32 а това до колкото знам определя до някъде ускорението ,скороста и разхода така че да живеят икономичните и бягащи таралясници ,май най икономичното при тях е мозъка на собствениците им

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      И специално за 8С каза Джеръми, че е можело да я направят и по-бърза от Ферари, но него направили, защото това било равносилно да повърнеш върху ПАПАТА хахахаха
      Та по тоя въпрос ... нали всички знаем от къде тръгват Ферари ... Това е още един довод в наша полза като стане въпрос за + и - ...
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Офф..........тая тема.......ей хора.Не сте в общи приказки или чат ! Ще почна с наказанията братче.Почнахте да обсъждате колко харчи астрата на полицайте
        Мн. ясно, че ще харчи колкото се може по-вече.Айде по темата моля.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Колега много добре знаеш че това е едно от нещата за което най много се плюе по алфа Тъй че дали са полицейски астри или обикновенни хлопели с 1,6 двг харчат като нашите не да се бият в гърдите -ама мойта харчи поне с 5 л по малко от твойта алфа ДРЪН,ДРЪН

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
            Офф..........тая тема.......ей хора.Не сте в общи приказки или чат ! Ще почна с наказанията братче.Почнахте да обсъждате колко харчи астрата на полицайте
            Мн. ясно, че ще харчи колкото се може по-вече.Айде по темата моля.
            Добре де, какво значи "По темата"?
            Аз питах веднъж, постът ми беше изтрит.

За да съм "по темата" трябва да кажа, че алфите са боклуци ли? Или да ги защитавам, като казвам, че другите коли са боклуци?
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Е моята пък Алфичка си харчи 10/100 градско,а навънка 6,7 с климатроника !!!! (146 1.4 ТС 103 к.с. 99)г
              Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

• Точно за това говорех алфите може да са бързи но са и икономични а не като опелите ,фордове и фв да се праскат само на думи

Comment

• О мойта е всичко друго но не и економична градско
                  Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Да определено бензинова алфа и икономичност са две несъвместими понятия!
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Бих казал доста забавно четиво се е заформило
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Добре де, какво значи "По темата"?
                        Аз питах веднъж, постът ми беше изтрит.

За да съм "по темата" трябва да кажа, че алфите са боклуци ли? Или да ги защитавам, като казвам, че другите коли са боклуци?
                        Едва ли е било изтрито мнение без причина.Най-вероятно не е било по темата.Иначе нямам нищо против е така в една тема да се изредят всички глупости, които се споменават по адрес на алфа, в два-три поста и след това да почнем заедно да ги оборваме и да мислим дали пък няма и нещо вярно в тях.Дори ако искате ще си направим и една класация със всеизвестни плюсове и минус на всяка марка.Ама един да каже "Ми тя полицеската астра харчи толкова" след това друг "ми то зависи от кой град си" след това трети "ми то зависи дали на полицайте им трябвало бензин" а темата да се казва "Плюене по АЛФА" - е как да не трия после.Айде обяснете ми.Ако искате ще си седя за окраса тука, вие си правете каквото искате.М ? Няма как просто.

P.S. Като последните няколко поста утре бъдат махнати да не се пак учудите !
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

• В книжката и дават 14 градско.. Сложи още литър-два заради годините ....15-16/100, нормално каране...
                          Last edited by qpwo; d.m.y г., 14:49.
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Тц, тц... Няма спор - бая народ си изби комплексите на тема лично возило в тази тема. То не беше разход, мощност, цена, "бегане", "прескачане"... Автомобили от типа на БМВ 7 и Ес класата на МБ се оказаха каруци... Стигнахме дори до Сх, без да е ясно точно какво е това.
                            Няма смисъл модераторите да трият мнения, просто прекръстете темата на "Плюене по всичко, каквото не е Алфа".

Колега plamen petkov, твоята Алфа е с Сх 0,31, Фокусът 0,32, Ферари 0,33 По твоите критерии, коя е най-скапана? Даваш ли си сметка, че реализирането на вертикална аеродинамична компонента повишава стойността на Сх, но води и до повишаване на устойчивостта? Така мразеният от от вас МБ W124 (1984 година) е с Сх 0,29 и какво от това.
                            Изобщо, вадят се някакви даннни от контекста на спецификациите и се размахват, като байрак!
                            Last edited by Двигателист; d.m.y г., 23:58.
                            Лудия

Comment

• Значи според някои хора тук само трябва да даваме примери за плюене по алфа и толкова .НО когато замислях тази тема си мислех и как да им противодействаме или пак искате всички да гледаме ТЪПО като ни кажат че наще коли не струват .Направи ми обаче впечетление че тук алфистите са много малко ако кажеш нещо хубаво за алфа 10 ти скачат Бях започнал и тема 2,0 /алфа /харчи като 1,6 /например астра/ където трябваше хора с други марки да си дават разхода на гориво за да го сравняваме обаче темата беше заключена .За колегата разбирач за аеродинамиката малко цифри porshe 997 Cx=0,28 тъй че спортните коли имат по добра аеродинамика също и добре проектираните за разлика от малките боклуци на форд ,Е КАЖЕТЕ МИ ТОВА ФОРУМ НА АЛФА ЛИ Е ИЛИ НА ФОЛКСВАГЕН !!!!
                              Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 10:03.

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                                Значи според някои хора тук само трябва да даваме примери за плюене по алфа и толкова .НО когато замислях тази тема си мислех и как да им противодействаме или пак искате всички да гледаме ТЪПО като ни кажат че наще коли не струват .Направи ми обаче впечетление че тук алфистите са много малко ако кажеш нещо хубаво за алфа 10 ти скачат Бях започнал и тема 2,0 /алфа /харчи като 1,6 /например астра/ където трябваше хора с други марки да си дават разхода на гориво за да го сравняваме обаче темата беше заключена .За колегата разбирач за аеродинамиката малко цифри porshe 997 Cx=0,28 тъй че спортните коли имат по добра аеродинамика също и добре проектираните за разлика от малките боклуци на форд ,Е КАЖЕТЕ МИ ТОВА ФОРУМ НА АЛФА ЛИ Е ИЛИ НА ФОЛКСВАГЕН !!!!

Ама ти честно ли си вярваш ?
                                Хората тук може да са Арфисти но определено не са малоумни!
                                И изобщо никак не е зле човек да мисли малко преди да пише бисери във форума.
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X